Apendicita

Apendicita | Autor: EmmaT

Link direct la acest mesaj

Am facut luni in drum spre scoala o criza de apendicita..ma duc la medicul cabinetului medical de la scoala...dupa parerea ei..am apendicita... sa imi fac analizele...vin acasa ii spun lui mama..maine mergem la chirurg ..am mers.. intradevar a fost o criza... dar problema a ramas... ramai sa te operez ( si eu deja eram la usa ) sau mai astepti prima criza...ca nu este grav ce ai....normal ca eu ..am zis astept...dar nu mai pot ..ma doare ...ma lasa..si tot asa ...dar tot nu ma hotarasc sa-l sun pe doctor sa-i spun ca vreau sa ma operez.daca imi ies analizele proaste maine...poate asta ma convinge...dar mor de frica

Emma

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

E usoara operatia, nu are de ce sa-zi fie frica. Curaj.....si sanatate multa!!

BIANCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dante01 spune:

hai mai ca nu e dracul chiar asa de negru...
e o operatie simpla rau de tot...
in schimb, daca nu o faci la timp si dai in alte chestii mai naspa se poate complica situatia...
asa ca mai bine o faci acum, cand ai doar simptome...
eu n-am facut-o, dar sunt tare la teorie, dupa cum vezi...

...Life's tragedy is that we get old too soon and wise too late...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Eu, dupa ani de chin, dureri, etc, am facut-o. A fost f. usoara....Sora mea, a facut o criza, ca si tine. Cind a deschis-o avea apendicul plin cu puncte de puroi. Inca un pic si dadea in peritonita.Si aia chiar e nasoala.........Asa ca, mai bine decide-te acum, decat sa ajungi in regim de urgenta. In plus, acum poti sa stabilesti cu dr. tau cind va avea loc operatia. Daca ajungi la urgenta, cine stie pe mina cui incapi..........

BIANCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Nu stiu ce fel de apendicita e aia care ba te doare ba te lasa. Te vor lamuri analizele.
Chiar daca e, operatie mai simpla decat atat nu exista. Nu vei simti nimic, te vei reface imediat si dupa cateva saptamani vei uita ca ai facut-o. Iti spune Stan-patitul care a facut pana acum 2 operatii mai grele (nu de apendicita) si ma asteapta o cezariana dupa colt.
Hai curaj si nu te lasa invinsa de o bucata de matz (ca de fapt asta-i apendicele) ! Arata-le ce poti !

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anderra spune:

Draga Emma...fi barbata ,vorba aia .... ti'o zice una pe care a pleznit'o criza in tabara de scoleri ..in varfu' muntelui de au venit ai mei sa ma ia acasuka in aproximativ 4 ore (a bagat tata viteza ca migu')
Am ajuns la Constanta,direct la urgentza da' pentru ca doamnele asistente din tabara ma indopasera cu paracetamoale si aspirine eram ca floricika..nimic nu mai simteam..
Cert e ca m'au operat in aceeasi noapte,un medic de treaba ,Dr. Petrescu ...dupa operatie a fost mai greu,ca dupa orice anestezie ..ca o vedeam pe mama in trei exemplare si foarte senina o intrebam : ooo ce facetzi,ati venit toate trei sa ma vedetzi?? (mama mai are doua surori).
Stai linistita , nu e greu deloc daca si moralu' e ..la nivel inalt... acum nici macar cicatricea nu mi se mai vede, nu am decat o dunga foarte fina in zona aceea.

te pup si nu intra in panika .. totul va fi in regula

Anderrusha

"Nu e important ce ti se intampla ci cum reactionezi la ceea ce ti se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EmmaT spune:

Fetelor va multumesc pentru sustinere

Eu am niste dureri din cand in cand...cam dese ce-i drept...ma doare mai ales daca stau in picioare,merg...(merg f incet..si greu)... si azi noapte m-am trezit de vreo 3 ori...dar ma lasa...simt ca este ceva acolo care ma supara...si care inainte nu era...
Maine astept rezultatul analizelor..si o sa-l sun pe medic... oricum sambata si duminica nu se opereaza...macar luni sau marti...sa scap...

Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

Deci in primul rand: nici o operatie nu e simpla.

In al doilea rand urgent la medic, daca trebuie opearata te va opera si gata.Nu sta asa.
Multa sanatate!
Alina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Parerea mea e ca daca diagnosticul e sigur apendicita atunci nu mai ai ce astepta,trebuie sa te operezi.Apendicita e o urgenta medico-chirurgicala. Daca mai stai pot apare complicatii,se poate perfora apendicele,gangrena,peritonita....

Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici
Dragos la 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinkutza spune:

Ai grija, poate dai in peritonita,Doamne fereste.Cu asta nu e de glumit.
Du-te maine,ia-ti analizele de la spital si fa operatia aia odata.Sa nu-ti fie frica ca nu te ingrasi,toate fetele se tem de asta.

Insanatosire grabnica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EmmaT spune:

Daca imi faceam analizele la spital cred ca nu mai scapam..ma oprea doctorul cu forta ..le-am facut la policlinica de langa mine..erau gata abia sapt viitoate dar am "vorbit " cu domnisoara asistenta si ma duc sa le iau maine la ora 11:00
Daca ma interneaza si cand ma operez...o sa va tin la curent prin Ilinkutza

Emma

Mergi la inceput