Mamici de martie - aprilie 2005 (28)
Raspunsuri - Pagina 13
mamacita spune:
Adriana,el este putin ocupat,dar cred ca am gasit eu site-ul:
http://www.impactsa.ro/filiale/constanta/index.php
Oricum,in chestii de-astea trebuie cautat destul de mult,altfel risti sa platesti dublu.Succes in realizarea tuturor viselor pe care le aveti.
adrianafedorca spune:
mamacita merci mult pt informatii, mi s-a facut parul maciuca , 100-200 e/mp??? sunt nebuni, zau , livretul de facmilie cred ca se elibereaza de catre primarie dar nu sunt sigura
pupici fetelor si noapte buna
ligia13 spune:
Vai ce putzine mai suntem cu bebe la purtator
!
Si fetele care au nascut, sunt f dragutze si nu se pling prea tare, ca sa nu ne bage in sperieti.
mamacita , ai zis o chestie interesanta. Indemnizatia de nastere.. Ce inseamna asta?
In cat timp de la nastere trebuie facut certificatul de nashtere?
(bine ca atyi scris despre asta ca tre sa-i las sotylui actele la indemana, ca el e aiurit si acu, apoi dupa ce va fi tatic cred ca va fi si mai si).
Hai ca va pup, mai stau un pic si merg sa dorm. Azi am dormit si la prinz(adica si azi) dar sper sa dorm bine si la noapte. Mai am 4 noptzi
, cel mult.
Azi
a fost f cuminte.
teodora racz spune:
Fetelor ne prinde noaptea pe forum iar dimineata abia ne mai trezim!(cel putin asa sunt eu)
Da,am ramas putine burtici si cred ca tot una cate una vom disparea!Ce bine ca celelalte mamici ne asteapta!Oare Oanele noastre ce fac?
rrox3 spune:
Ligia indemnizatia de nastere e cam 1.800.000 lei si o obtii tot de unde ceri si alocatia pentru copil. Trebuie sa o ceri in primele 6 luni dupa nastere. Certificatul de nastere de obicei trebuie facut a doua zi dupa nastere fiindca trebuie sa il ai ca sa poti scoate copilul din maternitate.
Mamacita nici noi nu aveam livret de familie, dar sotul meu l-a obtinut destul de repede.
Crangutalil am tot discutat despre marsupiu. Am pus chiar si un link la o discutie initiata de mine la "Parintii intreaba, parintii raspund". Eu am hotarat sa folosesc marsupiul deocamdata doar cand am neaparata nevoie si pentru perioade scurte de timp. Dupa 6 saptamani insa il voi folosi mai des. Si la Mariuca am folosit un marsupiu (era chiar mai prost decat asta) de la 7 saptamani fara nici o problema. Copilul defapt nu-si forteaza coloana, nu e ca si cum l-as pune sa stea in fund, fiindca se sprijina sau pe mine sau pe spatarul marsupiului.
Hei, se pare ca a ramas si Oanamc la spital! Probabil e foarte bucuroasa.
Mamanati, Cristinatwo ce faceti?
tuturor!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si
Ioana Alexandra (n. 23 martie 2005)
adrianafedorca spune:
ce va ziceam eu mai devreme ca pazesc calculatorul in noapatea asta, nici gand de somnic, si maine merg la epilat dimineata si parca vad ca nu ma trezesc, offffffff,
chiar fetelor cate mai suntem cu burtici?
gata ma bag in pat poate poate adorm
somn usor la toata lumea
mamanati spune:
Buna seara fetelor,
Adela20 si Geta_Sava, Felicitari pentru bebici. Sa fiti si voi si ei sanatosi si sa va aduca numai bucurii.
N-am reusit sa citesc totul pentru ca trebuie sa-mi pregatesc valiza de internare in spital. Alergia asta a mea ma tot ataca. Parca mai trecuse un pic iar vineri a izbucnit iar de nu putea pune camasa pe mine.Azi am fost la medic si mi-a spus ca miine la 8 dimineata sa fiu prezenta la maternitate. Mai e necesar sa-mi administreze un tratament pentru maturarea placentei, ca la 39 sapt. care le-am implinit azi, are gradul intii de maturatie, medicul a spus ca ar trebui sa aiba cel putin II. Mamacita, ti-am spus ca mai bine "iti donam tie un grad"
.
Acum cred ca o sa stau in spital pina se naste bebica. Oricum nu mai e mult. Asa ca data viitoare o sa va scriu cu bebelina in brate. Poate rog pe cineva sa va anunte cind e THE BIG DAY.
Roxana si Anca, aveti niste mindrete de fete. Sa fie sanatoase alaturi de voi si de familia voastra.
Va pup pe toate si sa ne auzim doar cu vesti bune.
Fetelor, care mai sunteti cu burtici(inclusiv eu
) va doresc o nastere usoara, mult curaj si bebici sanatosi si dragalasi.
O sa va duc dorul!!!
B.N.
mamacita spune:
Adriana,pai eu de ce-am spus ca sa le dea D-zeu sanatate alor mei,ca noi la preturile astea nu ne lipeam sa facem o casa?Asa zic si eu,nebunie curata!
Ligia,chestia cu indemnizatia am aflat-o ptr.prima data de la Cristinatwo,apoi amanunte am aflat azi de pe topicul deschis de Roxana la legislative(bravo,Rox
orientata ca de obicei).Rox,imi dai iar vesti bune,ca n-ar dura mult cu livretul.Oanelor,mamanati,cristinatwo,suntem cu voi!

Adriana,pe fetele care sunt la spital deja nu le mai socotesc,ceea ce inseamna:tu,Ligia,Teodora,eu,Danuta...se mai inscrie cineva?Aoleu,cat degetele la o mana!
Claudelu spune:
Fetelor, nu stie nimeni nimic de Oanamc??? Urmaresc in umbra si astept vesti despre ea! Ma rog sa fie totul bine!
Cine are numarul ei de mobil, va rog trimiteti-mi si mie un PM!
Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004
adrianafedorca spune:
neata fetelor
cred ca dormiti la ora asta, eu m-am trezit mai devreme pt ca sunt programata la epilat, oricum nu prea am dormit , nu stiu daca adunate sunt 2 ore, m-am tot fatatit prin pat si asta numai pt ca dorm dupa amiaza
vad ca cele 2 oane n-au venit la apel inseamna ca sunt la spital , probabil au nascut deja le tin pumnii
mamanati suntem alaturi si de tine sa scapi de alergia ai nesuferita si sa nasti usor o fetita frumoasa ca tine
fetelor am uitat sa va spun de vreo saptamana ma dor sfracurile de mor, a mai patit cineva asa ceva? e normal? precizez numai sfarcurile , sanul nu
gata va las acum ma duc sa fac un dus si sa plec la jupuit, sper sa ma intorc cu bine, probabil cand ma voi intoarce eu voi abia va treziti
pupici la burtici si mamici
Adriana si bebelinul 38+
AMR=4 zile