Ati ierta?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

eu cunosc perechi care nu se inseala cu toate ca nu se mai iubesc ... si nu, el nu e impotent si nici ea frigida ... ci tine de altceva, respect ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

mi se pare corect ce spui Adela...iar picai in pacatul generalizarii. Normal ca sunt cazuri de acest gen, cinste lor, dar din pacate majoritatea nu e asa. Sau poate ma insel?

Viata e ca carosabilu'...unii vine, altii trece...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Cata dreptate ai Micky! Al meu face parte din prima categorie...nu ca ar fi marturisit dar s-a dat de gol cu o multime de semne si pana la urma cand "l-am strans cu usa" a recunoscut. Si culmea e ca atunci chiar nu-i lipsea nimic in relatia noastra, ne iubeam ca 2 nebuni, faceam dragoste si de 3 ori pe zi si totusi... a facut-o pentru ca a vrut alta femeie...asta e! Acum cand relatia noastra e de tot rahatul, cand nu mai facem dragoste nici macar o data pe luna sunt sigura ca nu o mai face! Si adevarul e ca nici nu ma mai intereseaza! Si nu facem sex exclusiv din vina mea, nu ca ar fi ceva probleme "tehnice". Viata a mers inainte, respectul si iubirea exista, nu vad de ce trebuia sa-l parasesc pentru ca m-a inselat, ma rog...oi fi eu nebuna dar pentru mine asta acum chiar nu mai are nici o importanta; atata timp cat el cu mine se poarta impecabil, imi arata respect, dragoste si abia asteapta sa avem putin timp liber sa-l petrecem impreuna, atata timp cat in pat imi satisface orice moft, cat e barbatul ideal pentru mine si singurul barbat care m-a iubit cu adevarat, chiar nu ma intereseaza ca a mai facut sex si cu alta.
Si sincer... am fost si eu tentata de multe ori sa o fac cu altul si nu pentru ca imi lipsea ceva acasa, sau ca nu m-ar fi iubit ori ca nu l-as fi iubit. Si sa nu credeti ca as fi fost in pericol sa ma indragostesc de acel altul sau ca mi-as fi parasit partenerul pentru el! Nu, eu nu am barbat de lasat, pentru nimic sau nimeni in lume!
Si ca sa va satisfac curiozitatea, ...am si facut-o pana la o luna inainte de casatorie, dupa care am pus punct din motiv de respect fata de mine in primul rand pentru ca sunt casatorita si nu vreau sa arunc cu noroi nici in mine , nici in casnicia mea si cu atat mai putin in sotul meu de care nu trebuie sa rada nimeni. Acum el imi este prieten, sot, tata, familie si... cand am eu chef cel mai perfect amant!
Nu va mai ganditi atat daca sunteti inselate, daca sunteti iubite bucurat-va de ce aveti, ca nu gasiti pe toate drumurile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Stau si citesc unele raspunsuri, care ma fac sa si rad. De ce oare unii 'insista' prin atatea explicatii, ca sa le convinga pe cele care au spus ca ele nu ar ierta niciodata, ca de fapt s-ar putea sa se chiar si intample ceva pe la spatele lor, iar ele nu stiu? Mi se pare ca exista putina rautate aici. Chiar v-ar mira asa de tare faptul daca as spune acum "nu, sunt sigura ca sotul nu ma inseala?", e chiar asa greu de crezut? Sau ca exista si barbati care nu-si inseala partenerele, chiar daca unele de aici spun ca ele generalizeaza cand scriu ce gandesc, dar nici ele nu cred asta?
Problema nu este aici, ci acolo unde cineva s-ar multumi cu jumatati de masura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Zina draga, eu nu am spus ca toti barbatii isi inseala nevestele, eu m-am referit strict la mine si la faptul ca eu nu l-am parasit pentru ce a facut pe vremea cand...nu eram inca casatoriti.
Si da, te-as crede daca mi-ai spune ca esti sigura ca nu te inseala si sa stii ca acum sunt si eu sigura ca nu ma mai inseala si, daca am spus ca nu ma mai intereseaza subiectul este pentru ca nu vreau sa-mi pierd total increderea in el si sa stau tot timpul in suspiciune, mai ales ca are antecedente!
Eu mai cred ca viata e prea frumoasa ca sa ne-o amaram singure cu astfel de ganduri...si trebuie sa ne bucuram de ceea ce avem!
Eu mai mult decat sa existe o lume de femei neinselate si nefericite as vrea sa existe o lume de femei cu adevarat fericite, iubite si implinite iar la partea cu inselatul... iarta-ma dar prefer sa nu ma gandesc!
Si apropos celor care stiu sigur ca barbati casatoriti inseala! (in sensul ca au avut relatii cu ei) O sa vina o vreme cand o femeie va sti sigur ca sotul vostru va inseala! Nu va mai combinati cu barbati insurati! E o josnicie! Ei sunt porci datorita noua femeilor care ne complacem intr-o astfel de legatura! Exclus - prostituatele care o fac cu oricine! Sunt o gramada de femei care fac avansuri sotului meu, de fata cu mine, casatorite sau nu la randul lor, nestiind ca sunt sotia lui, eu fiind muuuult mai tanara, dar vazand totusi verigheta pe mana lui! Mi-e scarba si mila si de ele si de sotul lor!
Sorry daca am deranjat pe cineva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Daca l-as ierta ar insemna sa prelungesc agonia, pt ca oricum nu as mai avea incredere in el niciodata. Eu cand iubesc nu pot insela...merit acelasi lucru, nu? Ar trebui sa stie ce risca inainte sa ma insele si ca in viata greselile se platesc!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Zina, nu neg ca exista si asemenea barbati, fideli pana la moarte sotiilor, mai rari dar exista.

