Bebelusi de noiembrie-decembrie2004(40)
Raspunsuri - Pagina 8
FELIS spune:
Eu nu indraznesc sa va zic sa va uitai ca am pus 5 poze de sambata din herastrau, ca eu nu am avut timp sa ma uita la ale voastre...
MICHE ... adevarul e ca intr-adevar am dat jos toate kg luate in sarcina. Lasa ca mai e putin si te mai vad in niste poze din acelea profesioniste
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Albumul lui Mihai
Miche spune:
hehehe Otiliaam postat exact in acelasi timp declaratia de dragoste pt
ce primim???
fetele, e adevarat ca postez mai rarut (de citit citesc !)
, da vreau si io parola aia!!!
Miche si
Darius
(26.11.2004)
Otiliav spune:
Miche, si Darius este un scumpic si seamana tare mult cu tine. Dar acum ca vine vremea buna poate ne vedem. Cine mai stie, poate o vad si pe Onitza.
Cat despre DC inainte intram de la servici adica "mai rarut ca-i mai dragut" iar acum am in sfarsit acasa. Unde mai pui ca sotul pleaca in delegatii saptamanal asa ca fac ce vreau! Oricum eu mi-s membru nou pe cand tu membru matur.
Otilia si Ana Maria
http://photos.yahoo.com/otiliavermeulen
monica-elizabet spune:
buna dimineatza fetelor,
felis, am reusit sa ma uit si eu la pzoele de la intalnire in sfarsit...toate 3 sunteti niste dragutze si slabutze...cat despre bebelasi nu mai stiam care al cui este hi hi...un pupic pentru toti 3
tu arati super pe role...parca esti o pustoaica de 15 ani...eu daca m-as urca pe role cred ca s-ar rupe instantaneu hi hi
michelinace activa ai fost astazi....tocmai cand nu prea am eu timp...dar vad ca ma descurc onorabil deocamdata cu cei doi mici"teroristi"
am fugit sa-i dau sa pape laptic lui ruxi...si revin
sa aveti o zi minunata
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
ionela roxana spune:
Fetelor, de citit va citesc mereu , dar de scris durere mare, ptr. ca nu am timp!!!, in fiecare zi am cu fiica-mea cea mare, caruia nu-i intrii in voie cu nimica; degeaba i-am cumparat de TOATE, se plictiseste repede, cand ii este somn numai contra-mi face, macar dac-ar dormi ar fi bine, dar pana adoarme imi scoate peri albi; afara daca o scot alearga toooot timpul, de devine rosie precum racul si gatul in pioneze(cum de-altfel este si acum), plus ca necajeste toti copii, ea dorind sa fie tot timpul in centrul atentiei; simnt ca cedez nervos; bine macar ca Emily este cuminte, super cuminte, ea nici nu plange, decat rade, mai ales cand ma cert cu Arisa, rade si chitaie;
mai nou Emily de vre-o doua zile sta ce sta pe burta si apoi se intoarce pe spate si rade in hohote, dar vrea sa se intoarca pe burta la loc si numai poate si atunci se enerveaza; momentam nici noi nu am inceput diversificarea, mancand cu mare pofta doar titi, nici macar ceai sau suculet nu i-am dat; drept sa spun mi-e groaza sa ma apuc din cauza lui Arisa, ptr. ca stiu cum va reactiona, ca va vrea din mancarea lui Emily, si sa vede-ti circ!!!, cred ca atunci chiar clachez nervos; daca sora-sa este mucioasa si grohaie, vad ca si Emily este hornaita, si uneori i-a curs un pic numai nasucul si uneori mai tuseste, dar febra nu mi-a facut, de-aia nici nu i-am dat nimic momentan, zic sa mai astept sa vedem evolutia.
