Aici raspund la intrebari legate de trat.nat.!!!
Raspunsuri - Pagina 6
jubica spune:
Livia ,am trecut pe la plafar si am niste informatii pentru tine:seminte de branca ursului nu au si nici nu au avut vreodata,iar radacina de branca ursului costa 36 000 lei/50g
Pupici!
livia spune:
PACIENTA:poti lua doar naprasnic(2 cani/zi dim.si seara pe stomacul gol,inghititura cu inghititura-nu tot odata,da?Ceaiul trebuie preparat un pic altfel,stii?)+cretisoara(o cana la pranz)+tablete de natures sanshine NF-X herbal food combination 445-100%natural,il gasesti la tine si este FOARTE bun pt.mentinerea sarcinii!
Altceva...nu pot scrie despre fiecare planta in parte ce si cum actioneaza ca ar insemna sa scriu romane si chiar nu am timp,crede-ma dar poti gasi informatii cat de cat in www.formula-as.ro (apesi -cauta- scrii denumirea plantei si-ti va afisa diverse titluri unde s-a discutat despre preparate,ok?)
OANA_B:trat.este general daaaar doar pt.afectiuni care nu necesita interventii chirurgicale!
STEPHA:Da mai trebuie sa iei tinctura de de telina,muguri de zmeur,Mastodynon sa se produca ovulatia!
CAMEEA:de ce nu faci trat.nat.integral care l-am scris pt.sterilitate?
DIANAFORISH:trat.este puternic detixifiantiar toxinele se elimina si prin piele...de aici cosurile!Daca citesti la sfarsitul trat.meu nat.am scris si un regim alimentar iar da nu-l respecti si mananci nesanatos se acumuleaza toxine care trebuie sa iasa cumva si ies prin toate organele de excretie printre care se numara si pielea!
ANDA KOV:este prea putin ce a luat sotul tau si in cant.infime...Daca mai are vointa poate incerca trat.meu nat. scris pt.barbati(doar 3 luni va trebui tinut!)dar in cant.recomandate de mine,bine?
MIRGA:te sustin din toata inima daca te hotarasti sa faci trat.:SA AI GRIJA ,daca te hotarasti sa intrerupi sa nu faci asta dupa cateva zile TREBUIE TINUT MACAR 21 DE ZILE ca sa nu apara dereglari majore in organism!!!
Factor de sterilitate important dar trecut foarte des cu vederea este aciditatea vaginala care omoara spermatozoizii.Facand aceste spalaturi doar in perioada fertila,inaintea actului sexual alcalinizezi vaginul si "miscaretii"pot trece nestingheriti la treba.N`teles?Concluzie:mediu alcalin este foarte benefic spermatozoizilor si au sanse sa treca mai multi de aciditatea(mai bine zis:bariera)vaginala!
ZELMAT:prepari ceaiul de naprasnic cum am scris in trat.ca altfel degeaba il bei!Irigatiile se fac doar inaintea actului sexual,care se facedin 2 in 2 zile(deci nu tot timpul ci doar in perioada fertila!).El daca face trat.va trebui sa-l tina 3 luni ca altfel degeaba!Trebuie sa ia dozele recomandate adica tinctura de telina de 3-4 ori /zi (o lingurita diluata in 1/"pahar cu apa,inainte de masa,naprasnic max.cat scrie in prospect+vit.care le-am scris la trat.nat.pt.barbati,ok?TRAT.SE TINE IN FIECARE ZI FARA PAUZE!!!
RACHEL OWEN:trebuie sa-ti dai din belsug cu crema de galbenele,apoi sa aplici o compresa imbibata in BITTER SUEDEZ(de buna calitate)sa pui un plastic deasupra(ca pateaza rau!)si te legi iar cu un fular peste plastic si compresa (de jur-imprejurul mijlocului)care nu-l folosesti.Repeti procedura in fiecare seara(se tine toata noaptea).Daca te arde tii doar pana incepi usturimile apoi scoti compresa si repeti a doua zi si tii tot asa,pana incepe sa te usture,ok?
URSULICA:bea dim.pe stomacul gol infuzia de coada-soricelului+tintura de marar+telina +muguri de zmeur(diluate binenteles in apa).Cant.le stii da?Astea ar trebui sa-ti declanseze menstruatia !
