Apendicita
Raspunsuri - Pagina 3
megbeng spune:
felicitari, sanatate si...TE INVIDIEZ...eu am apendicele la locul lui, nu mi-a creeat probleme da nu se stie niciodata..gata, tu ti-ai luat de o grija..pe mine ma ingrozeste ideea de apendicita
ca e o chestie acuta, care te poate lovi oricand, in concediu, in timp ce esti gravida, la mare, la munte, de pasti, de craciun![]()
...esti o norocoasa ca ai scapat acum 
"SI CAND SFARSEAM CUVINTELE, INVENTAM ALTELE
SI CAND SE-NSERA CERUL, INVENTAM CERURI ALBASTRE
SI CAND ORELE SE INVERZEAU CA SMARALDELE
NE BRONZAM LA LUMINA DRAGOSTEI NOASTRE"
(NICHITA STANESCU)
EmmaT spune:
Multumesc mult 
Adi2003 a vazut operatia mea si nu s-a speriat
..oricum acum arata mai bine..si tare sunt curioasa cum m-a cusut doctorul ca am doar 2 fire la capete..si in rest nu se vede nimic..zici ca m-am zgariat ...si chiar imi era frica ...ca imi ramane semn cum am vazut la colege
Megbeng sa stii ca ma bucur ca am scapat ...chiar ma gandeam daca ma apuca inaintea nuntei varu'lui meu ...sau in concediu 
Emma
ilinkutza spune:
Cum te simti dupa operatie? Sper ca nu faci efort.
Am auzit ca dupa operatie ai o pofta nebuna de papica,ca iti vine toata ziua sa mananci.Sora mea are probleme cu apendicita.Nu vrea sa se opereze ca se ingrasa dupa.Tu ce stii?E adevarat?Eu ma tin toata ziua de capul ei sa se duca la medic,sa nu stea asa.
Cand iti scoti firele?
Vino cu vesti
EmmaT spune:
Eu ma simt bine...maine ma duc la fire..o sa va spun ce imi va spune doctorul ...
Dupa 3 zile in care nu am mancat nimic si 2 in care am baut doar zeama de supa strecurata si am mancat putina branza de vaci...de cand am avut voie manacare....mananc non stop...de 2 zile mananc mereu..si nici macar 300 de grame nu am pus pe mine..azi nu mi-a fost asa foame ca ieri...acum sa vad..
Maine sa vad ce imi spune doctorul ..imi e frica un pic..ca operatia e putin umflata (efort nu am facut deloc...si m-am saturat de stat in pat )si unde am firul de jos..e rosu si nu era inainte
...oricum este o portiune mica..in care nu se cunoaste..nimic nimic
Ilinkutza...spune-i sorei tale sa nu mai amane..ca si eu am zis ca aman..dar prin ce am trecut....Si daca se ingrasa...da jos dupa...dar mai bine scapa...
Emma
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by ilinkutza
Cum te simti dupa operatie? Sper ca nu faci efort.
Am auzit ca dupa operatie ai o pofta nebuna de papica,ca iti vine toata ziua sa mananci.Sora mea are probleme cu apendicita.Nu vrea sa se opereze ca se ingrasa dupa.Tu ce stii?E adevarat?Eu ma tin toata ziua de capul ei sa se duca la medic,sa nu stea asa.
Cand iti scoti firele?
Vino cu vesti
Nu te ingrasi, cel putin persoanele pe care le cunosc eu si care au facut o astfel de operatie, au slabit bine de tot... Si unele erau chiar plinute bine inainte... Probabil depinde si de organism...
loneanbianca spune:
Care sunt simptomele apendicitei? Eu am niste dureri de 2 zile in partea stinga ...simt ca am gaze care circula si atunci imi vine sa urlu de durere.Burta imi e umflata si tare. Eu m-am gindit ca e ceva cu intestinele. Mai ales ca sunt si cons.... nu beau lichide etc. A-ti patit asa ceva?
Bianca 
http://community.webshots.com/user/biancaloneanPoze[/url
"Traim intr-o era in care pizza ajunge la noi acasa mai repede decat
politia."
-- Jeff Marder.