Mai fetelor mai dati-mi si mie niste kg.; barbate-miu mereu imi spune mereu ca numai am aceasi masa musculara ca inainte, adica ca mi-a aparut celulita, dar ca sunt prea schiloada, adica 51-52kg
fetelor vreau si eu parola, va rog frumos!!!
http://photos.yahoo.com/ionelarxn
ionela roxana spune:
Michelino este un dulce Darius; nu ti-l mai vazusem demult; la trasaturi seamana cu mami?, iar la culoare nici sa nu te mai intereseze, in-orcecaz o sa moara fetele dupa el, mai ales ca este juma-juma; iar mami o frumoasa
FELIS spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
felis, am reusit sa ma uit si eu la pzoele de la intalnire in sfarsit...toate 3 sunteti niste dragutze si slabutze...cat despre bebelasi nu mai stiam care al cui este hi hi...un pupic pentru toti 3
tu arati super pe role...parca esti o pustoaica de 15 ani...eu daca m-as urca pe role cred ca s-ar rupe instantaneu hi hi
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Albumul lui Mihai
mikimi spune:
Miche eu nu prea vad bine fara ochelari dar parca Darius seamana cu tati !!??? oricum e tare frumos si smecher.
Felis pustoaica ti-am vazut pozele din parc.Foarte frumosi sunteti, imi pare rau ca nu am ajuns la ultima intalnire, ca uite parca iar se strica vremea.
Copilul meu este un lenesut.Cand ma joc cu el deschide gurita sa-i bag eu jucaria in gura, mainile le tine pe langa corp sa si le odihneasca.Daca il las singur se sinchiseste si o duce el la gura, dar daca are cine...de ce nu ?
http://photos.yahoo.com/mikiparisa
poze noi
Miki si Alexander (12.12.04)
ionela roxana spune:
fetelor unde ati fugit? am aparut eu si v-ati suparat?
sunt asa de ofticata de-mi vine sa urlu!!!; ieri am fost plecati pana la o cunostinta, si mi-a vazut-o pe Emily ptr. prima oara; prima oara nu vroiam s-o i-o arat(de fapt este o cunostinta de-a sotului, si de fapt numai sotul si cu Arisa au intrat la ea, eu ramanand in masina cu Emily, ptr. ca i-am dat titi, am schimbat-o, am adormit-o), la care la plecare a tinut mortis s-o vada si pe Emily, si a venit pana la masina; eu stiam care va fi reactia, si de-aceea nu vroiam sa i-o arat, dar barbate-miu nu si nu arata-io; concluzia este ca a vazut-o si vai draga fata are figura de baiat, si ochii la fel; imi venea s-o strang de gat
nu alta, dar ieri m-am jurat ca nu o mai arat la nimeni, ca decand am nascut-o biata copila parc-ar fi cenusareasa, iar sora-sa printesa; buba mare stiu care este; este faptul ca Arisa seamana in partea lor, iar Emily seamana mai mult cu mine si cu taica-miu, deci in partea noastra; ori eu am devenit paranoica si tre` sa-mi iau o vacanta, ori astia merita luati la, ori sa n-o mai arat la nimeni; la Arisa cand am nascut-o mai aveau putin si mergeau cu totii in limba, iar Emily par-car fi ratusca cea urata; scuze ptr. atatea mesaje plictisitoare, dar simnt ca-mi zboara creierasii de nervi, dar de-acum inainte stiu ce-am sa le fac, n-am sa le-o mai arat deloc!!!
Bits si Stefania [red]DRUM BUN!!![/red]; sa ave-ti parte de un drum linistit, iar bebeii sa doarma muuuuuuuuult si sa nu obosesca mamicile; vacanta placuta si cat mai multa odihna si sa va reantoarce-ti cu forte proaspete acasa; multe salutari celor de-acasa
Miche spune:
Ionela , multam de aprecieri!
Nici vorba ca ai avea mesaje plicticoase! Eu ma amuz tot timpul citindu-le, si am senzatia ca stii f bine sa faci haz de necaz! (numai ca n-ai necazuri ci doar evenimente!!)
ba Emily e dulcica si o frumoasa dar fiecate tara are tampeniile ei in a aprecia ceva.
Miche si
Darius
(26.11.2004)