Mamici de martie - aprilie 2005 (28)
Raspunsuri - Pagina 8
mamacita spune:
Stiti voi cum e,avantaje si dezavantaje cu atatea rude:ajutorul si mancarea poate nu sunt chiar indispensabile,dar tare bine prind cand le ai,dar pe de alta parte vin vizitele,telefoanele si sfaturile nedorite bagate pe gat cu sila.Asta e,noi sa fim sanatosi!
A fost extraordinar in curte;sora si cumnatul meu,care stau in apartamentul de sub noi(stam la casa p+2,parter-sora,etaj 1-eu,2-parintii mei,care au si facut casa)au plecat la Vama Veche cu gratarul dupa ei,au vrut sa ne ia si pe noi,dar ne-a fost tuturor teama sa nu-i vina lui Alexandru ideea sa iasa mai repede sa vada cum e afara.Asa ca noi am facut gratarel in curte,sub visini si caisi,vremea fiind superba,iar acum trag o siesta de zile mari.
Giana spune:
Oanamc,nu iti mai face atatea griji.Bebelina ta este bine...doar ca mai vrea ea sa stea la mami in burtik.
Totul va fii bine!!!
http://photos.yahoo.com/gianadedu
an-k spune:
fetelor, multumesc pentru urari, sa dea Dumnezeu ca si voi si bebicii vostrii sa fiti sanatosi
oana, mai ai putzina rabdare ca acus vine bebita, ce-a fost mult a trecut, hai capul sus, si cine stie... poate plimbarea de care ziceai ajuta...
mamacita, nu se stie niciodata, poate ii va avea albastrii, dar eu nu ii am, chiar daca asa se vede in poza:), sunt verzi
eu am fost o vrednicuta si am mai aranjat prin casa ajutata de sot, ca la vremea de afara
, mai bine hibernam, maine zic astia ca va fi mai cald,sper, ca sa iesim si noi la plimbare, ieri am iesit cu totii sa cumparam tarate
fetelor voi pe unde sunteti?
pupicutzi
http://community.webshots.com/user/biancahugoanca
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
oanamc spune:
Rrox3, Ioana sta in scaun ca o regina pe tron! Cred ca ne vom hotari sa luam si noi unul, dar dupa ce se naste Leti.
An-k, ai o scumpete de fetita!
Cum vreti sa mai am rabdare cand ma uit la pozicile cu bebelusii vostri si imi vine sa-i mananc cat sunt de frumosi!
rrox3 spune:
In primul rand multumim pentru complimente 
Adriana bebe nu sta in fund pe scaunel. Scaunul are 5 pozitii, se balanseaza pe spate cu totul si pentru bebelusi mititei se lasa intotdeuna la inclinarea maxima. Spatarul ajunge sa faca un unghi cam de 50 grade cu podeaua si atunci bebe sta cumva pe spate chiar daca piciorusele sunt in unghi cam de 90 grade fata de corp. Sper ca am explicat pe inteles, daca nu, va trebui sa vezi un scaun si o sa-ti dai seama. E facut special pentru bebe de la 0 la 18 kg, deci e cat se poate de safe. Chicco e firma serioasa.
Mamacita super cu casa!! Si eu intotdeuna mi-am dorit sa stau la casa si sa am o gradina, dar deocamdata nu ne permitem sa ne facem o casa asa ca ne multumim cu apartamentul. L-am ales special in bloc de 4 etaje, doar 2 apartamente pe palier si fix vis-a-vis de parc, sa semene cat mai mult cu o casa. Cat despre scaunul de masina, foarte bine ca va luati si voi, doar nu le-am monopolizat eu pe toate! Nu e prevazut cu isofix (d-astea gasesti doar la dealerii de masini care vand automobile dotate cu sistemul isofix), se fixeaza cu centura cu prindere in 3 puncte.
Sibip ne bucuram ca poti iar sa comunici cu noi!
Oanamc de ce esti atat de deprimata? Bebe e bine si creste, nu a patit nimic si nici tu. Atunci de ce sa te superi?! Doar fiindca altii asteapta sa indeplinesti planul la data fixa?! Da-i incolo! Si mai ai putintica rabdare, o sa apara si fetita si o sa fie mai mare si o sa-i mearga mai bine. 
Maini umflate (dimineata in special) si amortite am avut si eu din cauza ca retineam apa. Dupa operatie s-au umflat iarasi rau de la perfuzii, dar in cateva zile s-a rezolvat, am pierdut toata apa in plus si n-am mai avut nici o problema.
