Mamici de iulie-august 2005 (29)
Raspunsuri - Pagina 11

Oana C spune:
 Irina, am numai 27 sapt 2 zile (azi). Este burtica mare, dar cred ca e si de la banda de pantaloni care ma stringe putin; am indoit-o in jos si cred ca de acea mi-a ridicat mai mult abdomenul; pantalonii sint prea largi, banda e prea strinsa, acum la 1 saptamina dupa ce i-am cumparat 
.
Cred ca printzesa mea nu doarme deloc; sau doarme odata cu mine; ca toata ziua ma ciocaneste asa de tare ... deja a inceput sa devina f incomfortabil; imi da niste suturi de sar speriata; si sotul se uita si nu-i vine sa creada. Si dupa cum ii simt capul, cred ca ii place sa stea pe orizontala, pt ca se mai intinde uneori si putem sa ii vedem forma capului 
. 
Anis, depinde ce fel de nuanta de roz ii cumperi fetitei; nu toate sint urite. 
Va pup,
Oana C si 
 27+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanasof2003/my_photos

KULTA spune:
 Irina, multumesc pentru compliment, sunt iremediabil indragostita de ea
, veti vedea si voi cum e.
K22+
Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

blackpanterro spune:
 Ce faceti burtici?
Oana ce mare burtica, se vede ca de acum toate burticile incep sa se vada tot mai bine 
.
Peca eu nu am sa ma stresez prea tare cu fiertul hainelor.Soacra mea nu a fiert niciodata hainutele, le punea pe copii de cum le cumpara din magazin si a fost ok.Nu am sa le fierb nici eu.Sticlutele de lapte nu va trebui sa le fierb pentru ca voi folosi sticlute ce au "disposable liners".In legatura cu cosmeticele am sa folosesc gama Nivea Baby, Johnson si produsele Pampers.Mi se par cele mai potrivite.Sincer nu vreau sa imi tratez baietelul ca pe un glob de sticla.Bebeii sunt sensibili dar nu foarte sensibili si vreau sa isi construiasca sistemul imunitar.Acest lucru nu se va intampla daca il tin mereu intr-un mediu steril.
Adriana si Aidan 29+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

andre_ea spune:
 Buna seara, fetelor! 
Eu azi am venit la serviciu, si abia acum am reusit sa va citesc pe toate. 
Sunt plina de nervi pentru ca am reusit sa racesc. Sa fi avut vre-o legatura profiterolul de joi?
 Taaare regret ca nu m-am putut abtine. N-am mai ajuns nici la Baby Expo din cauza asta. Eram prea deprimata. Si desi am stat 3 zile inchisa in casa, tot nu mi-a trecut. Ba parca acum imi "lacrimeaza" mai tare nasul. 
Off, si ne-am mutat si cu biroul. Si am descoperit ca avem un birou tare calduros. Nu stiu cum o sa ma descurc cu ai mei colegi care mor de cald si vor sa deschida geamurile. Si mie mi-e cald, da nici curent nu vreau. ![]()
Una peste alta e mai bine la serviciu. Tare e deprimant sa stai acasa, mai ales cand casa e cu fundul in sus de nu mai gasesti nici termometrul. 
Noi mai amanam putin cumparatul de lucrusoare pentru bb. Deocamdata negociem culori pentru pereti, alergam dupa saci de ipsos sau mai stiu eu ce. 
Hai ca m-am cam intins. Va pup dulce!
Un pupic special pentru fetele care m-au sustinut in momentele mele de criza!
Apropo Gabi, Eva e de vis. E si cuminte pe cat e de frumoasa?
Andy si 
 25+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos

Irda spune:
 MONAI multumim de urarile de bine!
Problema mea cu contractiile nu a aparut acum ....o am de pe la vreo 3 luni, luam tratament pentru asta Utrogestan, Gynipral si No Spa! Le mai tinem putin sub control asa! Eu ma bucur ca nu sunt dureroase.....iar partea cu uterul tensionat apare cam o data la 2-3 saptamani....cred ca Daria creste in salturi si cam trage de el vreo saptamana pana se adapteaza uterul.
Pupicim burticile si bebeii!
Irda
23+2 si bebe Daria
http://community.webshots.com/user/irdaria

delia grozav spune:
 Imi pare rau ca nu pot tine ritmul cu voi dar ma sit foarte aproape de voi toate.
Imi cer scuze daca cineva mi-a pus vreo intrebare si nu i-am raspuns.Daca cineva vrea sa ma intrebe ceva o rog sa imi trimita email pe adresa "gdelia1313@yahoo.com".
Legat de haine, eu am vazut la copilasi niste alergii urate uneori chiar infectii ale pielii daca mamicile le-au dat haine noi care nu au fost spalate, asta pentru ca hainele trec prin multe maini si stau cine stie cat prin depozite, magazine. Asa ca va recomand sa le spalati, nu conteaza cu ce detergent, si sa le clatiti cu apa de mai multe ori si fara solutii de clatit gen Lenor, Silan etc.
Uleiul de masline e foarte bun intr-adevar, dar inainte trebuie fiert: se pune intr-o sticla in baie de apa si se lasa sa fiarba apa cam 30 de minute, apoi se raceste binenteles.
La noi se foloseste mult o crema speciala, preparata in farmacie numita "Baby-crema", e chiar mai buna decat uleiul. Incercati si voi prin farmacii, poate o gasiti, contine balsam de Peru.
Vreau sa va spun ca eu nu sunt asa de sigura ca am fetita in burtica, dar Adi e ferm convins si i-a gasit un numeDENISA, asa ca va rog sa il treceti in dreptul caruciorului.
Sa aveti grija de voi si de ingerasii din burtica.
dede

