Mamici de iulie-august 2005 (29)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Neata fetelor!
Toate aveti niste burtici fooooarte frumoase. Iaca am pus si eu o poza cu burta. Am facut poza la o petrecere sambata. Mie mi se pare ca e mica. Multa lume imi spune ca aveam burta mai mare cand eram mai grasa.
De vreo 2 zile tot am dureri de burta. Duminica m-am suparat rau din cauza maica-mii. Ca nu fac treaba cum trebuie, ca vine pastele si n-am facut curat si tot felul de chestii d-astea care ma scot din sarite si nu ma pot abtine sa nu-i raspuns. Ca atare m-am enervat si am plans. Am observat ca atunci cand stau cu mana pe burtica si vorbesc cu bebe nu mai am dureri si nici burta nu mai este tare. Dar ce sa fac la serviciu ca trebuie sa muncesc. Nu pot sa stau cu mainile pe burta. Azi dimineata m-am amuzat foarte tare cand am primit un sut zdravan ca s-a vazut burta cum s-a ridicat.

v-am pupat ca tre' sa mai si muncesc si nu mai am chef deeeeeloc

acusor
22 sapt

http://pg.photos.yahoo.com/ph/eavoicu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Fetele, am pus vreo 4 poze noi.
Pupici
K22+

Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Vad ca va intreceti in poze...sunteti superbe toate...

Eu acum ma uitam la primele lucrusoare ale bebelinei...ce drag imi e de ele...si ma gandeam ,sper sa ramana tot fetita pana nasc...cel putin aseara era si este ca oricum..nu o sa aibe de ales altfel...decat sa umble in carucior rosu.. Ce sa fac eu fug de cele obisnuite...culori bleumarin pt carucior..pt hainute roz la fete..bleah..si albastru la baietei..Ce alte culori nu exista?? Poate sunt eu mai ticnita ...desi nu ar trebuii sa scriu "poate"

Altceva , desi nu e e batuta in cuie,cum se zice..cum va suna numele (va fi primul nume) de INGRID???

AniS si bebelina mea dulce 24+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Salutare fetele!

N-am mai intrat de mult ca nu ne-am simtit tocmai in forma.
Avem contractii si acum am intrat intr-o perioada de crestere substantiala pentru ca-mi simt uterul tot timpul tensionat....cu o vaga idee de durere (daca nu l-as simti asa si cand e burtica relaxata cred ca as intra in panica, ca am contractii dureroase ).

Katink eu am pus acumulatorii la incarcat da se pare ca nu suficient, ca n-am apucat sa fac nici macar o poza! Bine ca au avut fetele aparat foto!

Pupici

Irda
23+2 si bebe Daria

http://community.webshots.com/user/irdaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deny_82 spune:

Buna burtici!

truli_luli eu nu fac nimik toata ziua......si seara cand ma asez in pat simt ca ma termina durerile de bazin si spate.....
In schimb toate bune......de o saptamana si ceva ne simtim din ce in ce mai bine.....contractiile au incetat si o data cu ele si temerile mele ....
Puisorul e foarte activ,se pare ca are acelasi program ca al meu.....sunt eu treaza e si el....dorm eu ,doarme si el.......l
Sapt. viitoare ne ducem sa facem eco.....si atunci vom vedea ce este.....ca nu mai am rabdare pana la nastere.....
Daca e baietel .....cred ca ii va da lecti lu' Doroftei de box,la cat e de activ cand imi mai scapa cate una in coaste si in ficat imi taie respiratia.......
Deny....25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peca spune:

buna fetelor.....

eu as avea o intrebare la voi....fiecare incepe sa isi faca, cel putin ganduri, legate de cuparaturi, daca nu cumva a inceput deja cu cumparaturile....si ma gandeam pe ce baza alegeti ceea ce veti cumpara.....aici nu ma refer neaparat la hainute....ci mai mult la produse cosmetice....
adica ce va face sa mergeti spre o anumita firma?

apoi la detergent? sunteti toate pt. cel de bb? sau o sa folositi in continuare ceea ce ati folosit pe perioada sarcinii?

caci eu de ex. m-am uitat asa de curiozitate la produse si preturi...iar gama e atat de larga....de zua ca am iesit zapacita de cap....si nu mai pun in calcul farmaciile...unde de obicei se gasesc produse care in magazine nu sunt....dar si preturile sunt pe masura

stiu....si eu spun pt. bb meu ce e mai bun! dar oare 100ml ulei de corp pt. 25€ cum e? ma intreb nu e poate mereu aceasta comparatie pret mare = calitate buna o exagerare....iar daca tu/sotul nu sunteti pretentiosi/alergici la produsele cosmetice...si venit clar atat cu cele scumpe cat si cele ieftine...cum sa ne comportam in relatiia cu copiii?

sunt atatea semne de "?", care le am acum....si intreb in stanga si in dreapta, si mai trag cu ochiul in ograda veciniului care are copii.......incat uneori ma consider o viitoare mama denaturata...alteori prea grijulie si pretentioasa....si nici macar nu am inceput sa cumpar nimic.....va loviti si voi de asa ceva? sau sunt eu o exceptie?

da-ti-mi si mie un sfat! sau as vrea sa stiu parerea vostra...sau asa planurile in mare legate de aceste prime cuparaturi...atat la hainute cat si la restul lucrurilor

va doresc o zi buna!

