Aici raspund la intrebari legate de trat.nat.!!!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns livia spune:

Gata am revenit dar voi raspunde la intrebarile de pe forum in 2-3 zile ca sunt cam multe...Pana atunci am si eu nevoie de ceva...branca ursului-planta fiindca vreau sa prepar tinctura pt.6 luni!
Am tel. din Brasov de la un culegator de plante:IOAN STANEASA -BRASOV tel.0268/514762.
Acum intrebarea...este cineva din Brasov care se poate interesa de acest individ?Eu am nevoie de cca.700-800g planta (amestec de seminte si flori)si as vrea sa stiu cat costa la el.!?

Va multumesc mult de tot!!!

ps:acum sa va lamuresc... lucrez la un trat.nat.pt.mine...as vrea sa iau tincturi din lemn-dulce,salvie,marar si branca ursului+miere cam 6 luni asa ca trebuie sa fac rezervele din timp si sa-mi calculez modul de administrare,pauzele etc...!!!
Poate o sa mai inceapa cineva trat.asta odata cu mine(as fii bucuroasa)iar pe parcurs sa ne impartasim simptomele,reactiile etc...

puuus!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenya_m spune:

Livia bine ai revenit si succes cu noul tratament, dar ai uitat sa ne spui la ce anume e indicat...

Si.. cand ai timp poate imi spui si mie ce e bun pt permeabilitatea trompelor (rept, nush dc sunt infundate, dar banuiesc ca e indicat si pt prevenire)
Multam!!

Credinta face totul posibil!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia1172 spune:

buna Livia , bine ai venit!
cred ca nu mai aveai nevoie de intrebari dar nu stiu cum sa procedez
am avut endometrioza, m-am operat dar dr nu mi-a dat tratament dupa, deci sunt suspecta de a avea din nou, nici cu ovulatia si cu temperaturile nu stau deloc bine, adica aveam ovulatie numai cu tratament,clostylbegyt si pregnyl.
vreau sa incep urmatorul tratament combinat cu Sovata si nu stiu daca procedez bine.
te rog mult mult de tot saimi raspunzi si mie repede pt. ca trebuie sa-mi vina ciclul si sa-l incep inainte de a merge la Sovata
tratamentul este:ceai de napaznic separat si planta combinate din urzica galbenele si coada calului
tincturi de cretisoara,coada soricelului, extract de mladita de zmeur
maca
tratamentul lui Andritoiu cu miere apilarnil si laptisor de matca
vitamina E acid folic si fier(sunt un pic anemica)
multumesc mult de tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

Buna Livia si bine ai venit...
sunt cam de o luna pe forum...de cand spermograma sotului meu ne-a lovit ca un traznet...0,1 mil/ml....30% mobilitate normala...20% morfologie normala...si eu am de facut un set complet de analize...inca nu stiu cum stau...decat ca am un ciclu neregulat...si 34 de ani....ne dorim f mult un copil....si tot citind pe forum...am decis deja sa-i dau sotului meu urmatoarele...
dimineata - maca + tinctura de branca ursului + pastila de aplilarnil+propolis+polen + vitamana E forte + potent power
seara - la fel....dar fara vitamina E forte + potent power
vroiam sa te intreb...daca pot fi interferente intre ele.... si daca e o combinatie buna....la pranz nu reuseste sa ia din cauza serviciului....si asa le ia greu...de fapt i le dau eu...
mercicel anticipat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anamiclea spune:

Buna Livia!
In primul rand vreau sa-ti multumesc pentru indrumarile date.
Eu cunosc un alt producator de ceaiuri si tincturi. L-am intalnit intr-o piata din Ramnicu Valcea. Adresa lui este:
Mateiu Valentin - Poieni de Jos, nr.25, Bihor; telefon: 0744194887; adresa mail: mateivalentin@yahoo.com. Eu am cumparat tincturi de napraznic si de branca ursului de la el. Nu stiu daca are si planta, dar merita incercat.
Nu stiu in ce consta tratamentul tau, adica ce trateaza. Eu am inceput de 17 zile tratamentul postat de tine, dar am citit si de Mastodynon si nu stiu daca trebuie sa iau si asa ceva. Nu am gasit tinctura din mugur de zmeur si sunt ingrijorata ca am omis ceva si tratamentul nu o sa-si faca efectul scontat.
Nu te mai stresez. Iti urez succes cu noul tratament.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns s claudia spune:

Buna, fetelor si Livia! Am si eu o problema si as vrea sa-mi raspundeti...
Am fost diagnosticata cu un chist endometriozic de 5 x 5,5 cm pe ovarul stang, pe care nu as vrea sa-l operez si ma gandeam daca ati putea sa-mi recomandati un tratament naturist. In cazul unui tratament naturist, as vrea sa stiu daca ar avea vreo influenta negativa in cazul unei eventuale sarcini, deoarece in prezent incerc sa raman insarcinata cu toate ca am citit ca endometrioza produce infertilitate.
Multumesc,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Livia
Am dat telefonul si am aflat ceea ce te interesa: 40.000lei/100 g amestec de seminte si flori de branca-ursului.

marrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Livia
La tratamentul pe care-l iau si pe care ti l-am descris in 26.07 am adaugat in a doua luna de tratament Maca (de la Lab. Medica) 4cps/zi 20 zile/luna (ca in prospect) si spalaturile cu apa cu bicarbonat dinaintea (In cata apa se pune o lingura rasa de bicarbonat?)iar mineralele le-am inlocuit cu CaMgZnSe (de la acelasi producator)3cps/zi.
Poti te rog sa-mi raspunzi si mie daca e OK?
Si...pentru ce vrei sa urmezi tratamentul cu BU, salvie, lemn dulce...

marrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55492" target="_blank">partea a doua

Oana_B

Mergi la inceput