Mamici de iulie-august 2005 (29)
Raspunsuri - Pagina 9
cin spune:
Buna dimineata fetelor..ce dor mi-a fost de voi...se pare ca in dimineata asta imi merge ceva mai bine netu...asa ca am venit la raport.
Multumesc din suflet fetelor care m-au ajutat cu pozele, Albinutzza si Irina...am incercat eu ieri sa le redenumesc, dar dupa doua poze a picat netu...definitiv...
Sambata am fost la baby expo, dar n-am cumparat nimic (superstitii) iar duminica am fost la padure, la un gratar..
La fel ca Anis, bebelul meu a fost atat de cuminte in week-end incat duminica seara mai ca as fi mers la urgente sa-mi fac o eco, sa vad ce face puiul meu, ca prea era linistit...dar si-a revenit...de atunci m-a tinut treaza noaptea, dar am fost cea mai fericita...si nu m-am mai suparat ca nu ma lasa sa dorm...ne-am jucat amandoi..
Ieri am plecat mai repede de la munca pt ca m-a durut burtica fff tare, nu stiu ce a fost ...nu erau contractii...era o durere continua in partea inferioara a uterului...sper sa fi fost din cauza intinderii uterului...oricum, n-a cedat la no-spa, dar dimineata nu ma mai durea...
Fetelor...aveti niste burticutze minunate...va prindem si noi din urma... nu-mi fac probleme..
Nicoleta si burtik de 25 s
mitub spune:
Pupici fetele!
M-am uitat si eu de dimineatza la burticile voastre, sunt super-frumoase, si ele si mamicile purtatoare.
Gabirus mie mi se pare ca burtica Adrianei este totusi mai mare decat a ta, si ceva mai mare decat a mea (25 saptamani maine)...trebe sa mai fac si eu poze, caci sigur o sa-mi para rau dupa aia.
Ieri mi-am luat o bluzita frumusica, elastica, deci cu marime de burtica variabila si revenire dupa ce nasc, doar ca deocamdata aici iar s-a zburlit vremea si nu e momentul sa o port. Ma mai tenteaza modelele alea petrecute pe sani si cu taietura sub sani, dar mi se par toate scurte si parca buricul gol la servici nu prea merge. Cu canadiana de primavara nu m-am hotarat, ma gandesc ca va sta pe mine ca pe gard...dupa.
Numai bine, va pup si ne auzim,
Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 24 saptamani + (DPN 1 august)
nique15 spune:
Irina, Katink multumim!
Sunt super pozele de la intalnire
si fff frumoase toate burticile din poze 

. Sa va traiasca si sa fie sanatosi!
Ioana
si bblina 25+
adelau spune:
buna dimineata
eu m-am hotarat pe 10 mai intru in concediu prenatal. Nu dorm bine noaptea la serviciu sunt zombi, nu are rost sa mai stau. Voi cam pe cand preconizati ca o sa intrati in prenatal?
Adela
27 sapt
truli-luli spune:
Buna dimineata burticutelor!
Ce burtici frumoaaaaase am vazut in poze
Nu stiu cand o sa creasca asa mare si a mea, ca eu de o sapt nu mai pun nimic pe mine si nu stiu de ce
Eu nu am mai ajuns la babyexpo
ca sambata am umblat cu tati prin magazine vreo 5 ore, in care m-am simtit foarte bine cheltuind banii
, iar noaptea m-au trezit din somn doua contractii de n-am mai inchis ochii de frica. Dar am luat nospa si de atunci nu s-a mai suparat zuza pe noi
mancau-ar mama pe ea de fetita dulce. Asa ca duminica mai mult am zacut in pat de oboseala
Mie mi se pare atat de ciudat faptul ca organismul meu parca reactioneaza cu intarziere....
