Apendicita
Raspunsuri - Pagina 2
ilinkutza spune:
A fost operata ieri(sambata).Cand s-a trezit din operatie mi-a dat un sms si o durea stomacul.
.Azi simte mai bine.
O asteptam cu drag pe forum
EmmaT spune:
Fetelor am ajuns acasa..m-a operat sambata ..intai au zis ca-mi fac anestezie locala..insa analizele de coagulare nu au iesit prea bine si era un risc de hemoragie si Doamne fereste convulsii si atunci mi-au facut anestezie generala..a fost mult mai bine..m-am trezit destul de repede m-a durut groaznic stomacul operatia este mult mai sus..decat o apendicita normala...am vomitat intruna abia m-am dat jos din pat...l-am innebunit si pe doctorul chirurg si pe anestezist toata noaptea
A fost apendicita acuta cu lichid...doctorul a spus ca daca mai asteptam pana luni (azi) puteam face peritonita
Cine zice ca apendicita este o operatie usoara...inseamna ca a avut mare noroc....pentru mine a fost si este groaznica pana imi mai revin 

Emma
mariamunteanu spune:
Ema, bine ca te-ai operat la timp ! Ai scapat de un mare pericol. S-ar putea ca vomitatul sa fie ca urmare a anesteziei. Daca te-ai externat la 2 zile de la ope inseamna ca s-a terminat cu bine. O sa-ti revii tot mai mult pe zi ce trece.
Multa sanatate !
EmmaT spune:
Va multumesc mult fetelor
..am inceput sa mananc... dupa 3 zile..am voie supa..iaurt..si branza de vaci...dupa vreo 2 zile imi da voie si putin peste sau pui....am inceput sa stau si la calculator cate putin..pana obosesc( cel mult 30 de minute)..m-a plimb prin casa non stop..ca nu am stare..dar doare operatia..si merg asa greu..si nu pot sta dreapta
Emma
ilinkutza spune:
Bine ai venit printre noi
Ce a fost mai greu a trecut,bine ca te-ai operat la timp si nu ai dat in alte belele.
Insanatosire grabnica

24 de saptamani
Inisa mica