Mamici de martie - aprilie 2005 (28)
Raspunsuri - Pagina 14
danuta_t spune:
Mamacita, multumesc pentru clarificare. Ma simt mai linistita ca dr face exact ce scrie la carte ca trebuie facut in conditiile astea. Poate e un pic mai atent din cauza ca pana acum a fost totul OK. Cred ca am stresat si eu pe toata lumea cu problema mea. Cand ma uit la sot si vad cat e de optimist, imi tot spune ca o sa vin acasa cu un voinic si jumatate, imi dau seama ca exagerez, dar nu ma pot opri sa nu imi fac griji.
Eu ma bucur ca bebe va fi taur. Cunosc foarte multa lume in aceasta zodie (inclusiv mama mea - o persoana very very special si care e nascuta chiar pe 25 aprilie - probabil voi fi la maternitate de ziua ei) si mi se par foarte OK. Ca si berbecul este o zodie puternica.
Cred ca nu mai am asa de mult. Azi noapte cred ca am inceput sa elimin dopul. Nu e gelatinos cum credeam eu, dar pe hartia alba se vede ca este chiar un pic de tot mai colorat (sa zicem ca in rosu, dar foarte foarte slab).
Plus ca m-au apucat niste dureri de spate (de la coloana pana la solduri), exact ca la un ciclu mai dureros. Contractii deloc. Bebe n-are treaba, misca in burtica. Abia astept sa merg deseara la control, sa vedem ce zice dr de schimbarea asta. Sper din tot sufletul sa inceapa si colul sa se dilate si bebe sa nu mai stea cocotat in coastele mele. Sunt curioasa cate zile va mai dura.
Lantana7 si Danna J mai sunt cu burtica sau sunt cu bebeii in brate ?
Mamanati, tinem pumnii sa iti treaca alergia si nastere usoara si bebelina sanatoasa.
Dana si bebelica sapt. 40+
lantana7 spune:
danuta_t, sint inca pe baricade. Multa bafta si tie, se pare ca nu mai ai mult nici tu!
Astazi am fost din nou la control si se pare ca bebelinul nostru s-a razgindit. Nu mai am deloc contractii, sint insa dilatata trei. Ne asteptam oricum sa se intimple in orice clipa de acum incolo.
Nu mai pot sa dorm deloc noaptea, m-am trezit de vreo ora (acum e 4:30 dimineata la mine) si bintui prin casa. Burta sta parca sa explodeze si am niste calduri... Daca va spun ca am dat drumul la aerul conditionat in noaptea asta o sa rideti de mine. Si nu e tocmai cald afara! saracul sotzul meu trebuie sa doarma cu patura pina peste urechi, nu e prea placut la noi in casa...
Tin pumnii burticutzelor care nasc zilele astea (sau or fi nascut deja!) si pup bebelinii si mamicile care, cum spunea cineva pe aici, incearca sa nu ne sperie prea tare.
Mamanati, sa dea Domnu sa-ti treaca alergia aia odata si sa te simti si tu bine din nou. Imi pare rau ca ti se intimpla toate astea. Ai grija de tine si sint convinsa ca o sa ne dai vesti bune in curind!
http://community.webshots.com/user/lantana777
cenia spune:
salutare si vin si eu cu vestea: am nascut exact la 40 sapt pe data de 9 aprilie un baiat de 3,300 kg!si 51 cm David. totul a mers cum nicinu ma asteptam la 4,30 dimineata m-a apucat o durere inficosatoare s-a rupt apa dar nu a curs foarte mult si am hotarit sa mai stau pina la 6,30 si apoi sa plecla spital caci stiam ca daca nimeresti la schimb de tura de la ora 7 nu te baga nimeni in seama! si ghici cind am nimerit? la schimb de tura!!! nu vroia nimeni sa ma ia, la 6,30 eram pe masa la triaj la internari cu apa rupta dilatatie maxima si toate strigau una la alta ca nu e treaba ei! am telefonat la doctor care a venit urgent, intre timp m-au dus in sala de nasteri si mi-au zis sa incrucisez picioarele!!!!!! doctorul de garda statea si se uita la mine!
noroc ca s-a miscat urgent dr meu si a venit si la 7,15 deja nascusem un baietel cu scor apgar 9. ar trebui sa povestesc pe indelete dar nu prea am timp caci stau la ispozitia micului comandant.... au fost foarte multe faze haioase dar o sa le povestesc la povestea nasterii in viitorul apropiat! bine ca a trecut si oricum un travaliu de doar 2 ore e un dar de la Dumnezeu! oricum a fost un dar, caci l-am nascut de ziua mea!