Adica stau in picioare, gatesc sau fac curat, nu am nimic....dar dupa ce ma opresc si ma asez in pat ma dor toate oasele bazinului si spatele de parca as fi carat o zi intreaga lemne de la padure
La fel si sambata, mi-a placut asa de mult la plimbare, am mers incet, vremea a fost superba... dar dupa ce am ajuns seara acasa si noptea parca s-a razbunat pe mine
Nu stiu ce sa mai pricep. Voi patit asa sau simtit din timp cand e cazul sa va opriti?
Hai ca deja scriu romne...
Va pup 
cami si zuza mica din burtica 23s+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gcamelia2002/album?.dir=/4a02&.src=ph
Albinutzza spune:
Neazta fetele...
si 
M-am minunat de burticile voastre
...frumoase foc...Gabi, Eva este o minunatie de fata...sotzul meu care isi doreste fata, a ramas
...superba
Eu noaptea dorm bustean, mai putin cand trebe sa ma duk la baie, dar am redus la un singur drum...de la 3
In rest bebe e activ ca de obicei, "tipa" si el cu mine la serv
...sper sa ne faca si noua o echo dupa Paste, sa vedem ce mai face
Truli, si eu am probleme cand fac treaba, dar pe mine ma apuka atunci, nu dupa...adek spatele, sau mi se intareste burtika...si atunci stiu ca trebe sa fac PAUZA 
Adelau, eu intru in prenatal la 1 Iunie...ma simt bine...si daca ma odihnesc noaptea e OK...oricum mai e putin
Albinutzza
27+ & Luca bondarelu' din burtica
Traieste clipa
http://community.webshots.com/user/albinutzaa
anis spune:
'Neata fetele...
Noi azi suntem bine...adica misca bebelina...
mami e doar intr-o ureche asta e clar
..Oricum aseara am fost la dr. , ma rodea f tare treaba ca nu o simt...si ce credeti ca am vazut? Am vazut un pitic care lovea cat putea cu picioarele si cu capul in burtica...si mami nu simtea nimik...amortizorul ala...placenta din fata..lasa ca se face ea mare.ASa ca m-am linistit si nu mai am indoieli.
TIA pupici pe burtici si pe baietelul tau...bine ca acum sunteti bine..si o sa fiti bine!!
AniS
si bebelina mea dulce 24+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
KULTA spune:
Buna dimineata fetele!
In sfirsit am terminat cu musafirii, petrecerile si toate alea, Danuta mea acum are un anisor si 4 zile si e cheala si voi pune poze noi imediat.
Va pupic
K22+
Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
laura-s spune:
Adela si eu am 27 sapt ( azi am intrat), dar intru in pre-natal numai de la 1 iunie; pana atunci mai am 7 zile de CO si o scot eu la capat cumva, sau ma mai gandesc eu cum fac ca daca ar fi sa-mi iau 63 ianinte atunci ar trebui sa intru din 24 mai si cu cele 7 zile de condediu de odihna din 13 mai. Cred ca asa voi face; m-am sucit.... cred ca m-am saturat de servici. Si cum 13 e vineri voi intra din 16 mai, asta inseamna inca o luna de servici fara intrerupere si asta e un lucru pe care nu stiu daca-l pot face.
Nu stiu daca trebuia sa scriu eu aici toate calculele mele, dar....merci Adela de idee.
Pupici pe burtici,
Laura
http://pg.photos.yahoo.com/ph/pitilau2004/my_photos
corbioana spune:
Neatza burtici!!!
e ceva misculatie prin zona!
Tia multa sanatate tie si bebicului, sa fiti cumintei si sa nu mai mergeti la spital decat la final!
Noi dam din picioare toooata ziulica la mami in burtik sa-i aratam noi ei cat suntem de enerhoc 
Tre sa facem si noi cate putin asa curatenie in casa, pana acum eu nu am mai aspirat si nici alte treburi la care sa insist, le-am cam lasat asa...ufff. mi-a fost teama dupa luna cu sangerarile. asa ca o voi lua usor de tot ca nu ma controleaza nimeni, azi un geam, maine altul...ce atata efort. Deja la bucatarie e gata ![]()
Pupici si o zi buunnnaaa!
Ioana
sapt.27
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos