Aici raspund la intrebari legate de trat.nat.!!!
Raspunsuri - Pagina 16
Carmenita spune:
Buna Livia!
Ma numar si eu printre cele care au gasit in sfaturile tale o mana de ajutor mai mult decat binevenita. Am citit tratamentul postat de tine prima data, dar atunci nu prea imi faceam probleme. Cu toate acestea l-am copiat si pastrat. Acum am inceput sa dau de greu, am un nodul la san, un uter cam mare (cel putin asa mi se spune mereu), si chinuit de multe metroanexite. Am 29 de ani si normal ca sunt o aspiranta la postul de mamica. Pana acum nu am obtinut rezultate, dar inca nu am intrat in panica. Am inceput si eu de cateva zile tratamentul tau, dar intr-o schema mult mai redusa.
Iau dimineata napraznic 2 pastile de 250mg
maca 2 pastile de 280mg
extract din mladite de zmeur 30 pic
vit E forte 100 o pastila
Pranz napraznic 2 pastile
maca 2 pastile
Seara napraznic 2 pastile
zmeur 30 pic
vit E forte 1.
Recunosc ca am preferat o varianta foarte comoda, pentru ca la munca nu prea am timp de nimic.
Intrebarea mea este daca pot utiliza si maca in aceasta combinatie si daca imi poate crea probleme avand in vedere ca am acel nodul la san si uterul predispus pentru fibrom. Eu am vrut maca pentru ca regleaza sistemul endocrin si am zis ca nu strica.
Tu ce crezi ca ar trebui sa fac? Este suficient ceea ce fac sau ar trebui sa suplimentez cu ceva. As vrea sa mai iau ceva si pentru acel nodul ca ma sperie. SI in acelasi timp sa pot ramane insarcinata. O sarcina poate sa ajute la disparitia acelui nodul?
Iti multumesc mult pentru rabdare!
Te pup!
cicuta spune:
Buna,draga noastra Livia!Iti scriu in numele surorii mele,Rodica care isi doreste cu disperare un bb.Problema ei consta in faptul ca nu a avut niciodata CM decat cu ajutorul medicamentelor,precum si faptul ca a fost diagnosticata cu ovare micropolichistice,a fost la dr.Marinescu si dupa laparoscopie i-a indicat sa ia duphastone si sa treaca la treaba dar...nici un rezultat.De 2 saptamani a inceput tratamentul tau.Intrebarea este urmatoarea:dupa ce ia picaturile de extract de mladite de zmeur se inroseste toata,are senzatia de sufocare,dar chestia asta dureaza cam un sfert de ora- crezi ca ar trebui sa reduca doza pt ca ia cate 50 pic/3 ori/zi,in rest urmeaza tratamentul tau punct cu punct.A! inca ceva crezi ca ar trebui sa ia si Maca?Multumim ca existi!
LUMINITA-mama Dariei si a lui Dragos
marrina spune:
Salut fetelor
Salut Livia
Poate cineva sa ma lamureasca daca in timpul tratamentului cu ceai de naprasnic, cretisoara, seminte de marar, carpicon, tinctura de coada-soricelului si vitamina E pot face tratament cu Zn, Mg, Fe, vit. B6,C,B12 ?
Dupa ce beau ceaiul de naprasnic pot sa mananc si dupa o jumatate de ora sa beau ceaiul de cretisoara?
Va pup.
marrina
marrina spune:
Nu ma ajuta nimeni? Sau nu prea am eu rabdare?
Iau Mg pentru niste carcei ce ma necajeau noaptea si acid folic cu B6,B12 pentru prevenirea defectelor de tub neural(ma pregatesc cuminte
). Zn nici eu nu mai stiu de ce.
Asssstept. Oricum, ma bucur ca de la atatea ceaiuri cate beau nu mai imi vine nici sa mananc(si asta nu-i rau)si incep sa-mi placa semintele de marar. Prima oara a fost groaznic dar acum deja le-as tine sub limba mai mult de 15 minute. Si cand ma gandesc ca eu altfel nu sufar mararul...
Va pup
marrina
marrina spune:
E clar. Vorbesc singura.
