Ati ierta?
Raspunsuri - Pagina 6

Tania21 spune:
quote:
Originally posted by Mickyyy
[purple][font=Comic Sans MS]adusca!
Nu-i un lucru de lauda, insa voiam doar sa va zic ca am cunoscut si cativa barbati casatoriti in acea perioada, care n-aveau nici un gand sa-si paraseasca sotia si care cautau doar aventuri de-o noapte. Barbati care nu se jeneau sa-i raspunda sotiei la telefon in timp ce eu eram cu ei la o cafea si sa-i explice cu seninatate ca mai dureaza putin nu stiu ce sedinta, barbati care nu s-ar fi dat in laturi de la o partida de sex pentru ca apoi sa se intoarca acasa zambitori la nevasta ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Barbati care umblau cu pozele copiilor in buletin si poate ca aveau portbagajul plin cu cumparaturile pentru masa de seara, eventual si un mic cadou pentru sotie. Si n-o faceau pentru ca ar fi avut probleme acasa cu sotia, ci doar ca sa-si dovedeasca lor ca inca mai au succes la femei, sau poate pentru ca simteau nevoia si de altceva. Am ascultat multe vorbe bune despre sotii de la oameni care erau gata sa le insele.
My respect, Micky

Corect spui, simbata asta chiar am intrebat un barbat casatorit ce ii face sa caute aventuri, la care mi-a raspuns: in tinerete cuplurile isi ofera foarte multa atentie unul altuia, se

Apoi a mai zis parerea lui personala - daca i-ar oferi toti banii si puterea din lume, insa cu doar o singura femeie atunci nu ar accepta pt nimic in lume, ca pentru el asta e un calvar

Ma rog, am citat parerea unui simgur barbat, care ar trebui sa mentionez ca, cu toate ca isi inseala sotia, e un tata extraordinar care isi [b]iubeste copii si pe mama lor si face tot pentru ei. Poate mi-a zis asta pt a-si gasi scuze faptelor sale, insa sunt sigura ca majoritatea barbatilor ce au trecut de o anumita virsta in casnicie au cam aceleasi pareri. Ei inseala pt a-si confirma succesul la femei, pt ca se satura de monotonie, si pt multe alte motive. Insa cert e ca in majoritatea cazurilor ei nu inceteaza sa-si iubeasca sotia si copiii.
Problema ramine in a ierta si a trece de asta sau nu - ceea ce e destul de greu de zis daca nu te afli in sitiatia respectiva. Pentru mine personal am mai spus - e foarte dureros, dar cine stie cum voi gindi cind o sa am o familie si copil, lucrurile se pot schimba...

Theiuta spune:
Mda...ce dragutz, ai dreptate Tania21, ei saracii trag de femeie sa faca sex, ea este obosita(stiu cum este), dar nu le trece prin capatina(unora, fireste), sa puna si ei umarul s-a debaraseze de unele griji ca sa se poata bucura impreuna de ceva mai mult timp liber, nuuuuuu! Mai bine cauta in alta parte. E mai usor si mai placut, de ce sa se oboseasca cu mersul cu copilul afara, alergatul, jucatul?
Mai bine isi face coada colac si pleaca, ca vezi Doamne, l-a respins sotia ca e prea obosita...
http://community.webshots.com/user/theiuta

Zina spune:
Nu l-as ierta pentru nimic in lume, nici pentru o simpla aventura.
L-as da afara, pur si simplu, chiar daca il iubesc, i-am si spus-o doar, nu as putea sa mai traiesc langa un om care m-a inselat. Si sunt satula sa aud chestii de genul "poate noi, femeile, suntem totusi cele care-i determina sa mearga si pe la altele, ca doar noi ii refuzam la pat, ca suntem obosite si alte cele si ei atunci saracii ce sa faca, merg si ei unde pot, ca doar n-or sa stea asa "refuzati", nu?".
Si nu inteleg cum ar putea o femeie sa mai stea langa barbatul ei care a inselat-o si ea l-a iertat, dar nu uita (si-i face viata un calvar pe chestia asta sau poate nu), pai atunci asta mai e viata de cuplu? Si ce daca l-a iertat? Asta nu inseamna nimic, de vreme ce ea nu uita de fapt ce s-a intamplat, pentru ea va fi greu, nu pentru el (el va fi inca fericit sa vada ca sotia este asa de "intelegatoare"), ea-si va pune mii de intrebari si va sta mereu cu frica s anu se mai intample. Decat asa, mai bine despartiti. Fiecare cu alegerea lui. Chiar daca este vorba si de copii.

