Mamici de septembrie - octombrie 2005 (23)
Raspunsuri - Pagina 12
bonaparte spune:

va multumesc pentru urarile de primire si va doresc, de asemenea, sa va bucurati de sarcina pe deplin!
Delia, bine ai venit si tu, suntem noute dar recuperam noi...
Nicole, nu-ti face griji cu greutatea! bble, probabil stii, are asigurat bufet suedez
, tot ce-i trebuie. doar in cazuri de subnutritie grava a mamei, ar putea fi afectat, insa nu cred ca se pune problema. iar tu, daca esti sanatoasa si ai analizele bune, e totul ok.
IOana, prune gaseti prin toate marile supermk, la fructe uscate (pe unde sunt si smochine, seminte varsate si alte cele...). iar mie imi place o vorba, (din cand in cand): 'munca pe prosti ii cauta'
, deci nu te lasa prada...! inteleg ca tu esti mai meseriasa in ale calculatorului (informatica, nu?) asa ca te intreb: cum sa-mi apara si mie optiunea de PM in bara din dreptul numelui ?, ca eu nu m-am prins. merci!
Romana, pe baietelul meu (daca n-oi avea vreo surpriza la nastere
), tot Matei o sa-l cheme. e alegerea lui tati, dar si mie imi place, evident
iar pentru cele care se confrunta cu constipatia: luati cumva Fe? daca aveti hemoglobina buna, evitati suplimentul de fier, accentueaza problema 
,
ioana 15+
nicole74 spune:
Sa-ti traiasca fetita, Raluca! Haideti fetelor sa-i ajungem pe baietei.
La 14 saptamani nu luasem de loc in greutate. Se pare ca nu sunt singura, m-am mai calmat.
Nicole 20 saptamani
Ioana75 spune:
Raluca, felicitari pentru
!
codruta, eu nu maninc icre, dar nu mincam nici inainte (nu-mi plac).
Ruxandra, sa traiesti cu linku' ala, m-am linistit, sint intre limitele normale, chiar daca mai spre marginea superioara
. L-am si pus pe prima pagina, sa nu se piarda.
Ioana
dana_lucia spune:
Buna fetelor, vad ca azi e activitate intensa si pagini multe scrise, bravo!
Ioana daca imi permiti un mic sfat legat de relaxare. Uite si eu am un job destul de solicitant si cu multa raspundere dar pot spune ca de cind merg, pe linga gimnastica pentru gravide si la yoga pentru gravide ma simt mult mai relaxata caci in principal acest gen de yoga pentru gravide este menit sa te invete sa te relaxezi cit mai bine, printre altele. Deci Ioana daca ai ocazia in Bucuresti inscrie-te la asa ceva caci eu zic ca iti poate face tare bine, cu mine asa s-a intimplat.Bafta si sa fie bine!
Referitor la constipatie cu mine fetelor e tocmai pe dos as zice. Aveam o predispozitie la constipatie inainte de sarcina dar acum nu am deloc acest gen de problema. E drept ca maninc echilibrat, zic eu, cu foarte multe fructe (nu spun ce fel de fructe sa nu fac pofta!) si nu ocolesc prunele uscate astfel ca,
ma ocoleste din fericire.
Felicitari pentru fetele noi si cele care tocmai au aflat sexul bebelusului. Sper sa il aflam si noi la ecografia viitoare de la inceputul lunii mai.
Sa aveti o zi buna in continuare.
Dana_Lucia
Ioana75 spune:
dana lucia, multumesc mult de sfaturi
. Si pe mine ma relaxeaza sportul, am facut mult la viata mea, dar in ultima perioada m-am lasat. Ar trebui sa ma iau la shuturi, sala e la 10 minute de mers pe jos de mine
.
Fetele din Bucuresti, daca stiti unde se face yoga pentru
va rog sa-mi spuneti! Si nu ma uitati nici cu prunele uscate, fie-va mila
.
Ioana