KARINA20:ca un preparat naturist sa aiba efect maxim trebuie luat in combinatie cu alte plante(ca sa potenteze efectul).Tu ai luat prea putin...doar tinct.de zmeur...Ar fii bine sa luam un ceai si gata...dar nu se poate!!!
Daca vrei sa ai rwezultate trebuie sa iei un trat.mai complet care sa contina mai multe plante.Lamurita?
PS:multumesc din suflet pt.informatiile care le-am cerut!!!
Nu am sa mai intru foarte des pe net fiindca sunt "scolaritza" si am de invatat daaaar nu va las asa...nelamurite!!!
rachel owen spune:
Multumesc mult draga Livia! Am sa fac orice sa nu mai fie vizibila cicatricea, pt ca e si verticala, am avut 13 copcii, ci cel mai rau, ma deprima pt ca imi aminteste de ce o am.
Multumesc!
POZICI:
Omuletul_meu_drag
Omuletul_meu_drag_2
Rici, cea mai fericita mamica
si omuletul ei drag 
malina_mircu spune:
rachel tratamenul cu biter si galbenele este f bun. eu ama cazut cu sania la 18 ani
si m-am males cu doua taieturi pe fatza, nu mi-a pus cpici ca cica se cicatrizau cu urme ci un fel de scoci, oricum as fi avut 2-3 copici al fiecare. am facut tratamentul si acum abia se vad. eu am mai dat si cu aloe, faci rost de o frunza si te freci cu seva pe cicatrice.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46476&whichpage=1" target="_blank"> Mihaitza are nevoie de noi
pupici 
Malina si
Danutz (5 aprilie 2004) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35266" target="_blank"> povestea nasterii
Stepha spune:
Livia, iti multumim si noi foarte mult pentru ajutorul tau si iti uram succes la invatat!
karina20 spune:
Draga Livia thanks tare mult ca-ti rupi din timpul tau cel pretios ca sa raspunzi la toate intrebarile noastre si totusi, tu esti de parere sa urmez tratamentul tau sau ceva mai "intre" ptr. ca sa iasa si la mine bine.....stiu ca-ti vei spune ca pun intrebari cam deplasate, dar eu sper(de cand eram copil) ca totusi, problema mea nu e chiar atat de grava. Vreau sa-ti mai spun ca eu am un copil, conceput dupa 2 ani de chinuri - injectii cu progesteron ptr. declansarea ciclului urmate de clostylbegyt, dar crede-ma n-as mai vrea sa trec prin ce am trecut, si ne dorim si noi inca un bebic, dar acum, ca o avem pe "comoara" noastra imi e putin frica sa recurg la tonele de medicamente pe care le-am luat inainte...plus ca am 34 de ani, nu stiu ce sa ma fac, sunt tare derutata....Mi-ar prinde bine un branci, ceva....
Te pup si spor la carte!
pacienta spune:
Draga Livia
Multumesc mult pt raspuns. Mai am doar o intrebare: Se sint tablete de natures sanshine NF-X herbal food combination 445-100%natural? Unde le gasesc? La un health store? Numele este "sanshine NF-X herbal"? Cite una pe zi?
Stepha spune:
Livia, as mai avea o intrebare: daca tocmai am terminat cura de 21 de zile de marar sa reincep si una de tinctura de telina, ca stiu ca tu le-ai cuplat? In locul sucului de telina pot lua tablete de telina? Si daca da, cate? Cate scrie in prospect?
isabela spune:
Intrebare pentru Livia
Livia, daca iau Orgametril pot urma si in paralel tratamentul cu mladite de zmeur, sau extractul de mladite il iau doar in zilele in care nu iau Orgametril?
Multumesc.
Mirga spune:
Buna Livia. Am inceput deja tratamentul tau,
,cu unele modificari (nu am reusit sa fac rost de seminte de marar, cele doua tipuri de supozitoare, kamayani, suc de telina si, inca nu am primit dar e pe vine, tinctura de coada soricelului). Deja am observat ceva modificari: in perioada de ovulatie simt ca "se lucreaza" si in partea dreapta (pina acu nici prin stimulare hormonala ovarul drept nu "lucra") si nici nu mai am tot felul de scurgeri vaginale. Sper sa fie de bun augur si sa se lase cu
.
Multumesc inca o data si spor la invatat.