peca

_
http://community.webshots.com/user/peclitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Salutare la burtici!
Irda, am vazut varsta sarcinii tale si exact in acea perioada am inceput si eu sa am contractii si sa nu ma simt bine. Nu vreau sa te sperii, Doamna-fereste! Eu am trecut cu bine peste perioada aceea cand efectiv uterul meu nu putea sa creasca, am facut tratament, mai fac si acum, nu mai merg la servici si nici eforturi prea mari nu fac. Asa ca ai grija de tine si daca simti ca nu e ceva OK ia imediat legatura cu medicul tau pentru ca e important sa stie repede care e starea ta. Iti doresc multa sanatate tie si copilasului.
Peca , referitor la intrebarea ta cu alegerea marcilor pentru produsele de copii eu am tot studiat forumul si apoi am mai vorbit cu o mamica prietena care are doi copilasi si deci si experienta practica. De exemplu ea mi-a spus ca la primul copil fierbea hainele si nu mai stiu ce operatiuni complicate invatate de la stramosi facea, dar la al doilea deja le spala normal, in masina de spalat(doar ale lui) si le clatea de doua ori. Asa voi proceda si eu. Referitor la uleiul de corp eu am citit ca cel mai bun este cel de masline(are multe proprietati acest ulei) si deci si problema aceasta este rezolvata.
In ceea ce priveste alte articole de bebelusi, eu am cumparat ceea ce mi-am permis, la haine am avut grija sa fie din bumbac bun, dar cele pe care le consideri importante trebuie alese cu grija si netinand cont de pret(parerea mea : carucior, pompa de san ...). De exemplu eu nu as da 5.000.000 lei pe o statie-atata costa una Chicco-pentru ca ar fii buna si una second hand, avand in vedere ca bebelusul nu o atinge... Alt exemplu: patutul l-am cumparat de la o colega, este simplu, clasic, in stare impecabila si m-a costat muuuult mai putin decat unul nou cu cine stie ce imbunatatiri de care te folosesti sau nu(colega mea a dormit in pat cu sotul si cu copilul de cand avea cateva luni si apoi nu l-a mai putut dezobisnui, asa ca iata un patut foarte putin folosit). Oricum, eu ti-am spus parerea mea-in cam multe randuri- fiecare trebuie sa procedeze cum considera de cuviinta.
Va pup si

Sa auzim numai de bine.
26+ si din burtica Sara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns av_crina spune:

Buna fetelor!

sunt o in 24 de sapt cu U.M. 17.11.2004 si D.P.N. 27 august. am 23 de ani , sunt din galati si pana acum am avut o sarcina super, fara greturi , fara varsaturi, doar cu ceva dureri de bazin in ultima vreme dar am inteles ca asta e de la modificarea lui.
vineri vin in bucuresti la o eco 4D sa veddem cum stam si ce suntem, desi sotul meu e convins ca e fetita.
ce parere aveti despre nasterea subacvatica? am inteles ca se face la victoria langa brasov si tare ne bate gandul sa incercam, asa ca va rog sa veniti cu pareri sau experiente pentru cine are.
multumim.
sa aveti grija de voi si de puii vostri si sarcina usoara la toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Burticile mele,

Am recuperat la citit tot ce-ati scris astazi – dar ati scris , nu gluma!!!
Eu am fost de dimineata la echo, bebelusha mea este bine, a crescut corespunzator , lungimea femurului arata ca suntem in sapt. 23, iar capusorul zice ca suntem cu o sapt. in urma… dar este posibil – zice dl. Doctor - sa aiba capusorul oval, ca al lui mami…
Bebelusha mea statea cu capusorul in jos si poponeata in sus… cred ca deja de la varsta asta nu se mai intoarce, ce credeti???
Placenta tot lateral, jos inserata este, daca ramane asa… cezariana scrie pe burtica mea…
Dar mai avem timp sa se ridice, desi… nu cred ca-s mari sansele sa se ridice.

Anis – ce nume frumos pentru bebelina ta, Ingrid este un nume f. frumos!!! Ma bucur ca ti-ai mai revenit din temerile tale, ai sa vezi ca totul este bine cu Ingrid, cred c-o iubeste prea mult pe mami ca sa-I faca vreo surpriza neplacuta!!!

Oana – ce burtica mare ai!!!!!! Cat are bebe al tau???

Acusor - am vazut burtica, dar vrem s-o vedem si pe posesoarea burticii sa-I vedem zambetul de fericire !!!

Kulta - tare simpatica Danuta ta, sa-ti traiasca!!!

Peca - eu ma bazez pe experientele celorlalti in mare parte, in special referitor la cosmeticale care se aplica direct pe pielea bebelusului. Daca intri la mamici de martie aprilie, vei vedea cu ce se confrunta fetele de acolo referitor la uleiuri, samd.

Pupici la burtici,

Irina si bebe 23 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

salutare!
vad ca va duelati in burtici, f frumos, imi place sportul asta...
Irina, cred ca bebeii nostri se tot intorc pina pe la sfirsitul lunii a 7-a, adica atita cit mai au loc, bietii de ei, apoi stau acolo, chinuiti, saracii...ce sa le facem? sa stea!
bebita mea era ieri de-a curmezisul apoi s-a "ridicat in picioare" si in timpul asta tanti asistenta de la policlinica ne alerga pe burtica la mami sa ne asculte cu Dopplerul.si crestea pulsul de la 145 la peste 150 si fiiiisshhhhhhh domnisoara mea schimba pozitia. cred ca e o mare figura!a facut citeva tumbe de obosise tanti...hi,hi,hi! jucausa mea iubita!
o seara frumoasa va doresc tuturor!
M 22+

Mergi la inceput