Mamici de septembrie - octombrie 2005 (23)
Raspunsuri - Pagina 13
andreeeea spune:
Buna, fetelor!
Ma bucur pentru cele cu o multime de vesti frumoase si ma intgrijorez si cand aud temerile voastre. Adriana, te inteleg si sunt trista; am trecut prin acelasi lucru, si de aceea stiu ca-ti vei reveni cu optimism si incredere in Cel de Sus.
Noi astazi intram in a 14 saptamana si suntem f bucurosi
. Greturile au inceput sa fie mai blande, dar nu vor sa ma paraseasca, iar despre carnita... tot nu reusesc sa mananc.
Voi ati descoperit vreo vena pe picioare care sa fie mai inflamata, mai ales dupa o zi de munca si care sa va ingrijoreze ca poate duce la varice? Tocurile inrautatesc situatia, nu-i asa? Dar tocurile..si femeia...
![]()
Ma bucur ca aici, pe forum, se discuta tot felul de subiecte, astfel incat cele mai noi, afla ce urmeaza sa se intample de la cele cu burtici vizibile. La mine nu se cunoaste burtica; doar eu simt ca uterul a crescut, iar hainele nu imi mai vin la talie, deci abandonez cate putin garderoba care sublinia talia.
Pupici si sarcina usoara, cu multe bucurii pe care sa ni le amintim frecvent!

Andreea
andreea
locca spune:
Cred ca la Metro sau la Carrefour se gasesc prune uscate. Mie imi plac foarte mult caisele uscate si astea sigur se gasesc la cele 2 magazine.
codruta_grg spune:
Mysweetest, am vazut pozele tale. Una dintre ele e din vatra Dornei. Sotul meu e de acolo si in fiecare an mergem vara si iara. E super de frumos in zona aceea!!
Noi avem scoala de schi, dar cred ca anul acesta eu nu prea voi merge in Vatra Dornei. Poate ne intalnim pe acolo in viitor la un schi!!!
Codruta 21+
LiaMia spune:
Salutare, gravidute!
Mai scriu si eu cateva randuri, ca sa nu ma uitati de tot!
Ma bucur mult de vestile bune pe care le citesc despre voi!
Felicitari pentru fetite / baietei celor care stiu deja si abia astept si eu sa vad cum va inclina balanta pana cand vom naste cu toatele!
La sf.sapt.19 a miscat si bb meu: a facut o tumba in burtica! De atunci, 02 apr 05, tot timpul face tumbe (dim si seara indeosebi). Ieri s-a gandit sa mai schimbe un pic semnalele si s-a apucat sa loveasca cu picioarele cred (?!?) in burtici. L-a simtit si tati lui, care e tare temator cand vine vorba sa puna mana!
Joi merg la morfologica de 22 sapt. Vom vedea ce zice dr. Speram numai de bine!
Pupicei tuturor pana la reauzire,
LiaMia
P.S. despre greutate: 4->5 kg pana in sapt 21+ cat avem acum
despre constipatie: nu e cazul. Va recomand un regim alimentar cu multe legume (salate)
codruta_grg spune:
LiaMia, cum esti in 22 saptamani? Dupa calculele mele azi am intrat in 21 saptamani. Si pe listuta eu sunt inaintea ta. Sau nu am calculat eu bine? De fapt mi-a confirmat ieri doctorul ca bebele e in grafic (20 saptamani).
Codruta 21 saptamani
codruta_grg spune:
LiaMia, cum esti in 22 saptamani? Dupa calculele mele azi am intrat in 21 saptamani. Si pe listuta eu sunt inaintea ta. Sau nu am calculat eu bine? De fapt mi-a confirmat ieri doctorul ca bebele e in grafic (20 saptamani).
Codruta 21 saptamani
Meme1 spune:
Fetelor, sunteti tare harnicute la scris. Eu am acces la net nu f des din pacate, in general o data pe saptamana si atunci nu stiu ce sa fac mai repede, la ce volum de informatii este de recuperat la citit.
Bravo celor care au aflat deja daca au baietel sau fetita. Eu mai am de asteptat pana la inceputul lunii august cand sunt programata pentru al doilea scan, asta daca nu cumva ma hotarasc sa fac un scan cand vin in tara, in iulie. Mai vedem.
In alta ordine de idei, voiam sa va intreb daca a auzit cineva de un dispozitiv asemanator celui Doppler pe care il au doctorii, dar de uz individual, adica acasa. Sotul meu ma bate la cap sa cumparam asa ceva, costa undeva la 50 euro, dar nu stiu daca merita sau nu. Probabil vrea sa il auda pe bebe in fiecare zi. Ideea e ca se pot inregistra sunetele si chiar dupa nastere mamicile isi pot inregistra bataile inimii ca sa linisteasca eventual bebelusul care e obisnuit cu acel sunet. Sper sa nu se considere reclama sau altceva, eu vreau numai sa stiu daca exista cineva care are asa ceva si daca merita.
De asemenea, o sa merg azi sa ma interesez de vestitii 'chilotei' de unica folosinta pentru maternitate. Stiu ca aici exista si costa undeva la 7-8 euro pentru vreo 5 perechi parca, dar vreau sa vad exact cum arata. Am auzit ca in Romania inca nu au ajuns. Ar fi interesant daca ar fi din aceia cu capse care sa poata fi desfacuti fara a fi nevoie sa ii dezbraci, dar va dau detalii dupa ce ajung si ma uit exact la ei.
In rest, ce alte chestii 'traznite' sau 'neobisnuite' ati mai auzit a fi disponibile pentru perioada cat suntem gravidute sau imediat dupa ce devenim mamici?
Va pup pe toate,
Meme