Aici raspund la intrebari legate de trat.nat.!!!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danabadiu spune:

Fac tratamentul cu argila.Am schimbat crema de galbenele cu aloe vera propolis (forever living) care e bun antiinflamator si regenerator al tesuturilor.
Am descoperit azi ce inseamna cu adevarat coilocitoza (faza de degradare a celulelor care precede sau exista cu HPV).Asta mi-a iesit la teste in noiembrie si mi s-a mai spus ca nu am HPV.Asta era in noiembrie.Pap2.
Poate argila sa-mi faca rau?????????????
Termenul e koilocyte respectiv koilocytosis.

=-----

Poate argila sa-mi faca rau?????????????
Sunt acum poate, tare dezamagita si nelinistita..
Multumesc

www.desprecopii.com/forum/rules.asp" target="_blank">Regulament
Te rog sa pui textul tradus, limba folosita pe forum este romana. Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda kov spune:

Draga Livia iti multumim ca iti dai osteneala cu noi.

Sotul meu are azoospermie de cauza neprecizata.
RECENT s-a gasit un chist epididimar drept care totusi nu explica in totalitatea alterarea atat de severa a spermogramei.
Am citit mai sus tratamentul recomandat de tine pt barbati .PT cazul nostru recomanzi ceva in plus ?
Multa sanatate si multe, multe multumiri !

Anda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisa spune:

Trimis la - 08/06/2005 : 16:59:27
--------------------------------------------------------------------------------

salutare Livia,
am si eu nevoie de luminile tale. Incerc sa am un copil de 1.7 luni dar fara rezultate. Am facut analize atit eu( laparoscopie, histero...) cit si sotul si sint normale. Diagnosticul pe care l-am primit a fost de infertilitate inexplicat. Fac tratamentul tau dedoua luni? ce as mai putea adauga la acest tratament ptr ca bb sa vina.....?

mII DE MULTUMIRI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Initial postat de auricass

quote:
Buna Livia, Numele meu este Aura sunt din Craiova si de aproape 3 ani si jumatate incercam sa avem si noi un bb. Problema mea este ca perioada medie a Cm este de 32 zile, iar potrivit temperaturii bazale ovulatia se intampla din a 21 zi a menstruatiei.
Temperatura creste la 37, 37,2 in zilele 24,25 a CM.
De o saptamana si jumatate am inceput si eu tratamentul prescris de tine si as avea o intrebare: vreau sa stiu daca acest tratament poate avea contarindicatii si daca argila poate dauna in vreun fel vaginului, desi stiintific nu are cum, totusi tu ai studiat mai mult problema si sunt convinsa ca ma poti lamuri in aceasta privinta. Sunt sigura ca in curand pot sa-ti dau vestea cea mare pt. ca tratamentul prescris de tine este foarte complex.
Multumim din suflet si un salut calduros tuturor aspirantelor si mamicilor de pe acest site

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenya spune:

Liviutza draga,
1)Cunosti vreun tratament care sa ajute in TOXOPLASMOZA la scaderea titrului de anticorpi IgG (sunt peste 200 UI/ml,limita fiind de 7)? Eu tind sa iau IMUNOSTIM, SEPTILIN , SUTHERLANDIA, dar nu stiu ce doze, sa nu iau prea mult. Ce parere ai?
Sau macar ceva pt. sustinerea ficatului/colecistului in timpul tratamentului cu Rovamicina, in afara de LIV52.

2) Ma intereseaza si pe mine tratamentul tau simplificat pt a mentine trompele permeabile.Daca i l-ai spus deja Ileanei, o rog pe ea sa mi-l transmita si mie.

Multumesc.

Ilenya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

servus,
Inca nu mi l-a spus Ilenya, astept si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amorphis spune:

Draga Livia,
Sunt in a 17-a zi dintr-o cura cu argila de 21 de zile si inca nu am observat nici un rezultat. Te rog sa imi spui ce stii despre aceasta cura. Urmez acest tratament pt. o gastrita.
Multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenya_m spune:

Livia ma intereseaza si pe mine trat pt permeabilitatea trompelor uterine.., desi nu stiu dc sunt infundate, dar banuiesc ca il pot face si pt a preveni, nu? TE ROOOOG!!!!!. Iti foarte multumesc
Fetele dc apuca sa vi-l de voua mai intai, trimiteti-mi-l si mie, pls

Credinta face totul posibil!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OnutzaB spune:

Buna Livi,
este prima data cand intru pe forum,desi am citit multe din experientele voastre.Eu am 26 ani si in urma cu o luna am fost diagnosticata cu un nodul fibromatos subseros de aproximativ 44,6 mm,uter fibromatos si mastita la sani.Deocamdata sunt sub investigatii si sub un tratament homeopat cu Mastodynon 30picaturi/3ori/zi ,Phosphorus D10 5picaturi/3 ori /zi
si ulei de primula 1capsula/zi.
As dori sa stiu daca sunt si alte remedii naturiste pentru un astfel de fibrom.
multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliiuli spune:

Buna Livia!
Insarcinata fiind in 6 saptamani ce tratament naturist pot sa folosesc ptr o candida?

Multumesc,

iulia

Mergi la inceput