Aici raspund la intrebari legate de trat.nat.!!!
Raspunsuri - Pagina 15
mioritaus spune:
LIVIA, LIVIA>>>HELP>>>
Numai am ciclu de 2 luni, ci doar niste pete maronii f mici.Am urmat tratament cu Utrogestan pe care l-am luat 6 luni (din ziua a 11 a pana in ziua a 15 a cate una si din ziua a 16 a cate 2 seara), pe 9 mai am inceput in paralel cu Utrogestanul si un tratament homeopat , acupunctura si fitoterapeutic cu ceai de galbenele, dragaica, cretisoara, coada calului si a soricelului, plus tincturi de mladite de zmeur, arin alb si coacaz negru.
CE AM GRESIT?CA NU AM LUAT DE CAPUL MEU CI SUB INDRUMAREA MEDICILOR CARE MI-AU SPUS CA SE COMPLETEAZA UNELE PE ALTELE.
UNDE AM GRESIT.....?????
adimercedes spune:
Livia, sunt in ziua 47 a CM si nu mi-a venit menstruatia. De cand am inceput tratamentul tau, in cele 2 luni precedente, mi-a venit la 36 de zile. Acum a intarziat din nou. Si nu, nu e sarcina, ca nu prea are cum si, ca sa ma asigur, am facut si test acasa in weekendul asta. Asa cum ai zis, am terminat cutia de Vitex Agnus Castus si nu am mai luat. Insa nu am reusit sa pun mana pe cele 2 cani de ceai zilnic
. Oare asta sa fie problema? Nici MACA nu am adaugat tratamentului pe care mi l-ai sugerat tu, doar pulbere e orz verde, dar asta a fost de la inceput.
Cu vreo saptamana-doua inainte de data cand trebuia in mod normal sa imi vina, fata mea a reactionat, in sensul ca mi-au iesit vreo 2 cosuri sub piele (asa se intampla de obicei), dar menstruatia nu a mai aparut. Oricum, la tratament nu renunt pana la sfarsitul celor 6 luni sau pana la sarcina, daca e sa fie inainte de terminarea celor 6 luni! Doar ca nu stiu ce sa fac in momentul de fata, altceva decat sa astept. De fapt, trebuie sa fac ceva? Sau starea actuala de lucruri se datoreaza faptului ca tratamentul mai intai deregleaza si apoi regleaza???
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
livia spune:
adimercedes:va trebui sa iei neaparat naprasnic si maca!!!
Scrie-mi te rog ce iei acum ,tot-tot,ok?
puuus!
ps:ai grija ca MACA(500 mg) trebuie sa fie de provenienta Peruana nu din alte parti,bine?
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by livia
Scrie-mi te rog ce iei acum ,tot-tot,ok?
Livia, iau asa:
dimineata:
-Folic Acid F complex (with vit. B12&B6), 1 tableta de 400mcg
-Kamayani, 1 tableta
-4 capsule de napraznic de 250mg
-mugur de zmeur - tableta de 300mg (la 1/2h dupa cele dinainte)
la amiza:
-1 cana de infuzie de ceai de cretisoara
-1 lingurita de pulbere de orz verde
-Kamayani, 1 tableta
seara:
-Kamayani, 1 tableta
-vit.E de 200 iu (zilele 5-19 ale CM)
-crema de galbenele (aplicare locala)
MACA mi-am cumparat pulbere, dar nu am luat, i-am dat doar sotului. Pe cutia de MACA scrie: 100%pure MACA Root Powder, L.meyenii, Walspers (aka. L.Peruvianum, Chacon). Daca zici ca sunt mai bune tabletele, imi iau tablete, ca ma gandesc ca pot controla mai usor cantitatea pe care o consum.
Azi sunt in ziua 49 de cand a inceput ultima menstruatie si cred ca maine mai fac un test, ca sa fie sigur!
Multumesc mult de tot, Adi

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
adimercedes spune:
Livia, azi sunt in ziua 50. Nici urma de menstruatie, iar testul facut acum dupa-amiaza a iesit negativ
.
Weekend placut, Adi 
roua1 spune:
S.O.S. S.O.S. S.O.S. S.O.S. S.O.S.
Draga Livia,
Eu sut cea cu uterul fibromatos, in peretii caruia se evidentiaza 3 noduli cu dimensiunile 20, 26, 31 mm (40 ani)
Trat. urmat de mine este cel de mai jos. De cateva zile am descoparit un nodul la san. Am fost la medicul de familie care mi-a confirmat acest lucru si mi-a dat trimitere la oncologie. Am cazuri de cancer la san in familie (mama) cu final tragic.
