Mamici de septembrie - octombrie 2005 (23)
Raspunsuri - Pagina 14
nanadana spune:
Pupici la mamicile care au aflat ce au si felicitari
Buna venit celor noi si puiuti cit mai sanatosi si frumosi
Fetelor eu sint trista
am aflat ca am am glicemia mare si o sa repet analiza luni care dureaza 3 ore
si in plus stau ca pe ace ca rezultatele de la triplu test nu au sosit
sint f disperata dar sper sa se termina cu bine
Codruta mie aici mi_a interzis sa manac icre,pateuri de ficat, fructe de mare ,peste crud sau afumat din cauza ca nu am imunitate pt toxoplasmose si stiu ca si tu este la fel ,dar depinde si de doctori
Ioana un mare bravo pt rezultatele si vestile bune si ai grija de tine
(te rog schimba la mine pt ca spitalul la care merg nu este la Boulogne ci la Sèvres mersi)
nanadana
Ioana75 spune:
Alina, felicitari pentru
! Pazea, baietzii, ca vin gagicile din urma
.
Meme, eu n-am auzit de ce povestesti tu. Dar mai zi-ne, aflam si noi ce se poarta in Europa
.
nanadana, tzin pumnii sa-ti iasa toate analizele bine
.
LiaMiabine ai mai venit pe la noi
. Bafta joi la eco morfo!
Ioana
bonaparte spune:
of, of, ce va mai invidiez eu pe cele cu
. desi am una acasa, parca as mai fi vrut...
. FELICITARI!!!
eu am avut (si am) o fetita extrem de cumintica, ceea ce va doresc si voua! mi-e frica insa, ca n-o sa am norocul asta si a doua oara, mai ales cu un 
dar cred ca au si baietii farmecul lor, nu?
si-n fond, e frumos sa traiesti ambele experiente: si cu
si cu 
din pacate, fiind noua pe aici, mesajele mele intra cu un mare delay, asa ca daca vi se pare ca sunt cam out of topic sa nu radeti de mine ![]()

ioana 15+
cge spune:
Ioana, si eu cred ca gasesti prune uscate in orice piata, daca nu, in Carrefour sau Cora.
Nanadana, iti tinem pumnii sa fie totul ok.
Cat despre cum e sa iti cresti puiul doar cu taticul, parintii, socrii, matusile fiind departe, va pot spune ca nu e usor, dar ca merita inzecit.![]()
Noi pe Victor l-am crescut din carte, pacat ca nu stiam de forumul DC pe atunci.
Si cu bone, si cu gradi de la 2 ani si 9 luni.
Si e ok, din moment ce mai am mai fabrikat inca un bebik.
Cristina
Meme1 spune:
Ioana, eu am citit dar nu mai stiu unde de cineva care intreba ce fel de lenjerie sa isi cumpere pt cand va naste, avand in vedere ca in majoritatea cazurilor se pateaza si nu se merita financiar sa cumpere ceva f calitativ sau dedicat situatiei. Era cineva care povestea ca in SUA exista chiloti 'disposable' sau in libera traducere de unica folosinta pe care ii porti dupa ce nasti si nu te mai preocupi atat de faptul ca i-ai patat si nu se mai spala, etc. Ba mai mult, acei chiloti erau prevazuti cu capse pt a fi usor desfacuti de moase pt igiena, control, etc. Sper sa nu va suparati pe mine daca am fost cumva prea explicita. Mie deja mi-e frica numai cand ma gandesc...
Eu am dat de asa ceva la farmacie aici, numai ca nefiind sigura de sarcina atunci nu am cumparat, iar de curand nu am mai ajuns pe la acea farmacie. Azi am insa drum pe acolo si sper sa ma pot uita sa vad exact cum arata. Poate chiar ii si cumpar, nu de alta, dar poate le fac o poza ca sa vedeti si voi despre ce anume e vorba si poate daca sunteti interesate, sa intrebati poate or exista si in romania, desi tare am senzatia ca vor fi super scumpi, ca de... e moda occidentala si vor fi probabil in magazinele de firma ori de bebei ori de gravidute. Asa ca....
Cat despre dispozitivul pentru auzit inimioara la bebe, ar fi super sa il poti auzi de cate ori ai chef. Insa nu stiu daca chiar se merita. Si nici nu am auzit de cineva care sa fi avut, ca sa imi pot face o idee. Asa ca mai prospectez...
Pupici tuturor,
Meme
mihaela_e spune:
Raluca si Alinutzza, felicitari pentru fetite
....se pare ca s-au suparat fetitele si au inceput ofensiva; vom vedea la sfarsit banalnta
Ioana, si eu stiu ca in Piata Amzei gasesti prune uscate. Daca nu gasesti, da-ne un semn si iti iau eu din piata de langa mine (aurel vlaicu) si le ai in cel mult 30 minute.
Imi place chestia cu relaxatul si cred ca si eu am maaaare nevoie, dar nu pot. Cred ca bb o sa iasa gata stresat, exact ca si mama lui (adica sper sa fie mama EI).![]()
Dalia, bine ai venit, sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos
Eu maine trebuie sa ma duc la Iosup la ora 12. Sper sa ajung mai ales ca am amanat 2 deplsari: una la Targoviste si una la Tulcea. Si o sa ma duc sa fac si tripu test, cred ca la Genetic Lab.
Ce stiti de Flavia??? Aseara trebuia sa mearga la doctor, nu-i asa??? Flavia asteptam un semn de la tine
Mihaela 13+
samila spune:
Buna,
am intrat sa va salut, sa va felicit pentru fetite si baieti
.
Eu sunt bine, bebe este activ. Vineri mergem la ecograf si speram sa aflam ce este, fetita sau baiat. Incredibil cum trece vremea, sunt deja luna a 5.
Ioana am uitat sa iti comunic numele doctorului. Acesta e: dr. Elizabeth Riseling. Spitalul la care voi naste se cheama Memorial Women's Hospital- Memphis.
Vin si eu cu o intrebare pentru cele care vor sa alapteze, vi s-a indicat sa faceti un masaj special la sani pentru a fi pregatite pentru cand veti alapta?
Mie mi s-a recomandat un masaj usor, cu ajutorul unei lufe (loofah). Eu il fac la dusul de seara.
Daca mai stiti ceva de pregatitul pt perioda de alaptare as fi foarte bucuroasa sa le aflu.
Numai bine.
Meme1 spune:
Fetelor, poate ma lamuriti si pe mine. De cate ori scriu ceva, ceea ce am scris apare ca nemoderat si nu stiu daca poate fi vazut de ceilalti. Si este un anumit timp intre afisarea mesajului nemoderat si a celui moderat.
Va fi tot timpul asa? Trebuie ca fiecare raspuns sa fie aprobat de un moderator? Sper ca nu am suparat pe nimeni ca am intrebat.
Pupici
Meme