nem spune:
 Ce fac fetele cu burtici?Fetelor, voi ati cumparat carucioare, patuturi?Daca da, ce firme si cat v-au costat?
Kulta - e asa frumoasa aia mica, scumpa rau de tot
Anis - numele Ingrid este f frumos si deosebit
Adriana - din ce am mai citit pe forum fetele nu recomandau gama Johnson, am inteles ca a provocat iritatii la bebei, nu stiu ce sa zic...
Fetelor, eu am inceput sa am niste dureri inghinale si de sold adevarate rau de tot...Voi ati inceput sa le avetzi de pe acum?
Emma si bb Andru 28 +

Katink spune:
 Buna seara!
Azi am fost foarte ocupati si nu am avut timp sa intru pe forum, dar vad ca voi ati fost harnicute...
Avem o graviduta noua printre noi, bun venit Crina si sarcina la fel de usoara in continuare!
Delia am trecut in dreptul caruciorului tau Denisa, sa fie sanatoasa!
Acuma va pup pe toate si plec la somnic, scriu mai multe maine,
Katink 
 cu dulcineea mea 24sapt. + 6zile
Fotografii cu burtica

emaaimee spune:
 Buna,ce dragute sunteti cu buriticile
!
Tia ai grija de tine si de bebe
,si eu am fost in spital,dar acum sunt bine si eu si saltaret mic.
Crina-bun venit!
Majoritatatea mamicilor de aici folosesc Johnsons Baby si nu am auzit sa se planga nimeni,chiar ma mir.Si sunt aici copii multi,in Romania sunt putini aici e chiar socant sa vezi cati de multi sunt. 
La cursurile antenatale ne-au recomandat sa spalam hainutele cu detergent nonbio si sa le clatim eventual(la masina)de 2ori,fara balsam de rufe.Hainutele trebuie spalate separat, nu impreuna cu ale adultilor.Multe cunostinte au renuntat la detergentul nonbio pt ca nu curata bine petele de pe hainute.Oricum eu am de gand sa spal hainutele inainte sa i le dau lui bebic sa le poarte.Cum trantesc turmele hainele pe jos aici si le calca in picioare fara jena,nu risc...Sa nu mai vorbesc de maini murdare,etc.
Ma duc la nani,am avut o zi f aglomerata la munca,dar bebe mic nu e de acord vad,mai tare ma puriceste,topaie,etc.Sper sa dorm un picut,printre picaturi,ca de obicei![]()
 si pestiuc iubit de 29s

laura-s spune:
 Buna dimineata,
Bun venit Crina printre noi si sa ai o sarcina la fel de usoara si in continuare; asteptam detalii despre tine si bebele tau.
In legatura cu lucrurile pt bebe, noi am cumparat deja patut de lemn, culoarea fagului, cu saltea, 2 carucioare - unul stil landou marca Chicco si unul sport marca Ignessita parca, tarc unde sa se joace cand poate sta singur in fund si le-am luat de la o prietena care le-a folosit cam 8 luni, deci sunt aproape noi. Pretul a fost super bun, am dat cam 7 mil pe toate, am avut noroc ca ei nu prea stiau preturile; ei le-au primit cadou o parte de le nasii copiluluyi si o parte de la nasii lor de cununie. Oricum imbracamintea este detasabila si va fii f. bine spalata inainte sa vina bebele.
referitor la detergent, eu m-am hotarat sa cumpar acel detergent ce l-am vazut la SensiBlue, special pt copii, am inteles ca are si ceva dezinfectant in compozitie si nu irita pielea copilului. Apoi oricum vor fi spalate cu mana, ca doar nu o sa astept sa mi se adune haine de o tura de masina, risc sa nu mai am ce da pe el curat, ca de' de unde atatea hainite  
.
Apoi despre sampon, ulei si ce ne mai trebuie si eu stiu ca Johnson nu e bun. Sunt convinsa ca in alte tari este alta calitate, dar ceea ce se comercializeaza la noi e facut undeva prin cine stie ce tara. Eu nu vreau sa supar pe nimeni, daram vazut cum din acelasi recipient se punea sampon in 3 sticlute diferite si cand ne-am uitat mai atent erau sticlute pt par normal, slab si gras....dar compozitia aceeasi.... Prin urmare voi folosi si eu Nivea, multa lume a laudat acesta gama.
Nu stiu daca mai era ceva de spus, dar revin cu raspunsuri daca am uitat ceva.
Pupici pe burtici,
Laura
http://pg.photos.yahoo.com/ph/pitilau2004/my_photos