Bebelusi de noiembrie-decembrie2004(40)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

vazui pozele tale Felis; arati superb; sa te mentii la stilul de-acum, caci Mihaita are sa fie tare mandru de mami cand va fi mare, ca are o mamica asa de frumosa si de puternica

http://photos.yahoo.com/ionelarxn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

Miki , Darius seamana si cu ma-sa si cu tat-su, acu...depinde din ce unghi privesti!
iti ramasesem datoare cu un multam pt pm
vrea cumva Alexander sa-l cucereasca din nou pe marele Darius? acu nu mai are ce , ca Persepolisul e ruine, iar altceva , decat un apartament n-avem

Miche si
Darius
(26.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

da Monica, chiar ca am fost activa azi ....pe dc , ca acasa n-am facut nimic!!!
nimic!

Darius e increzut acu din cauza aprecierilor primite si e in bratele mele si se joaca cu perdeaua

fetele , multam pt parola!

Miche si
Darius
(26.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

ionela in locul tau si mie mi-ar fi venit sa o strang de gat, sau mai rau...auzi, baiat fetita aia dulce
nu ca baietii ar fi uratei dar chiar are fetisoara dulce de fetita emily, de unde i-o fi venit? poate invidia? ti-am trimis si tie si lui miche pm cu parola
felis ti-am vazut pozele din parc, mie mi se pare ca parca pe zi ce trece se schimba mihai, e tot mai frumusel, iar tu...cu rolele... ma dai gata
tudor al meu tot mai mult vrea sa se ridice, in orice pozitie l-as pune, asa ma distreaza sa-l vad cum se chinuie. bianca mai putin face eforturi dar ma da gata cand o pun intr-o parte si asa vrea sa se ridice. oare cat mai au pana pot sta in funduletz?

gemenusilor BIANCA si TUDOR - 03.11.2004

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Miche, Darius are gura de la tine si ochii de la tac'su :-) Am vazut cel putin o poza in care iti seama leit :-) E un frumusel, sa-ti traiasca!
Ai noroc ca e cuminte: Alex e ca argintul viu, simt ca nu mai fac fata... Nu sta deloc singur, si cand ma duc la toaleta il aud cum urla dupa mine... Iar cand mergem undeva trebuie sa-l plimb in brate tot timpul pentru ca altfel iese show mare.. Cred ca am gresit cu ceva, cred ca ar trebui sa-l obisnuiesc cumva sa mai stea si singurel cu jucariile lui..
Azi ma doare capul ingrozitor si colac peste pupaza am vazut si un accident care m-a dat peste cap.. Eram la volan, la Razoare, cand am vazut un taximetrist care a luat-o pe contrasens (ii era lene sa astepte la coada de masini). Si tocmai cand ma uitam eu la el si ma miram cu ce tupeu merge pe contrasens intr-o intersectie super-aglomerata, tocmai atunci a traversat un barbat care nu s-a mai uitat in stanga asa ca taxiul l-a luat din plin. Am simtit ca mi se face rau. L-au bagat in taxi si l-au dus la spital si probabil e OK, dar mie mi se tot invart in cap imaginile alea . Sper ca taximetristul ala sa nu mai conduca in viata lui. Era de la 9428 (nu stiu firma).

Eliza si Alex (15 nov. 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

quote:
Originally posted by ionela roxana
Bits si Stefania [red]DRUM BUN!!![/red]; sa ave-ti parte de un drum linistit, iar bebeii sa doarma muuuuuuuuult si sa nu obosesca mamicile; vacanta placuta si cat mai multa odihna si sa va reantoarce-ti cu forte proaspete acasa; multe salutari celor de-acasa

mamica celor doua cucuiete

Multumesc Ionela,sper si eu sa fie David cumintel si sa ajungem cu bine
Abia astept sa ajung in tara sa scap de stress,in viata mea nu am fost asa stresata ca acum;calatoria asta m-a daramatDin cauza stresului imi vin o gramada de ganduri macabre in minte,de ex. azinoapte am izbucnit in plans gandindu-ma ca i s-ar intampla ceva sotului cat voi fi in tara si nu o sa il mai vad niciodata
Oricum mi-am promis si mie si sotzului ca nu voi mai pleca niciodata fara el.
Ma iertati daca v-am plictisit dar nu mai poooooooooooooot

Stefania si David 24.12.2004

www.babiesonline.com/babies/d/davidel" target="_blank">DAVID
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminna spune:

quote:
Originally posted by danamunti

Si eu credeam ca Baby expo e ceva de capul lui.Am vazut imagini si eu aici la protv int dar nu am inteles mare lucru ca a fost pe fuga asa.Dar preturile astea ma dau peste cap.Si eu trebuie sa iau scaun de masina si scaun pt papa.Stiti ceva site-uri ca sa ma informez si eu?Am intrat pe chicco,miniblu.Mai sint altele?
Va pupic!

