Mamici de septembrie - octombrie 2005 (23)
Raspunsuri - Pagina 15
monicafrosa spune:
Buna,
Desi nu v-am mai scris de mult, sa stiti ca v-am citit.
Bun venit noilor burtici si felicitari fetelor care stiu ce vor avea. Deci s-ar putea sa se echilibreze balanta, asa ca fetelor nu trebuie sa va mai ingrijorati despre lipsa de pretendente la baietii vostri.
Peste mine a cam dat o nenorocita de raceala, eu care ma laudam ca nu am racit deloc in iarna asta. Ce sa fac, indur cu stoicism si astept s-o stearga de la mine.
Codruta, pana acum n-am mancat deloc icre, dar am fost in vizita la cineva si ne-a servit cu icre si mi s-au parut atat de bune, ca m-am dus la magazin si mi-am cumparat si eu. Si am mancat si peste afumat. Destul de rar, dar s-a intamplat. Si nici macar nu stiu daca am facut toxoplasmoza. Sper sa nu se fi intamplat nimic cu bebe; el misca in continuare si face mici tumbe.
Va pup
,
Monica
Meme1 spune:
Aseara am mancat si eu doua feliute de somon afumat. Parca mi-a sters cineva toate gandurile, nici macar nu am realizat ca somonul afumat e peste crud de fapt. De-abia azi m-am trezit si am citit ca nu e indicat. Asa ca... o sa am de ce sa imi fac griji de acum inainte. O sa intreb doctorul de familie saptamana viitoare la vizita de rigoare. Desi ma astept sa nu fie f incantat de meniul meu. Si nici macar nu mi-era pofta... dar efectiv nu am judecat in momentul ala.
Icre si eu am in frigider, dar mi-e teama sa mananc, asa ca...
Ioana75 spune:
mihaela_e, bafta miine! Sa ne zici cum a fost. Flavia azi merge la doctor pentru rezultatele de la Triplul Test, miine la prima ora ni le zice
.
monica, samila, ma bucur ca sinteti bine
. Aveti grija de voi![]()
Fetelor, capitolul 24 ne asteapta www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47675" target="_blank">aici.
Ioana
mihaela_e spune:
In sfarsit si bagajul de spital. Ramane la aprecierea voastra ce considerati util; din experienta prietenelor mele, fiecare produs si-a dovedit necesitatea:
Bagaj mama: Vata (2 pachete mari!!!), Bepanthen (pentru eventualele rani la sani), Servetele nas (batistute), Sapun, periuta de dinti, pasta de dinti, pieptan, crema de fata si de maini (eventual gel de dus, sampon, burete),Lapte de corp (nu vrem sa avem vergituri),Tampoane (always pentru noapte),Strugurel de buze (obligatoriu!!!!), Hartie igienica,Elastice de prins parul,clame, bila de cauciuc (sau ceva de strans in mana in timpul travaliului si nasterii),Aparat foto (o sa vrei sa-l pozezi in fiecare secunda!!!!), O carte de citit (mai usurica) pentru dupa…,Chiloti cu burtiera (sau altceva de strans burta dupa nastere), Sutiene de alaptat,Tampoane sani, Pompa de muls, Mameloane de cauciuc – sa le sterilizezi de acasa!!!!, Prosopel moale pentru sani (sanii trebuie stersi bine cu apa curata inainte de fiecare alaptare), Sosete (3 perechi), Camasi de noapte (2-3 buc) – obligatoriu!!!!!!, Halat, Papuci de casa, eventual si o pereche de slapi pentru dus,Bani pentru asistente (sa ai cam 1.000.000 in bancnote de 10.000, 50.000 – OBLIGATORIU!!!!!!!), Prosop de faþã
bagaj bebe:Body,pantalonas,Caciulita,Salopeta cu maneci,Botosei,Paturica,Pampers,Prosopel moale,Servetele umede,Ulei de corp,Cosulet sau landou pentru cand il scoateti din spital (cu asta poate sa vina tati la externare)
Acte: Buletin (copie si original),Adeverinta de salariat,Dosar analize din perioada sarcinii,carnetul gravidei
Altele:Telefon mobil, Incarcator, Cartela telefon public, Apa, Mancare uscata (sandwich-uri, covrigei)
Acasa: Medicamente: Sab simplex (pentru colici), vigantol, ser fiziologic, spirt, comprese sterile,Hainute (body, pantalonasi, caciulite, salopeta cu si fara maneci),Patut echipat cu de toate (lenjerie, aparatoare si jucarii), Cadita, Cosmetice (crema antiiritanta, sampon, servetele umede, sapun, burete natural, ulei de corp),Forfecuta,pompa nazala,betisoare vata cu aparatoare,termometru baie, termometru camera si termometru de corp,bavete,biberoane,sterilizator,suzete,cantar,tampoane, vata si tifon pentru tine,ceai de pelin pentru toaleta ta intima zilnica
Cam multe, nu????
Mihaela 13+
Ioana75 spune:
Meme, nu dispera!
Asa e la inceput, cred ca dupa ce o sa ai ~20 de mesaje postate n-o sa-ti mai modereze nimeni posturile. (Asta cu moderatul se intimpla pentru ca diversi troli sau persoane rautacioase intrau pe forum cu multe nick-uri si vorbeau foarte urit.)
Ioana