Aici raspund la intrebari legate de trat.nat.!!!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns StefaniaH spune:

Buna, Livia!As avea si eu mare nevoie de sfaturile tale, daca se poate... Imi doresc si eu un bebe, insa deocamdata nu se poate. Am fost diagnosticata cu ovare micropolichistice, si din aceasta cauza cred ca nu am nici ciclu, ovulatie.Acum urmez un tratament homeopat cu niste granule.Sper sa dea rezultate!
Intrebarile mele sunt: crezi ca ar trebui sa urmez si un tratament naturist, care sa ma ajute, si care ar fi acela? Ar putea afecta tratamentul homeopat pe care il urmez?
Mii de multumirii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NADYA spune:

Pentru fetele din Canada-Toronto, am gasit un magazin plafar cu tot felul de plante medicinale, ceaiuri si ticturi, vitamine si pastile pe baza de plante medicinale.Daca are cineva nevoie de adresa spuneti-mi si o voi afisa pe forum.

LIVIA, am o intrebare daca se poate, am gasit de cumparat ceaiuri din zamosita, macesa si secara. As vrea sa stiu la ce sint bune aceste ceaiuri? Cum le pot folosii?

Multumesc,
Nadia

www.snugglepie.com/ezb/183841.png" border="0">" target="_blank">www.snugglepie.com/ezb/183841.png" border="0">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaloredana spune:

Draga livia....am o mare rugaminte.Cumnata mea are 30 de ani si de 2 ani incearca sa ramana gravida .A fost si la masaj special si la acupunctura ,a fost si si-a desfundat trompele care de fapt nu aveau nimic.Analizele si le-a facut si sotu si au iesit bune deci .....este totu ok dar nu ramane si e disperata.LOcuim in germania ..(rastatt ,nu foarte departe de tine)si de aici nu stiu ce sa i spun sa cumpere asa pe baza naturala sau ce tratament sa faca.Daca ai timp sa imi raspunzi mi-ai face mare bucurie !!!! Te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Buna ziua,

Am si eu o intrebare: din ce zi se incepe tratamentul Liviei?. As dori sa raman insarcinata cat mai repede,ne dorim foarte mult un bebe, dar as vrea sa rezolv si problema mastitei chistice pe care o am.
Pt sani am luat Mastodynon, dar am renuntat dupa o perioada, iar acum iau Extract de mugur de zmeur (30 picaturi dim + 30 picaturi seara) si Elixir de fructe de soc ( 50 picaturi dim + 50 picaturi seara).
Va multumesc muuuuult de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Draga Livia,

Am citit pe forum despre tratamentele naturiste si am citit si sfaturile tale. Incerc sa aplic ce mi se potriveste si ce pot gasi aici in state.

Pe scurt: am avut o operatie in oct. trecut pt. 2 chiste endometriozice, ambele ovare si 3 fibroame uterine. Surpriza a fost ca eu nu stiam ca am endometrioza, stiam de chiste dar nu ca sunt endometriozice. In fine, acum 3 saptamini am facut o echo si am constat cu disperare ca mi s-a refacut un fibrom, e intramural, mic de 1 cm, dar totusi. In plus, am si prolactina mare (44 fata de 21ng/ml limita sup. a normalului). In toamna vin acasa sa fac FIV si vreau pina atunci sa ma pun la punct cu hormonii cit de mult pot. Am avut in oct. un FSH putin sub limita sup. a normalului, progesteronul nu stiu, ca nu mi l-au facut. Dar dupa operatie am avut niste CM foarte neregulate (de unde inainte erau la 27-28 zile), posibil si un avort precoce(amenoree de 50 de sile, ce-o fi fost nu stiu, teste sarcina negative, deci...dar simptome ceva am avut). Sunt sigura ca una din cauze e prolactina mare. Deci vreau s-o corectez.

Pentru reglarea hormonala vreau sa iau ceva tratament naturist, am citit de MACA pe care am si cumparat-o (peruviana), dar nu am luat inca, dar am citit si de "Vitex Agnus Castus" ca este si el un bun reglator hormonal si mai ales pt. prolactina. L-am cumparat si pe asta si am si inceput sa il iau.

Intrebarea mea e: pot sa le iau pe amindoua in acelasi timp? la Vitex scrie ca nu exista interactiuni. As vrea sa nu imi fac mai mult rau decit bine cu plantele astea.

Astept raspunsul tau pentru care iti multumesc mult de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dori73 spune:

quote:
Originally posted by ilenya

Liviutza draga,
1)Cunosti vreun tratament care sa ajute in TOXOPLASMOZA la scaderea titrului de anticorpi IgG (sunt peste 200 UI/ml,limita fiind de 7)? Eu tind sa iau IMUNOSTIM, SEPTILIN , SUTHERLANDIA, dar nu stiu ce doze, sa nu iau prea mult. Ce parere ai?
Sau macar ceva pt. sustinerea ficatului/colecistului in timpul tratamentului cu Rovamicina, in afara de LIV52.

2) Ma intereseaza si pe mine tratamentul tau simplificat pt a mentine trompele permeabile.Daca i l-ai spus deja Ileanei, o rog pe ea sa mi-l transmita si mie.

Multumesc.

