Aici raspund la intrebari legate de trat.nat.!!!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elle23 spune:

Buna Livia,
Am si eu o intrebare - pot lua tratament naturist (si anume tinctura din mladite de zmeur + ceai de napraznic + supozitoare carpicon) si in acelasi timp sa iau si anticonceptionale Logest (care mi-au fost recomandate de doctor pentru chist hemoragic de 25mm).
Multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deca spune:

Buna Livia! Am si eu o intrebare: daca analizele imi sunt ok si problema este la sotz, pot lua si eu, asa, preventiv napraznic sau tinctura de Brinca Ursului?
Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirga spune:

Buna Livia,
Am o intrebare: de f multa vreme am observat ca in perioada ovulatiei (vreo zi -doua inainte si in ziua respectiva) sint ff nervoasa ,nimic nu-mi convine . Tot asa se intimpla si inainte de a veni rusii.
Poti sa-mi recomanzi ceva pt. perioada de ovulatie si care sa nu dauneze tratamentului naturist impotriva infertilitatii pe care l-ai postat ? Ca poate asa am mai multe sanse sa ramin.
Mirga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

Draga Livia,
vreau sa intru si eu in clanul vostru, ma primiti?
dar sa-ti spun pe scurt situatia mea... am un baietel de 3 ani, iar de 1 an incercam sa facem si surioara, dar am descoperit ca sunt probleme cand am reusit sa raman insarcinata in noiembrie (dupa 8 luni :triste:) adica: hipertensiune, am fost internata cu tensiunea mare si apoi am pierdut sarcina, de atunci incercam dar nimic....
cred ca am reusit sa mai raman insarcinata in martie dar dupa o saptamana de intarziere mi-au venit rusii, facusem un test si era POzitiv. medicul mi-a spus ca probleme nu am sa raman insarcinata dar sa-l duc la termen, dar eu cred ca si sa concep nu mai reusesc.
din pacate nici varsta nu prea mai este de ajutor ( in toamna fac 38ani) de aici si intrebarea mea pt. tine, stii daca este un tratament naturist pt. problema mea? acum iau Aldomet pt. tensiune care este permis si in sarcina, dar tensiunea mea tot nu se mentine normala, sigur nu mai este foarte mare dar tot nu este stabila.
tin sa-ti spun ca sunt foarte stresata si nervoasa din cauza esecului meu,poate de asta am si tensiunea oscilanta. stiu ca nu este bine cand se vrea un copil, dar ce pot sa fac? incerc sa ma conving ca am deja un pui, si ca sunt multe fete care nu reusesc sa aiba nici pe primul,si ca eu oricum am avut posibilitatea de a fi mama, dar... dorinta este prea mare!
multumesc anticipat pt. tot, si urez la toate fetele ca dorinta de a fi mamici sa se implineasca cat mai repede.
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Livia draga, avem o intrebare pentru tine, cand ai tu timp sa ne raspunzi. Merci

quote:
Dragutele, ma bag si eu un pic ca am o intrebare, daca ma puteti ajuta.
Ce flori si plante credeti ca ajuta la desfundarea trompelor? Ca la mine asta este problema, trompa dreapta infundata si cea stanga in curs de infundare.

Va pupic.

Georgiana

Ce zici? Stii vre-un remediu naturist pentru asa ceva?
Merci inca o data. Pupic.

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabela spune:

quote:
Originally posted by isabela

Intrebare pentru Livia
Livia,

Daca pentru uter fibromatos hemoragic(fara fibroame formate) iau Orgametril sau Linestrenol ( din ziua a 10-a pana in a 16-a zi,2tablete/zi), pot urma si in paralel tratamentul cu extract de mladite de zmeur, sau extractul il iau doar in zilele in care nu iau Orgametril? Pot lua tinctura si in zilele de ciclu?
Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

Buna Livia!
Am intrat in a3a luna de tratament si tot nu mi-a venit cm .Dupa ce termin cele 3 luni ce fac?Incerc altceva? Ce? Sa ma apuc din nou de luat hormoni ca sa-mi vina cm si apoi sa ma apuc de tratamentul pe care l-ai scris pt. toata lumea sau sa ma tin tot de schema care mi-ai facut-o mie?
PS:eu sunt aia cu fsh cat casa(la cate mesaje primesti am zis sa-ti reamintesc problema mea )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrusha spune:

Buna Livia,

De aproximativ 3 luni tin tratamentul tau pentru infertilitate aproape integral (mai putin pulberile de plante pe care le-am inlocuit cu tincturi). Concomitent cu tratamentul naturist am facut monitorizari ale ovulatiei/endometru/temperatura, care au evidentiat ovulatie in fiecare luna. Prima luna insa, in care am luat si tinctura de marar + tinctura de telina, am observat ca foliculul a crescut mai repede si mai mare. In concluzie intrebarea mea ar fi: pot sa mai repet cura de tinctura de marar + telina? (are contraindicatii?) Precizez ca uneori, dozarile mele hormonale au evidentiat un nivel scazut de estradiol.Multumesc si sa-ti dea Dumnezeu sanatate!