va las si va doresc celor care au ramas o nastere tot la fel de usoara ca a mea!
gabrielaveres spune:
Ciao fetelor,am revenit si eu dupa o perioada destul de indelungata. Dupa cum stiti am nascut pe 8 aprilie un baietel de 3,220 kg cu scorul apgar 10. Nasterea a fost relativ usoara: mi s-a rupt apa seara la 9,dar nu am avut nici o durere,nici o contractie. Am ajuns la spital in jurul orei 11 iar contractiile au inceput pe la ora 1 iar la 6,25 l-am si nascut pe micutul Thomas. Cu mai multe detalii o sa revin si eu in povestea nasterii unpicut mai tarziu. Din spital ne-au dat drumul dupa 2 zile,pt ca totul era OK.numai odata ajunsi acasa la 2 zile mi s-a desfacut epiziotomia

in exterior si trebuie sa stau in pat ca nu m-au recusut,spunand ca nu e nevoie pt ca se reprinde de la sine,dar nici o schimbare de o saptamana)Azimai tarziu ma duc iarasi la control,sa vad ce-mi vor spune.
In rest totul e bine micutul Thomi e un ingeras,papa numai de la san si si-a facut program singur(tot la 2ore jumatate papam,in rest somn ,somn si iarasi somn). Din cand in cand ne mai chinuie

si nenorocitii aia de colici,dar am luat masuri si speram sa scapam de ei.
Fetele care inca nu au loat pompa de san va spun ca mi mi-a salvat viata,pt ca am mult laptic si fara nu rezistam.
Felicitari fetelor care au nascut si o nastere cat mai usoara celor care urmeaza sa nasca.
Gabriela
cu
14 aprilie2005
Noi
ellinia spune:
Buna fetelor!
Felicitari Cenia, sa-ti traiasca bebelinul, esti o norocoasa, si cu o nastere asa usoara!
Stiti cumva unde anume se depune dosarul pentru indemnizatia de nastere? Va intreb pentru ca la noi e cam harababura: eu am domiciliul in Iasi, sotul in Piatra, iar Stefan e nascut in Bacau!
nu? Sa incerc oare la Iasi unde am eu domiciliul? Iar cu alocatia chiar ca nu stiu cum sa fac... Pana acum nu m-am gandit la chestia asta, dar daca tot ati deschis voi subiectul...
Se apropie sfarsitul lunii, burticilor ati cam intratpe ultima suta de metri!
acusi veniti sa va laudati cu bebelinii!
An-k, ti-am vazut minunea, micuta Bianca mi-a furat inima
!
Am si eu o nelamurire: toti bebelusii reactioneaza asa violent la soare? Stefan nu suporta deloc, si sa nu va inchipuiti ca il pun cu ochii in soare, nu! Cum iesim afara cum incepe sa se strambe, sa planga, nu-i place deloc! Nu pot deloc sa ies cu el afara
si nu mai suport sa stau numai in casa, simt ca ma sufoc! Trebuie sa incep sa fac pregatirile pentru botez. Inca n-am vorbit la biserica dar sper sa nu fie probleme. Botezul se poate face in orice zi a saptamanii, nu?
Ieri am ramas un pic
pentru ca am citit undeva, nu mai stiu unde, ca orice sugar trebuie dus la control la oftalmolog si daca nu-i curg lacrimi trebuie operat intre 3 si 6 luni pentru desfundarea canalului lacrimal!!!! Asa sa fie? Ca mie mi-e groaza! Lui Stefan nu i-au mai curs lacrimi, dar eu stiu copii care au plans fara lacrimi pana pe la un an si n-au mai fost operati!
Aveti grija de voi
si
Cristina si bebe Stefan Costin (25.02.2005)
gypsy spune:
Salut fetelor!
Cu toate ca nu prea am scris pe forum v-am urmarit cu foarte mare placere.
Eu am nascut pe data de 8.04.2005 un baietel Robert Andrei cu o greutate de 2900g si 48 cm.Este o dulceata de copil,foarte cuminte,mancacios si foarte fericit ca mami are foarte mult lapte cat sa se sature.Fetelor care inca nu v-ati cumparat o pompa de san va sfatuiesc sa faceti acest lucru deoarece eu am omis acest lucru si la 2 zile dupa iesirea din spital tati a fost nevoit sa fuga sa cumpere deoarece sanii mei explodau.
