Aici raspund la intrebari legate de trat.nat.!!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns livia spune:

Nu sunt plante exclusiv progesteronice...contin si estrogeni dar in cant.mai mica de aceea in prospect(daca citesti)vei vedea ca regleaza si hormonal pe langa alte afectiuni...In plus ca sa ramai cu bebe si sa-l mentii cant.de estrogen trabuie sa fie mai mica decat cea de progesteron altfel se produc avorturi spontane saaau nu se fixeaza ovulul fecundat saaaau pur si simplu ai menstruatie si atat!!!Plantele de care ai spus sunt tocmai pt.tratarea sterilitatii si antiavort asa ca...nici-cum sa fie ceva inneregula si chiar sunt cele mai inofensive!Ar trebui sa te iei de alte plante gen: lemnul-dulce sau branca ursului care mai rau sunt contraindicate in sarcina,chisturi ovariene,fibroame etc.Deci...sunt plante si plante ...Eu am folosit in trat.meu plante inofensive pe cand unele fete iau plante care au oarecare efecte neplacute sa mai bine spus toxice !
Lamurita???

puuup!

ps:am raspuns la mai multe subiecte si am scris si trat.pt.probleme tiroidiene siiii constat ca au disparut subiectele....Am niste neeeervi...scrisesem o gramadaaaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

As dori sa stiu cat costa planta(nu tinctura)de branca ursului si lemn dulce in RO!

Miii de multumiri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaforisch spune:

buna Livia!
Indraznesc sa te deranjez ,dar din pacate am si eu unele probleme legate de "a ramane insarcinata"
story-ul meu pe scurt:sunt din Oradea am 33 de ani casatorita de 11 ani si un baiat de 10 ani.Dar de vreo 6-7 ani incerc sa mai am inca un copil si efectiv nu reusesc ,am facut cateva analize dar nu s-a observat a fi ceva in neregula.( cand aveam 21 ani am avut o operatie la ovarul stang a fost chist ) acest eveniment s-a intamplat inainte de a avea primul copil apoi cam la 2 ani dupa operatie am ramas insarcinata deci asta nu pare a fi o piedica si totusi nu am folosit niciodata anticonceptionale asa ca nu prea inteleg de ce nu merge.
In fine nu vreau sa te plictisesc dar am citi f. mult pe forum inclusiv tratamentul tau si l-am inceput dar.... de la napraznic au inceput sa-mi apara puncte rosii pe fata gat si decolteu cam ca si acneea dar erau dureroase ,cand am intrerupt nu au mai aparut si s-au retras ,tu ce zici de ce am reactionat oare asa?
in speranta ca imi vei raspunde iti multumesc!
PS . esti o minune pentru fetele de pe forum sa stii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CAMEEA spune:

Draga Livia,

Oare printre raspunsurile tale, care s-au sters( ne pare foarte rau ca s-a imtamplat acest lucru) era un raspuns si pentru mine?
Iti multumim din suflent pentru timpul care ni-l dedici.
Iti doresc multa sanatate, tie si familiei tale, numai bucurii si impliniri.
Dumnezeu sa-ti urmareasca pasii, sa te ajute si sa te protejeze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stepha spune:

Livia, nici nu m-am gandit ca e ceva in neregula cu plantutele, departe de mine gandul asta. tocmai fiindca stiu ca ai studiat foarte bine plantele te-am rugat sa ma luminezi si pe mine. sunt unele lucruri pe care nu le pot afla doar citind prospectele sau paginile de internet.
de ex, nu stiam ca trebuie sa avem mai putin estrogen decat progesteron in corp pentru a reusi sa avem
vreau doar sa ma lamuresc la ce anume foloseste fiecare plantuta alesa de tine, de ce le-ai ales pe astea si de ce nu altele, etc. de asta m-am si apucat sa citesc despre ele. vreau sa stiu ce bag in gura si sper ca nu o vei lua ca pe o neincredere in recomandarile tale ci ca pe o dorinta de a sti mai multe. stiu ca si tu ai citit cand ai primit tratamentul de la medicii cu care ai colaborat.si tin sa precizez ca, cu cat citesc mai mult, cu atat mi se pare un subiect mai interesant.
eu te admir foarte mult pentru tratamentul tau si ca te implici atat de mult in rezolvarea atator cazuri de aspirante.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda kov spune:

DRAGA Livia , iti multumim pt raspunsurile si sustinerea ta!