Sunt ffff speriata, nu stiu ce fac. Nu am oprit tratamentul. Luna iulie ar fi a 3 luna de tratament (am inceput de Paste).
Te rog mult, mult, mult de tot sa-mi dai un sfat.
Ora 6 - o lingurita rasa pulbere de napraznic sublingual, supozitor Carpicon (zi 5-19)
Ora 6:30 1 cana ceai napraznic
Ora 7:30 Mastodynon 20pic.,
tincturi: zmeur,arin alb, coacaz negru cate 30pic.
, ½ lingura elixir din fructe de soc
cate 1 capsula din: Cats claw, Evening Primula cu vit.E, Kamaiany, Ca+Mg+Zn, Vit.E, Beauty Hair
Ora 12 1 cana ceai napraznic
Ora 13 tincturi: zmeur,arin alb, coacaz negru cate 30pic., muguri de plop 50 pic., 1 capsula Cats claw +1 kamaiany
Ora 14 o lingurita rasa pulbere de napraznic
Ora 21 - 1 cana ceai napraznic
Ora 22- o lingurita rasa pulbere de napraznic
Mastodynon 20pic.,
tincturi: zmeur,arin alb, coacaz negru cate 30pic, ½ lingura elixir din fructe de soc
1 capsula Cats claw +1 Kamaiany
supozitor Carpicon (zi 5-19), crema de galbenele
Au mai baut si 1-3 cani ceai cretisoara + coada soricelului + galbenele (nu chiar in fiecare zi).
Anticipat iti multumesc f. mult.
Roua
mioritaus spune:
Buna! Sunt Miorita si fac trat pt uter fibromatos si chist pe ovarul drept cu produse gemoterapice zmeur, coacaz negru si arinul alb, ceai de cretisoara, galbenele, coada calului si a soricelului, dragaica in paralel cu trat homeopat.Vreau sa va intreb daca pot aduauga si ceai de napraznic in amestecul de ma sus de ceaiuri, ce cantitate si din a cata zi a ciclului.Am luat astazi si supozitoare cu carpicon.Se poate adauga si trat homeopat cu progesteron pe langa ceairile de mai sus?
Va multumesc.
danabadiu spune:
Salutare !!!
Stiu draga Livia ca te bombardam cu tot felul de intrebari si ca toti asteptam cu sufletul la gura cate un raspuns.
Ce as putea lua naturist pentru o laringita cronica.Ragusesc efectiv si nu mai stiu ce sa iau.Corzile mele vocale sunt in pana.
Poate ma poti indruma .
Multumesc
olena spune:
draga Livia am si eu o intrebare pt tine am o prietena care are condiloame vaginale si posibil cervicalsi se pare distrofie de ovare ii poti recomanda un tratament naturist stiu ca in prezent ia duphaston pt o fertilizare mai buna si consuma zilnic ceai de napraznic 4 cani si 1 cana cretisoara. astept raspuns multumesc frumos
annaa spune:
Buna!
Liva am si eu o problema, ca multe dinte fetele de aici-
-insuficienta ovariana.
Am mai luat produse naturiste cu ani in urma, plus ca am continuat sa beau ceai de cretisoara si napraznic, dar nu am ajuns pana la final cu
, am pierdut la 9sapt.
Problema mea e ca am ovulatie dar foarte tarzie, cu foliculi in ziua a 14-a de 10-12mm, plus progesteronul in ziua 21-a 0.55.
Cand am ramas
, ovulatia a fost prin ziua a 26-a, stiu sigur ca numai atunci am 
Datorita programului foarte incarcat
, am renuntat la ceaiuri (mai putin cel de cretisoara) si am inceput sa iau tincturi, care sunt mai simplu de luat.
Pana acum am luat doar TONIC FEMININ, capsule de ulei de catina si viramina E.
La sfarsitul sapt. o sa primesc 100capsule si si o sticla/200ml de SHECURE(http://herbanet.vstore.ca/product_info.php/products_id/498)Recomandarea ar fi 1caps+2lingurite de sirop de doua ori pe zi.
Are vre-un efect pentru inbunatatirea ovulatiei acest produs (care se spune ca are in compozitie 32 plante)?
Ce altceva as putea folosi pentru stimularea ovulatiei?
Multumesc mult!

Ana