Si am vazut ca aici accentul se pune pe inselat in ideea de sex, aventura de-o noapte sau mai multe. Nu asta-i cea mai grava forma de "tradare" in dragoste, cea mai dureroasa e atunci cand cel de langa tine iti e fizic fidel, dar cu gandul in permanenta la alta.

Si ceea ce spun eu nu e rautate, ci realitate. E o parere personala, pe care insa mi-am facut-o in urma unor experiente de viata mai mult sau mai putin placute.

Si nu cred ca cineva care trece peste-o ratacire de-o noapte a sotului s-ar multumi cu jumatati de masura. Din contra. Si stii cum intelegi cel mai bine toata situatia?! Atunci cand treci chiar tu prin asta, dar nu ca femeie inselata ci ca femeie care inseala! Doamne fereste, nu va apucati acum sa va inselati barbatii ca sa-i intelegeti cum gandesc, va spun doar ca, cu mult timp in urma, intr-o perioada destul de neagra din viata mea am inselat! (daca se poate numi "inselat", pentru ca eram deja despartita de fostul sot, insa ne lipsea "hartia" de la tribunal).
Si sincer, n-a fost nici pe departe atat de bine cum as fi crezut, si nu ma refer la actul in sine, ci la mustrarile de constiinta pe care le ai dupa. Desi in cazul meu n-ar fi trebuit sa am, pentru ca oricum hotarasem amandoi de comun acord sa ne despartim, facuseram deja "partajul" la mica intelegere, aflasera si parintii, insa din lipsa de spatiu la momentul respectiv inca mai locuiam sub acelasi acoperis. Nu m-am simtit nicidecum mai frumoasa sau mai dorita dupa, ci din contra, m-am simtit mizerabil, daca as fi putut da timpul inapoi sigur n-as mai fi incercat a doua oara.

Nu vreau sa-i scuz pe barbati pentru ca o fac, in nici un caz, dar ii inteleg perfect prin ce stari trec dupa o asemenea greseala (vorbesc de cei care din curiozaitate sau orice alt motiv o fac pentru prima si ultima oara). Si le e de zeci de ori mai greu lor decat voua dupa. Stiu, o sa spuneti ca si-au meritat soarta si si-au facut-o cu mana lor, si aveti perfecta dreptate. Repet, nu spun asta ca sa le justific lor actiunile sau ca sa le obtin clementa voastra, o spun doar pentru ca am trecut prin asa ceva si nu mi-a fost deloc usor.

Insa fiecare e liber sa faca ce vrea cu viata lui, sa ia orice decizie crede el ca e mai buna intr-un asemenea moment. Iar daca voi simtiti ca nu mai puteti petrece nici macar o ora langa un om care v-a inselat, e alegerea voastra si nu pot decat sa o respect. Tot ce spun eu aici e doar punctul meu de vedere, atat si nimic mai mult.

Mickyyy (36 saptamani) si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Pana nu vei fi pusa in situatia asta cu inselatul, n-ai cum sa sustii ca nu-l vei ierta niciodata, nici macar de dragul copiilor.
Eu cred in sotul meu, stiu ca ma iubeste, simt asta, si daca cumva s-ar putea intamla(Doamne fereste!) nu stiu cum as proceda. Doar daca nu l-as mai iubi, atunci e alta treaba, nu l-as ierta. Dar cand iubesti, te doare mult mai tare(presupun), dar il ierti pana la urma.

Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
poze cu Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

eu l-as ierta si ... l-as parasi
(cred)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

lachione , pe mine nu m-ai deranjat cu ultima parte a mesajului. Ai perfecta dreptate.

N-am inselat cu un barbat casatorit, insa da, am acceptat invitatie in oras de la asemenea gen de barbat.
Si vreau sa spun ca ei sunt cei care cauta femeile casatorite, pentru ca ii scutesc de complicatii, una libera il poate suna-n miez de noapte sau poate veni la usa nevestei, una casatorita pastreaza discretia.

Tre sa plec acum, dar poate revin mai tarziu ca n-am terminat ce aveam de spus!

Mickyyy (36 saptamani) si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput