Bebelusi de noiembrie-decembrie2004(40)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

May,fetelor,nu zice nimeni ca al babyexpo a fost o firma cu lucrusoare pentru botez la care preturile nu aveau nici o concurenta...?
Va spun eu,ca imi cazuse ochii pe o frumusete de rochita,si ma gindeam ca-mi va fi de folos cind voi avea o finuta.
Mi-a trecut dupa ce am vazut pretul.Avea prea multe zerouri in coada.
Concret:rochita + palariuta = 8 milioane.Pantofiori asortati:2,6 milioane...
Am cautat pe net sa va arat si voua 'minune' dar nu am gasit.
Pacat!

Violeta mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA

Daca plingi ca ai pierdut soarele...,lacrimile te vor impiedica sa vezi luna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Fetele... am racit... stau cu o carpa la gura de ieri, da eu cred ca si puiul meu e racit... Cred ca e de cateva zile, da cand sa ma duc la dr m-a trimis asistenta si la ORL si acolo dr mi-a zis ca nu are nimic... da el e tare fornait... Era si inainte, inca de cand am venit din maternitate, dar de joi e mai fornait ca de obicei... De 2 zile dupa ce papa si il pun pe umar sa dea aer afara, aud cum incepe sa iasa aerul iar cand ajunge in gat se transforma in tuse... Azi dimineatza chiar mi-a tusit de mai multe ori...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Albumul lui Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

fetele , noi am fost ieri la snagov , in padure!
a fost super!!!!!!

Miche si
Darius
(26.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

tiii, mare smecherie cu babyexpo...ts ts ts.Si cand te gandesti ca eram gata sa provoc o cearta de proportiile zidului chinezesc cu al meu sot care nici n-a vrut sa auda sa mergem.Faceam totusi 600 km...hahaha.Bleaga de mine, la cata reclama i se facuse chiar speram ca ar merita.Morala: e bine de ascultat si de soti.

fetele, voi cum dati morcov la bebici? doar fiert? suc de morcovel (crud bineinteles) dati? Noi suntem inca doar la cereale, la care se cam stramba dar pe care le mananca foarte bine daca ii pun si 2 linguri de morcov si una de mar.Asa cum nici morcovul nu-l mananca fara 2 linguri de cereale....si una de mar.

eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

MICHE... ma bucur ca v-ati simtit bine...
Scuze ca macar a 2-a zi nu ti-am raspuns pe mess... Cand mi-ai scris ii dadeam papa lui Mihai...

Fetele, nu il mai vazusem de mult pe Darius... (din maternitate...) ce frumusel e si ce mult a crescut... Si cuminte, nu ca zvarcolitul meu pe care daca nu-l legi (a se citi : pus centura de sigurantza) sare din carutz

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Albumul lui Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Monica draga pai tu la 1.73 ai 70 kg iar eu la 1.62 am 62 kg . Diferenta este ca eu alaptez. Ana Maria are 4 luni asa ca vreau sa incep sa-i dau suculet de morcov, mar. De abea astept sa merg maine la pediatru pentru vaccin sa vad daca ne da unda verde. Vad ca alti copilasi au inceput mai demult cu suculetul asa ca sper sa nu aiba nimic impotriva. Eu nu-i dau decat lapte nici apa nici ceai.

Otilia si Ana Maria
http://photos.yahoo.com/otiliavermeulen

Mergi la inceput

Miche, cat pe ce sa ne intalnim la Snagov. Noi am renuntat in ultimul moment. Am preferat sa merg la gara caci mi-a trimis mama papa bun : colastra!

Otilia si Ana Maria

Mergi la inceput

for2nity eu i-am mai dat suc de morcov cu mar, sau suc de portocale , care ii place mult.

Felisesti o draguta..
intr-adevar e foarte cuminte Darius , ptiu, sa nu-l deochi , cred ca seamana cu mine

Mihaita si Silviu sunt niste dulci, cu pielea alba... (al meu e tiganus)
Iar tu..esti o sirena pe role , ce sa mai zic??
la mine se ravarsa suncile

Miche si
Darius
(26.11.2004)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Otiliav

Miche, cat pe ce sa ne intalnim la Snagov. Noi am renuntat in ultimul moment. Am preferat sa merg la gara caci mi-a trimis mama papa bun : colastra!

Otilia si Ana Maria

era fain , daca ne intalneam.
mai stateau astia mici de vorba, ca burtile noastre s-au vazut si au vorbit inainte
am vazut ca chiar ai inceput sa fii activa pe aici , (eu taman invers , din lipsa de timp)
daca nu era cand eram insarcinata cred ca muream
ai o fetita dulce foc!!

Miche si
Darius
(26.11.2004)

Mergi la inceput

Fetelor, multam de raspunsurile despre suzeta dar acum am alta problema. De care sa cumpar?
Oare bebe va primi suzeta ca la biberon face niste mofturi mari de tot. De abea am pacalit-o sa ia Smecta de cateva ori.
Este clar, sunt dependenta de DC. Tocmai mi-a dat laptele pe foc, cred ca jumatate este pe aragaz . Si ma oftic de doua ori: ca era laptre bun de la mama si ca trebuie sa frec la aragaz.

Otilia si Ana Maria

Mergi la inceput