Mamici de martie - aprilie 2005 (28)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Carmissis hai ca am gasit eu site-ul. La reclamaaaaaaaaa il gasesti la pretul cel mai mic. In rest e tot peste 5 milioane.

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana Alexandra (n. 23 martie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Hai ca au considerat ca fac reclama. Incerc sa scriu altfel numele c o p i l u l m e u . r o

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana Alexandra (n. 23 martie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Buna fetelor!

Felicitari pentru noile mamici!
Ati mai ramas cateva burticutze! Acusi ne spuneti si voi si reveniti cu povestea nasterii!

Ninocikap, la multi ani bebelinului tau! Cred ca e primul bebelush care implineste doua luni, exceptand bebelele lui Coral!
Teodora, ca sa eviti constipatia de dupa cezariana ia cate o lingurita de miere in fiecare dimineata pe stomacul gol!

Cristina si bebe Stefan Costin (25.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

elinia, spune-mi si mie dupa cate zile de baita cu tarate au trecut bubitele?, cu ce sapun il speli?, folosesti si ulei de baie sau crema de corp, spune-mi te rog ca nu mai stiu ce sa fac cu bulinutele de pe Bianca, care s-au mai diminuat fata de cum erau, dar am inteles ca poate fii si alergie la lactate, asa ca eu de ieri le-am exclus din alimentatie,
astept raspunsul cu sufletul la gura,

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

An-k, bubitele de pe burtica au trecut cel mai repede, cred ca in trei zile nu le mai avea, iar cele de pe fata au disparut treptat, cele albe s-au "strans" pana au dispaurt cu totul, dar cred ca a durat cateva zile bune, fa-i baie cu taratze timp de o saptamana si urmareste cum se comporta. Eu ii pun tot timpul in cadita, mai fac pauza o zi, doua, pana mai aduc o punguta de taratze, pentru ca ii pun destul de mult in saculetz, apa are culoarea ceaiului. Folosesc produse dalin, sapun, sampon si dupa baie ulei (tot dalin) pe toata suprafata corpului si masaj. Nu mai folosesc nimic altceva si nu a avut niciodata vreo iritatie, ceva, are o pielicica moale si fina de imi vine sa-l mananc

Fetelor credeti ca un bebe de sase luni e prea mic ca sa mearga la mare, implicit sa stea pe plaja, sub umbrela bineinteles! De abia astept sa merg la mare, cred ca in a doua jumatate a lui august ca sa fie Stefan mai marisor. Pe de alta parte n-as vrea sa-l chinui nici pe el si nici eu sa nu am chinui, vreau sa fie relaxare pe bune, si de asta ma gandeam, daca voi ati facut concedii cu bebei asa mici, cum v-ati decsurcat? Ati reusit sa va odihniti sau a fost oboseala si mai mare? Sunt cam in ceata...

Cristina si bebe Stefan Costin (25.02.2005)

Mergi la inceput

intr-adevar ieri Mihai Alexandru a implinit 2 lunisoare, Ninocikap la multi ani, sa-ti traiasca baietelul si sa fie sanatos
si mai sunt asa de putine burtici... as vrea sa vad poze cu toti bebicii

Mergi la inceput

elinia noi anul asta ne vom limita la munte, ca la mare mi se pare ca sunt prea mici pt soare asa puternic, dar am citit ca aerosolii marini le fac f bine, asa ca anul viitor mergem direct la mare, si mie imi place f mult la mare. Si ar mai fi ca marea e statiune de distractie nu de relaxare, asa ca eu nu cred ca e bine cu un bb asa mic in atata aglomeratie, zgomotul discotecilor etc
anul asta merghem la Vatra Dornei dupa Botez, adica la inceputul lui August
si multrumesc pt raspuns, deci in concluzie- mai astept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

fetelor am dormit si eu si bebelinul ca niste ingerasi, vreo 2 ore, , presimt ca la noapte voi pazi calculatorul, acum as manca o inghetata...

maine ma duc si eu la jumulit, o sa ma fac si pe burica sper sa rezste bebelinul si sa stea cumintel in burtica, miercuri imi fac manichiura si pedichiura , nu-mi vine sa cred ca mai am asa putintel, i-am mailuat bebelinului un costumas pe care vreau sa-l spal si sa-l calc si chiar ca sunt gata cu totul

ma duc acum sa-mi caut irigator , sa-mi fac eu clisma joi seara acasa , asta in cazul in care se face clisma inainte de operatie, dar parca tot mi-as face ca sa nu am mari probleme dupa operatie, pt ca eu numai daca pronunta cineva cuvantul constipatie si gata m-am constipat, nu stiu ce ma fac dupa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Intru in fiecare zi sa vad ce mai faceti si imi imaginez cat sunteti de fericite ca in scurt timp o sa va tineti bebeii in brate. Of si cat mai e pana vine si baietelul meu lume...
Va tin pumnii si sunt in continuare alaturi de voi.

Luminita
24 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora racz spune:

Oare declansarea nasterii doare mai tare decat daca astepti sa se produca evenimentul?Sibip pe mine de aceea ma interneaza lunea viitoare in spital pt.ca sa nu cumva sa ma apuce de Paste si sa nu stiu incotro sa o apuc!Si asa am destule emotii si daca nu se intampla nimic intre timp atunci de Pasti voi fi cu bb.acasa;asa ca daca trebuie sa-mi declanseze nasterea trebuie sa fiu barbata!
Mamacita si Rrox multumesc pt.raspuns;mi-am notat ce ati spus sa mananc asa ca voi evita celelalte mancaruri oricat de apetisante vor fi ele!

Mergi la inceput