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/munteanu_iuliana1979/my_photosEric Gabriel[url]

Dana, sint o gramada de magazine online. Personal, n-am timp sa ma duc sa caut prin magazine, pentru ca nu am cu cine sa o las pe Maria acasa, si sa ma duc cu ea..exclus, numai daca as lua-o in ham la 8 kile ale ei....Si mie imi trebuie un scaun de masina, si cred ca am sa-l iau online, nu pot sa spun site-ul aici. Site-uri sint o gramada, daca vrei, da-mi mesaj si ti le dau, sau da si tu o cautare.

Fetele, voi vorbiti de kile? Vaz ca sinteti totusi la niste masuri onorabile. Tin sa va anunt ca am luat in sarcina nici mai mult nici mai putin de 25 KG!!! Din care mai am de dat jos cel putin 10! Dac-as fi mica, ar fi cum ar fi, dar am 1,78m, frate! Am facut un fund cit casa, talia mea nu mai exista, iar sutienele vechi imi incap numai pe-o parte...nu c-as avea cine stie ce balcoane, ci pentru ca m-am latit in spate. Intr-un cuvint, sint un monstru! Momentan, ma imbrac intr-o pereche de pantaloni care inainte imi veneau ca shalvarii. Am fost deunazi sa-mi cumpar o pereche de reiati si ce credeti? I-am rupt la proba. ..cred ca a fost si socul, pentru ca am pus-o pe vinzatoare sa estimeze cam ce numar port si cind mi-a spus numarul am vazut verde....

Siminna si Maria (1 noiembrie 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/siminna123/

Mergi la inceput

Miche si Adriana va multumesc mult ptr. incurajari; ieri de nervi cand am intrat in baie am inceput sa ; mie nu-mi place sa plang de fata cu cineva si de-obicei cand sunt singura ma racoresc, si de-aceea cand am intrat in baie mi-am adus aminte si m-am racorit
Stefania stiu problema cu gandurile negre; si eu sunt la fel, ba cred ca muuult mai paranoica; incearca totusi sa te relaxezi caci poti pica in depresia temei de teama; nii mie nu-mi vine sa pleca pe avioan fara sot!!!

Mergi la inceput

Simina ce ti-as muscao pe Maria de obrajori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Miche tot respectul pentru Marele Darius...si de data asta nu ne "bagam" nici la femeile lui.le-or fi trecut si lor de dupa atatea secole...dar prieteni sigur ca vrea Alexander !!! la orice ora e dornic !!!

Ionela eu sunt topita dupe fetele tale, fiecare are farmecul ei si nici vorba de ratusca cea urata..ce rautati..vorba cuiva invidia ii mananca rau !!! cat despre nabadaioasa de Arisa...ce vrei sa te plictisesti ? fata ta tine la tine si nu vrea sa regreti ca stai acasa si n-ai ce face...

Adriana bun venit in clubul celor care vor sa se ridice si nu pot inca = enervare, tipete.In fundulet cand vor putea sta ei singuri fara ajutor.Hai ca voi sunteti mai mari, nu mai aveti mult.

Mamaluidavid si Bits drum bun si copii somnorosi pe avion.Nu stiu daca sunt cam deplasata ca sa ma exprim usor...dar eu fara 5 minute de turbulente ma plictisesc in avion.Ceea ce nu va doresc si voua!!! e doar pentru mine, ideea era sa nu va faceti griji ca statistica bate frica, e mult mai sigur cu avionul.Bits nu uita sa-mi zici si mie daca mai vreti sa ne vedeti si daca nu aterizati noaptea.

http://photos.yahoo.com/mikiparisa

poze noi
Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput