Aici raspund la intrebari legate de trat.nat.!!!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns livia spune:

Salutare fetele!!!Abia m-am intors din concediu...am fost la Pariiiis !!!
Abia acum am intrat pe net si am o multiiiiime de mail-uri....ma gandesc cum sa fac sa raspund la toate...o sa dureze cateva zile,ok?
Am si eu o intrebare pt.fetele din Canada...am o prietena care vrea sa faca trat.nat.dar nu stie de unde sa-si procure plantele si tincturile( agnus castus, cat`s claw de exemplu?).Puteti sa-mi scrieti unde le gaseste?Cum se numesc magazinele?

Multumeeeeesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

bine ai venit livia!!!!!
eu sunt noua si nu ne cunoastem, dar avem timp!
cum a fost in concediu?
intre timp ia de la noi niste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stepha spune:

Bine ai revenit, Livia! Speram ca te-ai simtit bine la Paris, nici nu ai avea cum sa nu te simti bine. Ai fost in DisneyLand cu baietelul tau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Buna Livia,
Sper ca iti mai amintesti de mine, te-am vizitat cand erai in Bucuresti. Ce mai face tatal tau?
Am si eu o mare problema, ma lupt cu niste stari anxioase foarte nasoale si chiar cu atacuri de panica. In ultimul timp sunt mai dese si nu prea mai stiu ce sa fac.
Cum eu tot incerc sa raman insarcinata nu pot lua nici un medicament pentru aceasta problema si sincer nici nu vreau de cand am citit ce reactii pot sa dea si ce periculoase sunt.
Mi-am cumparat ceai calmant de la plafar (cu paducel, levantzica, tei, valeriana si inca ceva dar nu imi mai amintesc) si ziua mi-am luat la serviciu sa beau ceai de tei cu sunatoare. Nu stiu daca e bine, am luat si eu ce m-am priceput mai repede.
Daca ai ceva sfaturi pentru mine le astept cu nerabdare.
Te pup

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jubica spune:

Draga Livia, bine ai venit.Vreau sa-ti cer niste sfaturi in ceea ce ma priveste,dar inainte de toate sa-ti povestesc putin povestioara mea:am inceput tratamentul tau in 26 martie 2005-primul CM l-am avut la 29 zile in conditiile in care inainte de tratament il aveam la 30-31 de zile.Incepind cu a doua luna de tratament am simtit din ziua a 14 a CM niste intepaturi la nivelul ovarului drept semn ca am avut ovulatie(cu acest ovar n-am mai ovulat de mult),din ziua 21 CM au inceput sa ma doara sinii si sa mi se umfle,au urmat apoi usoare senzatii de greata,in ziua 27 am facut primul test de sarcina care a iesit slab pozitiv,au urmat alte trei teste in zile diferite care au iesit la fel,iar temperatura bazala era 37.1-37.2.In ziua 32 am fost la doctor,care mi-a pus diagnostic de amenoree secundara(in conditiile in care eu nu am mai avut nici o intirziiere de CM pina acum).In ziua 37 temperatura a scazut la 36.9 iar dupa masa au venit rusii(vreau sa spun ca eu sunt convinsa ca a fost sarcina oprita din evolutie).Tu ce crezi?Ar fi bine sa iau ceva suplimentar pe linga tratamentul tau,cum ar fi utrogestan,pentru a mentine o eventuala sarcina?

Ps.ne-ai lipsit foarte mult si sa nu te superi daca m-am lungit putin cu vorba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danabadiu spune:

Salut Livia,
Sunt noua pe acest forum si evident am dat de el cautand o solutie la problema mea.Am avut o sarcina, dupa nastere mi-am pus sterilet si ca urmare (nefericita) m-am catadicsit cu rani pe col.Am vazut aici pe forum ceva discutii legate de ovule cu argila.Cum sunt? Adica nu am gasit nicaieri asa ceva.Am cumparat in schimb o cura de argila (argila e granule).Se pot folosi acele granule intravaginal? si...
ar fi de vreun folos in cazul meu? Am citit undeva ca argila ar fi buna si in asemenea cazuri.Oricum cura de dezintoxicare am inceput-o deja.