A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mgippo spune:

[red]briantis am acelasi fsh mai mare decat casa putem chat-a in "discutii despre trat.naturiste"? (CM absent de aproaope 10 luni care raspunde numai la stimulare cu dufaston) aceasta pentru a lasa spatiu liviei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roua1 spune:

Draga Livia,

Te rog f.f.f. mult sa-mi spui pararea ta privind tratamentul naturist pe care l-am inceput acum 14 zile.
Am 40 ani si am uter fibromatos (cu dim. 86/64/62 mm) in peretii caruia se evidentiaza 3 noduli cu dimensiunile 20, 26, 31 mm. CM este acum la 23-25 zile, acum cativa ani era la 27-28 zile. Este total asimptomatic, nu am hemoragii, dureri.
Nu am luat anticonceptionale.
Am la activ o sarcina acum 8 ani, fara probleme, am ramas insarcinata f. tratament. Mai am si 3 avorturi la cerere (de care nu sunt deloc mandra).

Trat. urmat de mine este:

Ora 6 - o lingurita rasa pulbere de napraznic sublingual, supozitor Carpicon (zi 5-19)
Ora 6:30 – 1 cana ceai napraznic
Ora 7:30 (cand ajung la serviciu) – Mastodynon – 20pic., tinctura zmeur -30 pic.,tinctura arin alb – 30 pic., ½ lingura – elixir din fructe de soc, 1 capsula Cat’s claw. (toate la interval de 5-10 min), 1 capsula Evening Primula cu vit.E
Ora 12 – 1 cana ceai napraznic
Ora 13 – tinctura zmeur – 30pic., tinctura arin alb – 30 pic., tinctura muguri de plop – 50 pic., 1 capsula Cat’s claw.(Luate la interval 5-10 min)
Ora 17 – o lingurita rasa pulbere de napraznic
Ora 21 - 1 cana ceai napraznic
Ora 22- o lingurita rasa pulbere de napraznic (nimic 30 min), Mastodynon – 20pic., tinctura zmeur -30 pic.,tinctura arin alb – 30 pic., ½ lingura – elixir din fructe de soc, 1 capsula Cat’s claw. (toate la interval de 5-10 min), supozitor Carpicon (zi 5-19), crema de galbenele.

Mai beau si 1-3 cani ceai cretisoara + coada soricelului.

Te rog mult, mult de tot sa-mi spui :
Draga Livia,

Te rog f.f.f. mult sa-mi spui pararea ta privind tratamentul naturist pe care l-am inceput acum 14 zile.
Am 40 ani si am uter fibromatos (cu dim. 86/64/62 mm) in peretii caruia se evidentiaza 3 noduli cu dimensiunile 20, 26, 31 mm. CM este acum la 23-25 zile, acum cativa ani era la 27-28 zile. Este total asimptomatic, nu am hemoragii, dureri.
Nu am luat anticonceptionale.
Am la activ o sarcina acum 8 ani, fara probleme, am ramas insarcinata f. tratament. Mai am si 3 avorturi la cerere (de care nu sunt deloc mandra).

Trat. urmat de mine este:

Ora 6 - o lingurita rasa pulbere de napraznic sublingual, supozitor Carpicon (zi 5-19)
Ora 6:30 – 1 cana ceai napraznic
Ora 7:30 (cand ajung la serviciu) – Mastodynon – 20pic., tinctura zmeur -30 pic.,tinctura arin alb – 30 pic., ½ lingura – elixir din fructe de soc, 1 capsula Cat’s claw. (toate la interval de 5-10 min), 1 capsula Evening Primula cu vit.E
Ora 12 – 1 cana ceai napraznic
Ora 13 – tinctura zmeur – 30pic., tinctura arin alb – 30 pic., tinctura muguri de plop – 50 pic., 1 capsula Cat’s claw.(Luate la interval 5-10 min)
Ora 17 – o lingurita rasa pulbere de napraznic
Ora 21 - 1 cana ceai napraznic
Ora 22- o lingurita rasa pulbere de napraznic (nimic 30 min), Mastodynon – 20pic., tinctura zmeur -30 pic.,tinctura arin alb – 30 pic., ½ lingura – elixir din fructe de soc, 1 capsula Cat’s claw. (toate la interval de 5-10 min), supozitor Carpicon (zi 5-19), crema de galbenele.

Mai beau si 1-3 cani ceai cretisoara + coada soricelului.

Te rog mult, mult de tot sa-mi spui :
1 daca le iau in ordinea corecta
2. daca mai trebuie sa adaug sau sa scot ceva
3. trebuie urmat si un regim alimentar?
3. daca cunosti persoane care au reusit scaderea fibroamelor - m-ar ajuta f. mult sa stiu ca altele au reusit.
Anticipat iti multumesc f. mult si cred ca este extraordinar ceea ce faci pe acest site.
Roua

Mergi la inceput