Tania21 spune:
quote:
Originally posted by Theiuta
Mda...ce dragutz, ai dreptate Tania21, ei saracii trag de femeie sa faca sex, ea este obosita(stiu cum este), dar nu le trece prin capatina(unora, fireste), sa puna si ei umarul s-a debaraseze de unele griji ca sa se poata bucura impreuna de ceva mai mult timp liber, nuuuuuu! Mai bine cauta in alta parte. E mai usor si mai placut, de ce sa se oboseasca cu mersul cu copilul afara, alergatul, jucatul?
Mai bine isi face coada colac si pleaca, ca vezi Doamne, l-a respins sotia ca e prea obosita...
http://community.webshots.com/user/theiuta
Asa e Theiuta

Roxy Trixy spune:
Da l-as ierta! As suferi cumplit poate, dar l-as ierta, pentru ca inteleg prea bine natura umana, in mod deosebit cea masculina.
Si in fond ma uit in jurul meu si vad ca toata lumea inseala pe toata lumea si ma intreb de ce as fi eu cea scutita de coarne?
Oricum cred ca sunt alte 1000 de lucruri esentiale intr-o relatie, incepand cu o vorba buna...
Roxana & Bianca micuta

Roxy Trixy spune:
As ierta in cazul in care s-ar intampla o data accidental!
Nu daca ar fi un obicei.
Roxana & Bianca micuta

Mickyyy spune:
Am si eu o intrebare (retorica) pentru fetele care nu l-ar ierta pentru nimic in lume.
Daca aflati am inteles ca il dati pe usa afara din prima, dar ce se-ntampla daca nu aflati?! El va-nseala de ceva vreme, doar de amorul artei, nicidecum pentru ca i-ar lipsi ceva acasa, dar totusi va inseala. Hotul neprins, negustor cinstit se cheama!
Ce veti face?! Va spun eu, veti trai in continuare langa el, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, pentru ca din punctul vostru de vedere nimic nu s-a intamplat!
Si inca ceva, sotul care calca pentru prima oara stramb e cuprins de remuscari si e posibil sa vina sa-i marturiseasca imediat sotiei si nici sa n-o mai faca a doua oara. Sotul care calca stramb in mod frecvent stie ca cel mai bine e sa-si tina aventurile departe de urechile nevestei, in general e sotul care vine cu flori sau iti pregateste o cina romantica atunci cand te atepti mai putin (pentru ca si el are constiinta incarcata, insa isi iubeste sotia si stie ca i-ar face mai mult rau daca i-ar marturisi aventura lui de-o noapte, asa ca prefera sa-i arate altfel cat de mult o iubeste). In primul caz sotul se poate alege cu bagajele definitiv in strada, in cel de-al doilea sotul are parte de-o seara de vis alaturi de sotie!
Asa ca bine zicea cine zicea ca cel care a prins gustul aventurii o va face in continuare, ba chiar se va "specializa" in asa hal inca va ajunge sa-si insele nevasta chiar sub ochii ei iar ea sa vada si totusi sa nu creada.
Stiu, o sa ziceti ca voua nu vi se poate intampla asa ceva, ca-l mirositi de la o posta, ca sotul va iubeste si asa mai departe. Insa eu n-as baga mana-n foc pentru nimeni si nimic, nici macar pentru barbatul meu, desi in sinea mea si eu zic la fel, n-are cum sa ma insele el pe mine, ma iubeste, il iubesc, n-avem probleme acasa, nu l-am inselat nici macar in gand de cand suntem impreuna, nu e genul de fustangiu, ce motiv ar avea s-o faca.
Mickyyy (36 saptamani) si
Malina Ioana (31.03.2004)

adusca spune:
quote:
Originally posted by Mickyyy
Am si eu o intrebare (retorica) pentru fetele care nu l-ar ierta pentru nimic in lume.
Daca aflati am inteles ca il dati pe usa afara din prima, dar ce se-ntampla daca nu aflati?! El va-nseala de ceva vreme, doar de amorul artei, nicidecum pentru ca i-ar lipsi ceva acasa, dar totusi va inseala. Hotul neprins, negustor cinstit se cheama!
Ce veti face?! Va spun eu, veti trai in continuare langa el, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, pentru ca din punctul vostru de vedere nimic nu s-a intamplat!
Si inca ceva, sotul care calca pentru prima oara stramb e cuprins de remuscari si e posibil sa vina sa-i marturiseasca imediat sotiei si nici sa n-o mai faca a doua oara. Sotul care calca stramb in mod frecvent stie ca cel mai bine e sa-si tina aventurile departe de urechile nevestei, in general e sotul care vine cu flori sau iti pregateste o cina romantica atunci cand te atepti mai putin (pentru ca si el are constiinta incarcata, insa isi iubeste sotia si stie ca i-ar face mai mult rau daca i-ar marturisi aventura lui de-o noapte, asa ca prefera sa-i arate altfel cat de mult o iubeste). In primul caz sotul se poate alege cu bagajele definitiv in strada, in cel de-al doilea sotul are parte de-o seara de vis alaturi de sotie!
Asa ca bine zicea cine zicea ca cel care a prins gustul aventurii o va face in continuare, ba chiar se va "specializa" in asa hal inca va ajunge sa-si insele nevasta chiar sub ochii ei iar ea sa vada si totusi sa nu creada.
Stiu, o sa ziceti ca voua nu vi se poate intampla asa ceva, ca-l mirositi de la o posta, ca sotul va iubeste si asa mai departe. Insa eu n-as baga mana-n foc pentru nimeni si nimic, nici macar pentru barbatul meu, desi in sinea mea si eu zic la fel, n-are cum sa ma insele el pe mine, ma iubeste, il iubesc, n-avem probleme acasa, nu l-am inselat nici macar in gand de cand suntem impreuna, nu e genul de fustangiu, ce motiv ar avea s-o faca.
Mickyyy

Viata e ca carosabilu'...unii vine, altii trece...