Aici raspund la intrebari legate de trat.nat.!!!
Raspunsuri - Pagina 8
roua1 spune:
Pentru Livia
Am gasit in Formula as numele a 2 culegatori de branca ursului:
Staneasa Ioan Brasov tel. 068/140711
Avram Ioan Alba Iulia tel. 093/928423
mgippo spune:
dupa 10 luni de absenta CM cu toate efectele aferente unei menopauaze premature (fsh si lh enorme estogen ff scazut, ingrasare exagerata, bufeuri si altele) in urma unui tratament de 5 zile cu dufaston am avut un fel de CM?? de doua zile dupa care am inceput tratamentul cu branca ursului combinat cu tratamentul liviei dar nimic stie cineva daca ar fi posibil sa am trompele opturate?
roua1 spune:
Draga Livia,
As putea lua in completarea celor de mai sus un suplimet mineral cu calciu, magneziu, zinc, vit. D ?
Multumesc anticipat.
dianaforisch spune:
Draga LIvia!
Iti multumesc pt. raspuns...,asa e...trebuie oricum sa mananc mai sanatos asa macar voi si slabi,asa ca: am inceput sa elimin painea alba si carnea de animale care nu traiesc in apa,deci ma simtmai bine si sunt gata sa incep tratamentul si sa-l respect intocmai cum l-ai scris tu.
Am omare speranta in acest tratament pt. ca eu ma cam apropii de 34 anisori si nu vreau sa-mi treaca vremea asa ca oricum fiul meu deja de 10 anipe zi ce trece e mai insistent si vrea sa aiba o surioara ori fratior ce-o fi dar sa aiba si el .
Inca odata merci~! de raspuns si daca am vreo veste anunt in primul rand pe forum
Curaj fetelor ! va doresc sa ramaneti gravidute cat mai curand
cu drag Dia si Axel
ileana_marius spune:
Livia nu ne uita te rog cu un tratament naturist pentru hipotiroidisn.
Multumesc
Ileana
Sole spune:
Buna Livia!!!Am si eu o intrebare: de 2 zile am inceput tratam. tau naturist,deja simt intepaturi in ovarul stang,singurul pe care il mai am(in urma unei operatii de chist ovarian),sunt in regula intepaturile?...mi-e tare frica sa nu patesc ceva si cu ovarul asta,sa mai fac vre-un chist ceva,sigur intepaturile sunt de la tratam......spune-mi te rog!!!! daca sunt normale si daca mai simt si de-acum incolo sa nu intru in panica....?
Multumesc anticipat!!!!!!!
Oana_B spune:
Initial postat de kiti
quote:
buna livia,
Scriu pentru prima oara pe acest site,am si eu o problema si vreau sa ma ajuti daca poti cu un tratament naturist impotriva sterilitatii.acum am sa-ti spun datele analizelor mele:
ziua7:fsh:5,66mUI/ml
estradiol:85,88pg/ml
ziua 14 fsh:5,81mUI/ml
lh:8,32mUI/ml
ziua 21:
progesteron:5,28ng/ml
testosteron:0,53ng/ml
prolactina21,5ng/ml
ciclul meu nu este prea regulat luna aceasta a intarziat 7 zile ,luna trecuta 5.am fost si la dr endocrinolog si mi-a recomandat Duphaston 3 luni din ziua 16-25 2 pastile pe zi.Ti-as fi recunoscatoare daca mi-ai recomanda un tratament naturist si mie si daca se poate urma in paralel cu cel recomandat de dr. endocrinolog.pot sa-l urmez cel de pe site?
as vrea daca se poate sa-mi spui si denumirea ceaiurilor in limba engleza si latina pentru ca o sa plec in canada si vreau sa le gasesc si acolo .
iti multumesc si astept raspuns
e-mail:catalinamihaela@gmail.com
Oana_B
adimercedes spune:
quote:
:
as vrea daca se poate sa-mi spui si denumirea ceaiurilor in limba engleza si latina pentru ca o sa plec in canada si vreau sa le gasesc si acolo .
iti multumesc si astept raspuns
Kiti, aici ai lista denumirilor in engleza (daca am uitat ceva, spune-mi):
PLANTS/TEAS
Coada soricelului = achillea Millefolium
Cretisoara = alchemilla Vulgaris
Dragaica /sanziene = calium verum
Galbenele = calendula officinalis
urzica vie = urtica dioica
urzica moarta galbena sau alba = lamium or lamium album
naprasnic = geranium robertianum
TINCTURES
maghiranul = Majorana hortensis (tincture)
muguri de zmeur = rubus idaeus (tincture)
coada soricelului = achillea Millefolium (tincture) or agnus castus tincture
marar = dill seeds/tincture
telina = celery seeds/tincture
PILLS
-kamayani (pills) contain: symplocos racemosa, gumacacia, caesalpinia sappan, mimosa pudica, coral pisti, saraca ashoka, dharti ioha, phyllanthus emblica, glycyrrhiza glabra, iron oxide (eu pe astea le-am primit din Ro, ca aici nu am gasit)
-geranium robertianum (la fel si cu capsulele de napraznic, mi-au fost trimise din Ro, ca aici nu exista decat planta verde sau seminte, daca sunt norocoasa. Insa daca poti gasi acolo planta verde, Livia zicea ca e si mai bine, ca o poti folosi si e mai buna)
-cat’s claw or detox (uncaria tomentosa)
-Vitamine E (100 or 200 ui)
SUPPOSITORIES
-carpicon (coniferous resin oil, bee wax) (suppositories)
-metronidazole (suppositories)
OINTMENT/CREAM
calendula officinalis
Mult succes, Adi

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
adimercedes spune:
Livia, eu daca iau varianta prescurtata a tratamentului tau, asa cum mi-ai sugerat, pot sa iau si MACA? Sau e prea mult si prea variat pentru organism? Multumesc pentru tot 
Weekend placut, Adi 
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
danyella09 spune:
Buna!
Eu nu prea am incredere in medicamente si sunt de parere ca acestea nu sunt benefice pt organismul nostru..tocmai de aceea incerc sa gasesc o solutie naturista.
Problema mea a inceput cam din momentul in care mi-a venit ciclul...nu a fost regulat ,mereu am avut intarzieri de o sapt doua...am fost la endocrinolog...si analizele nu au iesit tocmai bine...se pare ca la mine totul este la limita(in privinta hormonilor)
sau cel putin astea au fost vorbele doc.Trebuie sa imi mai fac o ecografie in curand pt ca s-ar putea sa am si ovare polichistice..(mentionez ca am si un inceput de hirsutism)insa ce ar trebui sa fac pt aceasta dereglare hormonala?
Testosteronul este foarte mare...si ma gadnesc ca poate exista si o alta cale de a rezolva aceasta problema....doc mi-a dat diane 35 si a zis ca pt moment trebuie sa iau pastilele astea
sa vedem cum reactioneaza organismul...inca nu am inceput sa iau pt ca astept sa-mi vina ciclul. multumesc mult si orice ajutor este bine venit.