Ati ierta?
Raspunsuri - Pagina 8

anca tanasica spune:
quote:
Originally posted by Mickyyy
Am si eu o intrebare (retorica) pentru fetele care nu l-ar ierta pentru nimic in lume.
Daca aflati am inteles ca il dati pe usa afara din prima, dar ce se-ntampla daca nu aflati?! El va-nseala de ceva vreme, doar de amorul artei, nicidecum pentru ca i-ar lipsi ceva acasa, dar totusi va inseala. Hotul neprins, negustor cinstit se cheama!
Ce veti face?! Va spun eu, veti trai in continuare langa el, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, pentru ca din punctul vostru de vedere nimic nu s-a intamplat!
Si inca ceva, sotul care calca pentru prima oara stramb e cuprins de remuscari si e posibil sa vina sa-i marturiseasca imediat sotiei si nici sa n-o mai faca a doua oara. Sotul care calca stramb in mod frecvent stie ca cel mai bine e sa-si tina aventurile departe de urechile nevestei, in general e sotul care vine cu flori sau iti pregateste o cina romantica atunci cand te atepti mai putin (pentru ca si el are constiinta incarcata, insa isi iubeste sotia si stie ca i-ar face mai mult rau daca i-ar marturisi aventura lui de-o noapte, asa ca prefera sa-i arate altfel cat de mult o iubeste). In primul caz sotul se poate alege cu bagajele definitiv in strada, in cel de-al doilea sotul are parte de-o seara de vis alaturi de sotie!
Asa ca bine zicea cine zicea ca cel care a prins gustul aventurii o va face in continuare, ba chiar se va "specializa" in asa hal inca va ajunge sa-si insele nevasta chiar sub ochii ei iar ea sa vada si totusi sa nu creada.
Stiu, o sa ziceti ca voua nu vi se poate intampla asa ceva, ca-l mirositi de la o posta, ca sotul va iubeste si asa mai departe. Insa eu n-as baga mana-n foc pentru nimeni si nimic, nici macar pentru barbatul meu, desi in sinea mea si eu zic la fel, n-are cum sa ma insele el pe mine, ma iubeste, il iubesc, n-avem probleme acasa, nu l-am inselat nici macar in gand de cand suntem impreuna, nu e genul de fustangiu, ce motiv ar avea s-o faca.
Mickyyy(36 saptamani) si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
draga mea, dc nu te prinzi ca te inseala nu cred ca aceea este o adevarata relatie...
Anca si Alexandra (10 nov.2003)
http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana
http://www.magnetoterapie.ro
MotoRRock editia a II-a in Ploiesti:
http://www.silverpistons.ro/mr2.html

adjadyn spune:
"tradati din dragoste"....sunt platiti oamenii aia sa vina sa-si spuna pacatele..voi stiti asta??plus de asta, nu am vazut pre multi oameni de Doamne ajuta!!!ok....sa trecem peste asta...a ierta e omeneste, dar sa nu faci din asa un obicei!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=15633&cid=15022
ANUNT:DORESC SCHIMB DE SOACRE!