Sunt singura care are nelamuriri. Sau poate numai eu mai incerc cu ceaiurile?![]()
Am 7 zile de tratament(z9) si am cam toata ziua intepaturi prin burtica plus ieri o durere de cap pe care eu nu o am decat inainta de CM. Stie cineva ce se intampla? E de bine? E de rau?
Azi ma apuc si de treaba
Chiar astept un raspuns...
marrina
mara A spune:
Buna Livia,
Te rog sa-mi dai si mie cateva sfaturi legate de problemele mele:
De curand am pierdut o sarcina in saptamana 10; explicatia medicului a fost ca era oprita in evolutie si desi am insistat sa facem investigatii suplimentare sa vedem care ar putea fi cauza mi s-a spus ca la prima pierdere de sarcina nu se cauta motive, ca ceva nu a fost bine si "selectia naturala" si-a spus cuvantul. Am acceptat aceasta explicatie si voi incerca dupa cele 2 luni de repaus (cat mi s-a recomandat) dar as vrea sa urmez si un tratament naturist.
Din pacate mai am o problema foarte chinuitoare pentru care nu prea stiu ce sa fac: hemoriozi (sper sa nu fie ceva mai grav caci nu am fost la analize mai complexe decat la medicul de familie). Am vazut ca sunt multe pareri impotriva operarii acestora si de aceea as vrea sa urmez un tratament naturist. Se poate rezolva aceasta problema definitiv doar prin tratamente naturiste sau doar operatia e singura solutie pentru a scapa de ei?
Oana_B spune:
Va rog, sa postati aici intrebari doar intrebari adresate Liviei. Pentru restul discutiilor urmariti subiectul "Naturiste si homeopate".
Oana_B
dianaforisch spune:
buna Livia!
Te deranjez din nou doar pentru lamuriri,de obicei eu am cm regulat la 28 de zile dar acumimi camintarzie trebuia celtarziu pe 21 iulie dar nici azi nu a venit ,oare ce sa cred? ,am stare de rau dimineata si peste zi cateva ameteli etc merg des la wc,oare as putea sa sper?
luna trecuta am fost pe litoral si am facut si bai cu namol ,pe cand am ajuns acasa eram exact in perioada de ovulati de care am profitat
,sper sa nu ma insel,cred ca oricum nu se vede inca la eco asa ca poate trebuie sa mai astept!?
tu ce zici???
Va pup Dia!
marrina spune:
Buna LiviaDeoarece nu stiu cand vei putea sa-mi dai un raspuns incerc sa-ti dau mai multe detalii(pe scurt). Sterilitate "inexplicabila"
Acum inghit:
-4 cani/zi ceai de napraznic(macerat+infuzie)-primul, si dupa 1/2 ora restul cu pauze de cate 5 minute
-2 cani/zi ceai de cretisoara(infuzie)
-30pic. Tinctura de coada-soricelului/seara
-o lingurita pulbere de marar sublingual seara(voi lua numai 21 zile)
-vitamina E 2cps/zi(z5-19)
-carpicon 2sup/zi(z5-19)
-Mg(0.470g)+B6(0.005g)
-Zn(10mg)
-Fe(12mg)
-B12(2microg)
-C(80mg)
-acid folic(30microg)
Am inceput tratamentul in z9 si am avut ceva intepaturi in plus in burtica.
Sotului meu ii dau:
-ceai de napraznic 4 cani/zi
-vitamina E 2cps/zi.
Ce nu stiu este daca dupa napraznic pot manca imediat. Si daca este OK tratamentul pe care il iau. Crezi ca rezultatele sunt aceleasi daca as lua tincturi? Si in ce doze? Cat este bine sa nu intrerup tratamentul? In august vreau sa fac niste dozari pentru hormonii tiroidieni. Cred ca rezultatul va fi influentat daca le fac in timpul tratamentului?
Multumesc pentru rabdare si, anticipat, pentru raspuns.
dianaforisch spune:
Buna Livia si fetelor!!!! sunt hapy!
AM facut ieri testul de sarcina si am 2 liniute rosii!!!!
uraaaa!
asa ca Livia draga te deranjez pt. a-ti spune ca eram la inceputul cele-i de-a 2-a luni de tratament de la tine,apoi o cura cu namol pe litoral si am venit acasa incarcata cred...
Vreau sa te intreb ceva... pot sa mai iau acum tinctura de zmeur sau nu?
ma simt bine de la ea.
va puuup dia