Aici raspund la intrebari legate de trat.nat.!!!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Rachel, eu am o astfel de operatie de 1 an si 8 luni, am folosit si acest bitter, dar degeaba cicatricea este destul de vizibila
Tu cum ai taietura verical sau pe orizontal?

If hope were not, heart would break.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

Am pus si eu o intrebare...chiar nu stie nimeni cat costa planta(nu tinctura)de branca-ursului si lemn-dulce si... daca se gasesc greu la plafar?

puuup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Buna Livia,
am fost pana la Plafarul de unde ma aprovizionez eu si am obtinut urmatoarele:
lemn dulce ceai – 19.000 lei
lemn dulce capsule (40 buc.) – 91.000 lei
lemn dulce tinctura (50 ml) – 44.000 lei
Branca ursului tinctura (50 ml) – intre 55.000 lei si 78.000 lei (depinde de producator).
De plante nici ca se pune problema.
Si noi te pupam.

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jubica spune:

Livia,draga,uite iti raspund eu la intrebare:50g de ceai de lemn dulce costa 24000 lei si 50g de branca ursului 36000 lei.

P.s Cum am putea sa nu iti raspundem la o intrebare cind tu raspunzi zilnic la zeci de intrebari.Sper sa te ajute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursulica spune:

Buna Livia.Eu am urmat tratamentul tau anul trecut, timp de 6 luni.Rezultatul pozitiv pe care l-am obtinut a fost ca menstruatia vine acum cam la luna, nu ca inainte, o data la 2 luni, dar nici urma de bebe.Am reluat investigatiile si dupa 3 echografii transvaginale concluzia este ca nu este ovulatie.De asemenea,progesteronul in ziua 21 a iesit 0.068.Analizele de tiroida au iesit in limite normale, iar endocrinologul mi-a recomandat sa iau Clostylbegit, timp de 5 zile, din ziua a cincea a menstruatiei.Din pacate,acum cand sa incep tratamentul nu a mai venit menstruatia deja de 40 zile.Cam asta este problema.Sper din tot sufletul sa ma poti ajuta cu un sfat si eventual o schema de tratament.Iti multumesc.

Mergi la inceput

Fetele multumesc mult pt.informatii.Chiar aveam nevoie de ele!!!
Eu as vre sa-mi fac un trat.cu aceste plante +altele .Imi trebuia pretul si gramajul ca sa calculez cam de cata planta am nevoie si binenteles sa fac suma cat ma costa totul!!!
Acum sa vad pe cine gasesc sa mi le aduca...

puuus!

ps:maine seara am sa raspund la intrebarile voastre...ok?

Mergi la inceput

DE LA BRANCA URSULUI AM NEVOIE DE RADACINA SI SEMINTE.PUTETI INTREBA DACA SE GASESTE SUB ACEASTA FORMA???

MIIII DE MULTUMIRI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pacienta spune:

Draga Livia

Am citit deasemenea despre Vitex-suplementul care se foloseste mai mult in Europa. L-am si cumparat deja dar nu stiu de fapt ce contine si care sint efectele lui(contine estrogen,progesteron si astfel regleaza nivelul acestor hormoni?) Mi-ai recomanda sa iau acset suplement singur sau in paralel cu ceaiuri de napraznic sau alte ceaiuri? Despre semintele de marar ce poti sa imi spui? Ce contin si ce efect au? Eu am mai scris povestea mea acum vreo citeva zile. Am facut 6 inseminari si un FIV pina acum dar nu am incredere prea mare in doctorii de aici. Ce ma sfatuiesti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karina20 spune:

quote:
Initial creeata de livia

Gata fetele am venit si gata de atac!!!
V-as ruga sa postati intrebarile legate de trat.naturiste numai in cadrul acestui subiect fiindca mi-e greu sa urmaresc nenumaratele subiecte care apar...si precis ma incurc si nu raspund la toate...Ganditi-va ca primesc si mail-uri muuuulte asa ca...putina intelegere,da?

VOI RASPUNDE DOAR CELOR CARE SCRIU AICI!!!

puuup!

livia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karina20 spune:

Draga Livia,indraznesc si eu sa-ti pun o intrebare in legatura cu tratamentul naturist pe care incerc sa il fac: asi dori sa stiu si eu ce sa fac dupa trecerea celor 3 luni de tratament cu tinctura de zmeur, mai ales daca rezultatul nu este cel asteptat, in sensul ca la data la care trebuia sa apara ciclul aveam doar niste urme foarte superficiale...
Sufar de amenoree secundara inca din adolescenta si orice tratament am urmat nu a dat rezultate, decat pa perioada in care ma indopam cu medicamente...ce sa ma mai fac??????

Mergi la inceput