Ilenya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioritaus spune:

Va rog mult de tot sa nu ocoliti intrebarea mea; imi trebuie neaparat un tratament pentru hepatita B......daca cunoaste cineva ...mi-am pus sperante mari in fetele de aici si sper sa reusesc sa ajut un copil de 16 ani prin intermediul vostru.Va pot spune despre el ca este sportiv si pur si simplu la un control s-a trezit cu aceasta boala care incepe sa ii dea de furca.
Va multumesc mult de tot,
Miorita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NADYA spune:

Servus fetelor,
LIVIA, daca as gasi ceai de MACA cum ar trebui sa-l consum? Si inca ceva ce ar fii mai indicat sa iau pentru a inbunatatii productia de ovul?
Si inca ceva, am avut una din trope(partea stinga) infundata acu vreo 2 ani, iar spre mirarea mea sa desfundat de una singura(ce fata draguta!lol)ce pot sa iau sa-mi tin trompole defundate tot timpul?

Merci frumos

Nadia M. Sayeh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina25 spune:

BUNA LIVIA,
Ma numesc ALINA si acum iti scriu pentru prima data .Incerc de aproximativ 3 ani sa am un bb si nimic ,am fost la 3 doctori pana acum si nici unul nu m-a ajutat ,acum sunt la doctorita ANCA MOISA la care m-am gandit sa renunt dupa ultima consultatie.Mi-am facut analizele si sunt si ale mele si ale sotului ok ,HSG-UL este ok singura analiza care nu mi-a iesit buna este TPC-UL care mi-a iesit negativ erau doar 2 spermatozoizi activi pe camp la 4 ore de la contact.Acum 2 luni am facut o inseminare artificiala in urma careia m-a ales cu niste chisturi(unul de 6 cm pe ovarul stang si vreo 2 mai mici pe ovarul drept).Dr.mi-a dat sa i-au 2 luni AC YASMIN dar eu nu am luat si am luat in schimb 5 zile supozitoare CARPICORN cate 2 pe zi unul dimineata si unul seara inainte de culcare si cate o pastila pe zi de VITAMINA E .Revin la control si la eco aflu ca nu mai am chistuletul de 6 cm si am ramas doar cu unul de 2cm pe ovarul drept si cred ca unul ceva mai mic pe stangul iar doctorita tot insista sa i-au AC iar eu nu vreau i-am spus ca vreau un copil si atat.
Cam asta ar fi povestea mea acum te-as ruga daca se poate sa-mi scri si mie o schema de tratament naturist pentru a reusi sa am si eu un bb.Si daca se poate sa-mi scri si ce tratament sa i-au pentru chisturi poate se elimina de tot.
ITI MULTUMESC FOARTE MULT SI ASTEPT RASPUNSUL TAU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_n spune:

Buna fetelor....Sunt noua printre voi sima bucur ca am gasit un loc unde cineva iti intinde o mana de speranta macar.Am parcurs toate cele 12 pagini si...daca nu e prea mare deranjul Livia o sa te rog sa imi raspunzi si mie....O sa incerc sa fac un istoric scurt de tot la problema mea.Acum am 23 de ani , sunt casatorita si ne gandim la un bebe, insa eu am probleme cu tiroida.....hipotiroidieAsa........in '93 mi-am facut primele analize de genul asta care erau asa
1993: TSH 2,4 micro u/ml
T3 2,7 ng/ml
T4 9,0 micro gr/100ml
Estro. 0,2
Progest. 0,1
aveam 11 ani da nu imi amintesc sa fi luat tratament
1998 am fost iar la medic endocrinolog si mi-a dat tratament cu eutyrox si oxazepam 1 luna....dupa care a decis ca trebuie sa mai iau doar JODID parca se numea....adik iod....inca 3 luni.Dupa asta...aveam 1.57 inaltime si 60 kg....eram ok.Am fost la planing in 2001 si mi-au dat marvelon..am luat 3 luni si am inceput sa ma ingras...
2002 am fost iar la medic...analizele erau asa:
FT4 1.1 ng/d L
TSH 1,750 micro U/ml
si ecografia vol LD 7,5 cm cub
LS 4,6 cm cub, ecostructura omogena
si mi-a dat Reductil ca sa slabesc...da nu l-am luat ca era scum si apoi puneam la loc si Iodid de 100 3 luni.
2004 am ajuns iar la alt medic analizele erau TSH 0,6
FT4 16,7....iar medicu mi-a zis ca am doar o gusa...nici vb de hipotiroidie..sa fac ceva sa slabesc si pot ramane insarcinata oricand cu conditia sa iau iod in sarcina.Problema apare abia acum deoarece din 2003 eu am baut ceai de sanziene 5-6 luni si apoi am inceput sa iau tinctura de sanziene..care ma ajuta foarte mult sa nu mai am un CM abundent si dureri de nedescris in prima zi..care uneori merg pana la lesin.Nu stiu daca tinctura asta a influentat ultimele analize..insa de atunci eu o iau zilnic ..cate 10 picaturi pe zi...caci altfel nu ma simt bine...am nod in gat, nu pot respira, uneori insomnie si CM la 35 de zile.Nu mai stiu daca am hipotiroidie ori nu...acum am 85 de kg...ma mentin aici de vreo 2 ani....si nu mai stiu ce sa cred.Pot sa am un bb sau e dor un vis?As vrea sa imi spuneti ceva ca sa slabesc macar putin si...sa ma lamuriti voi....daca am hipotiroidie ori nu..ca deja m-am saturat de medicamente.Intentionez sa fac un nou control endocrinologic luna asta si vreau sa stiu daca tinctura influenteaza analizele.Sper sa aveti un raspuns si pt mine...ca am obosit .....

Nu-i pasa nimanui cat de mult stii decat dupa ce afla cat de mult iti pasa

Mergi la inceput