Va pupa mamica Raluca si bebe Robert Andrei
danna_J spune:
Fetelor sunt inca pe baricada, Danuta merci ca ti-ai amintit de mine... sunt bine, astept si eu nerabdatoare clipa.Cenia ai nascut chiar de ziua sotului meu, si ce fain ca si tu esti nascuta in aceasi zi ! Sunt deja 2 bebici nascuti pe 9 aprilie in acest 'subiect'! FELICITARI SI MULTA SANATATE ! Ai dreptate copii sunt un cadou de la D'zeu!GAbriela Veres bine multumim de vesti, imi pare rau ca inca nu ti s-a vindecat taietura sper ca in curand sa nu mai ai probleme si inca ceva:Fetele care au nascut, va multumim ca nu ne dati amanunte care sa ne sperie pe cele care urmeaza sa treaca prin nastere ci dimpotriva sunteti foarte pozitive si va multumesc mult! Abia astept sa aflam povestile voastre ale fiecareia atunci cand vom 'scapa' cu toate de pe acest subiect!Am mai scris in dimineata devreme un mesaj pe care nu l-am putut posta si m-am suparat si am plecat la culcare. Ma trezisem pe la 3 si abia mai puteam respira, acum sunt mai bine si am inca rabdare pana la momentul oportun. Oricum sunt doar in saptamana 39, nu am de ce sa ma ingrijorez, decat ca voi ramane ultima ;) nu stiu daca voi o sa ma mai asteptati si pe mine, mai stiti ca voi naste in mai si atunci ma abandonati ?! :) va dau eu voua!MAmanati, iti tinem punmii si suntem cu tine in spital si te sprijinim in gandul nostru, la fel si pentru Oanamc si OanaCrainic la care ne gandim si ne rugam sa fie bine si pentru CristinaTwo, caruia ii uram multa sanatate si curaj daca trece si ea prin evenimentul cel mare!Va pup pe toate si va doresc numai bine!
adrianafedorca spune:
am sosit si eu de la epilat, am crezut ca nasc acolo, a durut ca naiba , parca cel mai rau , bine ca am scapt cu bine, saraca fata ce-am mai chinuit-o , la un moment dat ii venea sa-mi puna o bucata de ceara pe gura ca am zapacit-o cu tipetele mele
gabrielaveres ce fel de pompa ai cumparat? imi apre tare rau pt ce ai patit sper sa te faci bine cat mai repede
cenia sa-ti traiasca baietelul sa se faca mare si frumos si sa fie sanatos
danna_J stai linistit ca te asteptam, cum sa te lasam singurica , nu plecam de aici pana nu suntem toate gata
mey nici o veste de la cele 2 Oane? sigur au nascut altfel ziceau ele ceva, ce ma bucur pt ele, in special pt Oanamc ,saracuta cat isi dorea sa o vada pe bebelina si sa o tin in brate , cred ca e asa fericita
fetelor eu ma duc la culcarica , m-a luat un somn, cred ca am obosit de cat am tipat la epilat
pupici la toate
rrox3 spune:
Haideti la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47663" target="_blank"> Mamici de martie - aprilie 2005 (29)
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si
Ioana (n. 23 martie 2005)
daniela77 spune:
Ehehe.. ce de copilasi,
sa va traiasca fetelor,
Eu nu am mai reusit sa va citesc de cam multisor .. pentru ca nascut foarte pe neasteptate si nu am net acasa..
DECI sa recapitulam,
Sa ne treceti si pe noi pe listuta:
13 februarie 2005 - 01:35
DAVID ANDREI 3,100 kg, 49 cm, apgar 10..
Si o nastere nesperat de usoara... atat va spun :
travaliu de 55 min
, si ca sa pun colac peste pupaza.. am un copil deosebit de cuminte si de mancacios.. si doarme noaptea..
Rvenim cu detalii despre schimbat de scutece, vaccinuri, alaptat
V-am pupicit, sa va traiasca mititeii care ii aveti deja,
iar pentru fetele care inca ii asteapta, va doresc sa aveti o nastere celputin la fel de usoara ca a mea, si niste bebei, frumosi si sanatosi si mancaciosi
Daniela
si David 13 februarie
Daniela DPN 10 MARTIE 2005