SUNT Anda si sotul meu are azoospermie de cauza neprecizata.
Testiculii au volum si consistenta normala, analizele hormonale sunt toate Ok.A avut oreion in copilarie, dar mama lui spune ca nu a avut manifestari testiculare.
Are un teren alergic are astm bronsic alergic forma usoara.
A fost in urma cu cativa ani intepat de o albina in zona coapsei si a avut cateva zile testiculele tumefiate.Eu ma gandesc ca de acolo i se trage...Doctorii nu au dat nici un verdict despre cauza azoospermiei.
A facut biopsie testiculara si s-au gasit spermatozoizi imobili, am facut fiv+icsi dar spermatozoizii nu au fecundat ovulele.

Anterior punctiei testiculare a facut tratament timp de 8 luni fARA NICI O IMBUNATATIRE A SPERMOGRAMEI cu :
-laptisor de matca 1000mg/zi (o saptamana) apoi in saptamana urmatoare VITAMINA E forte o tableta pe zi ( deci alternativ cele doua )
-SELENIU + zinc o tableta pe zi
-TINCTURA DE BRANCA URSULUI 50 picaturi pe zi

In ultima perioada a luat si masculin 2 tb/zi sau atletic 1 tbzi ( cele 2 contin atomizat din larve de trantor)

Multumesc mult, mult de tot pt. raspuns.
ANDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirga spune:

Draga Livia,
De doua zile m-am apucat si eu de tratamentul tau. Sint citeva plante pe care nu le-am gasit: seminte de marar, urzica moarta galbena, kamayani, supozitoare cu carpicon si inca nu am (dar o sa primesc saptamina viitoare) tinctura de coada soricelului.
Mai am o intrebare: cind am facut tot felul de tratamente doctorii mi-au spus ca in perioada fertila si mai ales dupa, nu e bine sa modifici prin nimic ph-ul vaginal, iar tu recomanzi crema de galbenele si granula de argila.
Multumesc si eu pentru sfaturi si sper sa reusesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zelmat spune:

Buna Livia,

iti multumesc ca ai timp sa ne raspunzi si sa fii alaturi de noi in incercarea noastra de a avea un ingeras.

Eu nu am nimic (trompe ok,sotul ok,toate analizele ok) Am fost de doua ori la sovata si am facut doua inseminari si nimic...Acum am inceput tratamentul tau:
1,5 l ceai naprasnic zilnic (ma cam plimb in timpul serviciului la toaleta )
ceai de cretisoara si coada soricelului dimineata
kamayani
vit e
irigatii (inca nu am ajuns la ele...dar vreau sa fac o seara cu ceai de galbenele,o seara cu bicarbonat..e ok?)

In acest timp m-am gandit sa-i dau si lui ceva(asa ca sa fie alaturi de mine)... am luat tinctura de telina si naprasnic (pastile) dar nu stiu cum sa i le dau. Acum le ia dupa ureche (cate una dim si seara-si pastila si tinctura de cand am inceput eu tratamentul ...acum suntem in ziua a 6 a) ...In ce zile sa ia? Cate zile? Crezi ca ne ajuta?

multumim de raspuns. Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirga spune:

Draga Livia, as vrea sa-mi spui ce parere ai de schema pe care am facut-o:
Dimineata

• ceai de naprasnic + cat's claw + vit E ( din a 5-a pina in a 19-a zi)
  • pulbere de telina
  • suc de morcov

Ora 9
  • pulbere de naprasnic
  • tincturi ( 10 pic. din fiecare)
  • ceai de coada soricelului + cretisoara

Prinz
  • ceai de dragaica+galbenele + Vitex agnus castus ( e nemtescul FEMICUR N)
  • pulbere de naprasnic
  • tincturi ( tot 10 pic.)

Ora 15.30
  • pulbere de telina

Seara
  • ceai de urzica + cat's claw+ vit.E ( din a 5-a pina in a 19-a zi)
  • pulbere de naprasnic
  • tincturi (tot 10pic. din fiecare)

Ora 22
  • ceai de naprasnic
  • pulbere de telina
  • suc de morcov

In fiecare seara masaj vaginal cu crema de galbenele + granula de argila si irigatii cind trebuie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

Draga Livia, te rog mult sa imi spui daca Bitterul suedez este intr-adevar bun pt cicatrizarea operatiei de cezariana, sau ce altceva as putea folosi pt ca cicatricea sa nu mai fie vizibila. Rana e recenta, de 3 luni.
Multumesc mult!

POZICI:
Omuletul_meu_drag
Omuletul_meu_drag_2

Rici, cea mai fericita mamica si omuletul ei drag

Mergi la inceput