Ochi albastrii vor avea cu siguranta copii ai caror parinti au amandoi ochi albastrii, dar pot avea si ceilalti cu o conditie: ambii parinti sa transmita o gena de ochi albastrii. Asta e posibil daca fiecare parinte are la randul lui macar un parinte cu ochi albastrii (asta insemnand ca e posibil sa fie purtator de gena de ochi albastrii). Deci bunicii sunt de baza, unul din partea mamei si unul din partea tatalui sunt minimul necesar pentru copilul cu ochi albastrii. Eu am stiut de la inceput ca degeaba are sotul meu ochii verzi-albastrii, copii nostrii vor avea ochi caprui, dar la randul lor vor fi purtatori de gena de ochi albastrii. Sper ca am fost destul de clara in explicatii.
tuturor!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si
Ioana Alexandra (n. 23 martie 2005)
mamacita spune:
Roxana,intr-un asemenea bloc am copilarit si eu si am fost extrem de fericita,caci,in primul rand, intr-un bloc sunt foarte multi copii
,spre deosebire de cartierele de case.Plus ca nu-ti inchipui nu stiu ce palat,avem 3 camere,mari,e adevarat,dar trei.Partea cu gradina e cea mai placuta.
Cat despre ochii albastri,dupa notiunile de genetica pe care le detin,iti repet ca sunt slabe sanse:toti 4 bunicii au ochi caprui,de aceea spuneam ca e gena dominanta la noi.Dar nu are nici cea mai mica importanta,flecaream si eu cu voi despre ce prostii imi mai trec mie prin cap...
I-am aratat si sotului pozele tale si a fost incantat si de scaunel si de proprietara cu aer imperial
Sa va traiasca!Dar cumva mi se pare sau Mariuca a slabit putin?
teodora racz spune:
Mamacita ai dreptate cand iti amintesti cu nostalgie de copilaria la bloc;eram foarte multi copii,ne jucam mult impreuna si cred ca treaba asta a ajutat sa nu fim egoisti;tin minte ca daca unul venea cu paine unsa afara,toti aveam aceiasi pofta!Oricum ne distram de minune in fata blocului sub privirile vecinilor;![]()
Oana stiu ca esti dezamagita dar eu ma gandesc la faptul ca stie bb.ce stie daca nu este grabit deloc;si mai este partea aia ca ia mai mult in greutate;
Fetelor noi chiar vom naste toate deodata?Mamacita si pe mine ma interneaza pe 25 aprilie in spital dar asta inseamna ca ne vor lasa acasa de Pasti?
Rrox tu cum te descurci cu mancarea de cand ai nascut?Te ajuta cineva?
geta_sava spune:
Pe data de 11 aprilie s-a nascut Emilia Alexandra in greutate de 3,620 kg. Nastere normala, provocata. Complicata cu ruptura de vagin pana in fund sac vaginal drept si ruptura perineu de grad 3. Fetita e sanatoasa si frumoasa. Seamana leit lu' tact-su. Numa' putza e a lu' ma-sa. Un tata super fericit.
carmissis spune:

In sfarsit! Profit de cele cateva ore de somn ale Radei pentru a va scrie... Din pacate am pierdut o parte din discutii...
Lulu75 - nu sunt medic , dar si eu am fost interesata de Zymafluor in perioada sarcinii, prin urmare am intrebat un medic stomatolog. Mi-a spus ca Zymafluor se poate da si in timpul sarcinii si mai ales dupa in fiecare zi pana la varsta de 18 ani
Danuta t - eu sfatuiesc pe toate fetele sa nu accepte vizite in spital, sunt f. obositoare, iar acasa noi am organizat un program de vizite saptamanal, maxim un grup pe saptamana
Adela 20 si Geta_sava

sa va traiasca fetitele si sa va aduca numai bucurii
Ocrainic, Dailori, Lantana va dorim nastere usoara si refacere rapida
Dana - FRUMOASA POVESTE,
An-k si Rrox aveti niste scumpete de fete....Rrox am vazut si eu scaunul, chiar imi place...Poti sa-mi dai site-ulunde il pot gasi? Din pacate nu pot ajunge la Baby Expo...
Sibip - ma bucur pentru net, deci te vom "vedea" mai des pe net
Mamacita-iti dau dreptate...Si eu locuiesc la casa, in zona parcului, dar din pacate pt.
nu are in jur alti copii pt. joaca. Singurul avantaj este ca mamicile ies cu bb in parc la plimbare si asa vom putea face cunostinta cu alti copii.
carmissis spune:
Tot eu...!
Mamicilor voi cum va descurcati noaptea cu bebeii?
De cate ori va trezesc?
Stie cineva un link cu astfel de informatii?
Carmen si Rada Valentina la 2 saptamani