Mergi la inceput

Ma refer la cura de dezintoxicare interna.
Din mesajele anterioare de pe forum am inteles ca acele ovule cu argila se pun cu crema de galbenele.Se fac spalaturi?
Dupa ce "revin la normal" adica ma insanatosesc vreau sa mai am un bebe, daca se va putea, si asta este cauza pentru care caut tratament naturist. Am inteles ca nu e prea buna cauterizarea.
M-am cam chinuit pana acum cu spalaturi, tot felul de ovule dar care nu au dat nici un rezultat pe perioade lungi.
Am facut cura interna cu aloe 3 luni + spalaturi cu ceai de coada soricelului+pelin+galbenele si aloe propolis crema seara-10 zile.A fost ok o perioada dar din pacate iar incep durerile de burta.
Astept parerea ta in legatura cu tratamentul cu argila intravaginal.
Multumesc mult!

Mergi la inceput

Salut fetelor si scuze ca va tot stresez.De cateva zile sunt cam asa:
Am o rugaminte: imi spune si mie cineva care a folosit ovule de argila de unde le-a luat? Eu stiu de ele de la prescriptia de pe un tratament de dezintoxicare cura interna cu argila , dar acolo zice ca se folosesc granule antiseptice, asa ca am fost total bagata in ceata. Era pe prescriptia de la Argila de Favisan.Sunt acele granule ok? Sau exista un produs special? Apelez la voi pentru ca e singurul loc unde am gasit-pana acum- discutii depre folosirea argilei intravaginal.
Daca gasiti vreme sa-mi raspundeti si mie...as fi happy.Daca puteti sa-mi ziceti si ceva legat de tratament ar fi si mai ok --trebuie sa-mi tratez o rana pe col si apoi ....mai vreau si eu un bebe dar pana nu e in regula nici nu pot pune problema de bebe.
O zi buna tuturor si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

Argila trebuie sa fie de marimea unui bob mai mare de fasole(mai exact-ca un ovul).Eu am folosit argila de la biologul Mircea Bocan,era ca un bulgare mare...am spart si mi-am facut argila bucatele potrivite.
Procedeul...Se face spalatura vaginala cu infuzie de galbenele sau apa fiarta si racita cu bicarbonat(o lingura rasa la 1l apa fiarta),se unge bine vaginul cu unguent cu galbenele apoi se introduce cat mai adanc bulgarasul de argila (uns si el cu crema pt.a usura manipularea).Se lasa toata noaptea si se scoate a 2-a zi dimineata cu degetul.Seara se repeta operatiunea si tot asa cat tine perioada fertila...
Argila,spalaturile si crema de galbenele creeaza mediu alcalin propice migrarii spermatozoizilor si vindecarii unor eventuale infectii,inflamatii,rani existente in vagin,col(care ar impiedica sau chiar ar altera serios calitatea "miscaretilor").

Actul sexual se efectuaza doar din 2 in 2 zile si anume...se face spalatura apoi ,se sta dupa cu funduletul pe o perna,mai sus cca. 1/2h apoi se pune argila unsa cu galbenele si gata...somnic pana dimineata!!!
Calculati sa cada cand faceti in ziua a 13-a seara si 15-dimineata .In ziua 13 incepe desprinderea ouletului si sunt mai multe sanse de a ramane cu burtica fiindca ovulul traieste 24h si acopera si ziua a 14 iar in ziua 15 ovulatia s-a produs si iar sunt sanse multe...
NU FACETI IN FIECARE ZI FIINDCA NU VOR FII VIGUROSI MISCARETII(nu vor reusi sa strapunga ovulul)DIN CAUZA ASTA TREBUIE RESPECTAT INTERVALUL!

ps:pozitia cea mai buna pt.a ramane cu burtica este..."caprita"fiindca spermatozoizii sunt trimisi exact unde trebuie(la "portitza")si nu mai oboseasc strabatand tot vaginul pana gasesc "portita"...

puuup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Livia, stiu ca esti foarte ocupata si toti tragem de tine. Totusi, daca stii cumva, poate imi recomanzi si mie ceva plantutze pentru stari de anxietate, atacuri de panica.
Multumesc din suflet.

Catalina

Mergi la inceput