inca o zi spune:
Fetelor, am citit mesajele voastre si de la fiecare pot sa invat cate ceva.Eu am descoperit site-ul acesta nu de multa vreme,dar tare bine imi pare ca v-am gasit!!!!
Eu cred ca vis-a-vis de acest subiect fiecare avem opinii diferite sau mai mult sau mai putin comune.Si asta e normal pt ca prin natura noastra suntem facuti sa fim diferiti.Eu personal....cred ca am mai scris undeva pe acest site despre asta nu stiu daca as putea trece peste si iubi mai departe.Mi-a placut ce a scris Adela99: ´´l-as ierta si l-as parasi´´!!!!imi place si poate ca asa as face!!! Pt mine pe langa iubire e important respectul,iar atunci cand calca ´´stramb´´nu prea mai e loc de respect.Nu stiu acum care dintre fete are un motto tare fain aici pe forum: nu stiu sa-l reproduc exact,dar e cam asa: adevarata putere e sa stii unde sa te opresti si pana unde sa mergi fara sa si actionezi.Eu totusi,inclin sa cred ca pt inselat nu prea e loc de scuze si asta pt ca daca vrem putem ca in asemenea situatii sa gandim cu capul si nu cu....mai jos de brau!! Si apoi ma intreb cum ar reactiona ei cand ar fi inselati????Ar trebui sa fie intrebati si ei,desi am impresia ca aici nu sunt atat de multi ´´ei´´.
Dar un lucru e sigur: fiecare avem opinii diferite vis-a-vis de acest delicat subiect si e normal sa fie asa.Iar pt cele care ar ierta,zic si eu ca si Adjadyn:a ierta e omeneste,dar sa nu facem un obicei din asta!! Sa va iubiti mult si sincer!!! PUPICI!!!

simina2005 spune:
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect. Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni!
Multumesc pt tot ce ati scris !

Se spune ca diferenta dintre o casnicie de succes si una destinata esecului este sa lasi doar cateva lucruri nespuse in fiecare zi .

"pentru a pastra dragostea sa straluceasca

Simina

liris spune:
Sapte ani de acasa, suprema pedagogie (feodor Mihailovici Dostoievki)....
all generalizations are false, including this one - Mark Twain.
ooooo....aceste cuvinte ne doare!
?

malina85 spune:
BUNA FETELOR SUNT NOUA PE AICI SI AS VREA SA RASPUND SI EU LA INTREBAREA PUSA AICI.EU L_AS IERTA DAR FITI SIGURE CA NU AS UITA;SI SIGUR NE_AM DESPARTI.IN CE PRIVESTE EMISIUNEA NU IMI PLACE SA PRIVESC ASTFEL DE EMISIUNI;EU STIU CA RUFELE MURDARE SE SPALA ACASA NU IN PUBLIC.
va pup malina
ma bucur ca am gasit aceasta pagina si sper sa invat multe de aici

gweno spune:
Am vazut mai demult un film in care sotia casnica si cu doi copii este inselata de sot cu "clasica" secretara mai tinara si mai proaspata decit ea.Ei bine dupa perioada de soc teribil draga noastra "colega in suferinta" si-a pus in aplicare razbunarea.
A lasat timpul sa treaca ,intre cei doi lovers a inceput sa intervina rutina fireasca iar ea s-a schimbat TOTAL.Din femeia stearsa si fara viata prinsa tot timpul cu treburile casei s-a transformat intr-o femeie superba.Si-a schimbat coafura,a inceput sa poarte fuste mai scurte,a slabit si binenteles ca moralul ei era HIGHT!!!Ex sotul binenteles ca a inceput sa ii faca ochii ca la jocurile de noroc cind a vazut-o dupa ceva timp.Si iata ca a inceput sa o insele pe secretara cu fosta sotie.Femeia noastra si-a pus planul de razbunare in aplicare, caci acum omul nostru era insurat cu "secretara" ce era o acritura iar ea era libera si frumoasa,curtata de toti barbatii.
Concluzia:realitatea este ca barbatii insala dar nu face-ti din asta un capat de tara.Oricind o puteti lua de la capat numai sa aveti vointa de a va schimba si de a realiza ce s-a schimbat in voi.Si spuneti in gand un sut in fund este un pas inainte.

inca o zi spune:
gweno,am vazut si eu filmul de care povestesti de 2 ori.tare mi-a placut!! a fost tare bun!! nu ai dat amanunte de actori sau numele filmului,dar stiu ca am vazut un film exact cu tema despre care tu ai scris.si asa am tras concluzia ca e acelasi film pe care si eu l-am vazut, cam cu ceva anisori in urma! stiu ca tare mi-a placut!!!

diavolita spune:
Poate as ierta o singura data dar nu stiu daca as putea uita,si poate de la aceste neuitari sigur ajungem la despartire