Aici raspund la intrebari legate de trat.nat.!!!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Draga Livia,
Indraznesc si eu sa te necajesc. Am citit tratamentul pe care i l-ai recomandat lui Titelu. Rugamintea mea este, daca ai putin timp sa te uiti si pe rezultatele sotului meu si sa-mi dai un sfat. Merge acelasi tratament? Ne recomanzi altceva sau ceva in plus?Exista sanse de imbunatatire a nr. de spermatozoizi? Nu am ajuns inca la medic ca sa ne interpreteze rezultatele si suntem tare speriati. Eu cel putin am senzatia ca s-a prabusit cerul pe mine.
Sotul meu a fost diagnosticat cu oligospermie severa. Iata rezultatele exacte ale spermogramei:
SPERMOCULTURA= negativ
SPERMOGRAMA:
1.Lichefiere= incompleta
2. Consistenta= filanta
3. Volum = 4 mil
4. pH=8
5. Motilitate = 10% rapid progresiva; 30% lent progresiva; 60% imobili
6. Vitalitate= 40%
7. Concentratie= 2.5-3 mil/ml
8. Morfologie= rari spermatozoizi cu cap punctiform
9. Celule germinale= prezente in toate stadiile de evolutie
10. nr globule albe= rare
11. CONCLUZII= OLIGOSPERMIE SEVERA CU ASTENOSPERMIE MODERATA
Sincer ne ingrijoreaza f tare aceste rezultate. La dr ajungem deabia pe 15 iunie.
Iti multumesc din suflet

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

Da poate face trat.pt.barbati daaaaar sa adauge si preparatul naturist MACA (sa fie concentrat -adica de 800mg)va lua 3 tb./zi,ok?

puuup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Sarumanuta mult Livia.
Nu mi-ai spus daca din experientele tale se poate rezolva, cat de cat problema. Mi-ar prinde tare bine o incurajare- dar doar daca e reala (nu vreau sa ma imbat cu apa rece)

Te pup si eu si iti multumesc mult

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

SERVUS LIVIA,

Multumesc. Imi spui te rog de unde iau tratamentul simplificat? Sau ce "scot" din el?

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

livia stiu ca esti foarte ocupata si nu vreau sa iti rapesc timpul. aici nu gasesc aproape nimic, dar nu as vrea sa mai astept pana in toamna cand vine cineva de acasa si sa imi aduca din materia prima. am gasit doar coada soricelului si tinctura de mugur de zmeura; asa ca daca le cumpar si incep sa le iau pe astea, tu ce spui? eu am un copil si incercam sa mai avem unul, dar am probleme de tensiune (mare) provocata de la un hormon (aldosterone).
acum fac trat. cu aldomet, am inceput cu usturoi capsule si magneziu (1/zi), vit. E400 (1/zi), si picaturi din florile lui Bach pt. a ma relaxa, poate este si asta un motiv pt. care nu reusesc sa raman
scuza-ma ca m-am lungit cu vorba, te rog spune-mi daca crezi ca mi-ar ajuta cu ceva sa incep cu ce gasesc pe aici.
mii de multumiri si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Livia, am citit ca vrei sa faci rost de ceva produse din tara.daca mai ai nevoie sa-mi spui si poate ti le aduc eu.

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danabadiu spune:

.Pt Livia
Revin iarasi pentru a te consulta.Cred ca poate ma recunosti in sensul ca ti-am cerut o parere despre tratamentul cu argila pentru rana pe col.Am citit prin mesajele trimise de tine unul in care ziceai ca pt a obtine un rezultat pozitiv prin tratament naturist e nevoie de o schema de tratament(combinatia pro)+ perseverenta.
Ei bine.Eu beau ceaiuri(2-3 l/zi) combinate :salvie, cretisoara, urzica, traista ciobanului,stejar, coaja de salcie,ciubotica cucului...+.tot ce am crezut eu.. cam de 7 luni.+din cand in cand spalaturi vaginale si cam atat.A...am mai facut un tratament de 3 luni cu aloe vera+crema de aloe cu propolis ca unguent vaginal.(10 zile in timpul tratamentului).
Combinatia o fac din max 4 ceaiuri/l.Am fost perseverenta in acest sens dar se pare ca desi inflamatia s-a mai retras poate ca nu a fost un tratament.De 5 zile am pus intravaginal argila cu crema de galbenele....
Asa ca revin pentru a te ruga sa ma indrumi.Daca stii un tratament (ca eu am luat astea ca asa am considerat eu) si ai timp sa mi-l scrii undeva.

pupici si multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titelu spune:

Prin intermediul scumpelor tale colege am pimit raspuns la necazul care-mi incretzeste parul,as dori sa te intreb daca combinatzia Tinctura de Catina+Obligeana imi este de folos,in ce consta acesta?mi-a fost recomandata de un doctor naturist din Bihor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

pt.titelu:

obligeana:Actiunea sa cu totul exceptionala este aceea de armonizare in plan psihic, pe toate meridianele globului obligeana fiind folosita - asa cum vom vedea - in tratarea celor mai diverse tulburari psihice, de la banala insomnie, la depresii grave si la psihoze. Vindecatorii populari de la noi din tara au folosit cu mult succes obligeana si intr-o serie de boli digestive, de la ulcer si gastrita la cancer gastric si intestinal.

catina:uleiul de catina :impotenta, sterilitate, insuficienta ovariana,imunitate etc.

catina inteleg de ce ti-a recomandat dar obligeana...nu!

ps:eu zic sa ramai doar cu catina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgianaI spune:

Draga Livia, stiu ca esti super ocupata, dar am si eu o intrebare.
Exista vreun tratament naturist care ajuta la desfundarea trompelor? Eu tot caut pe net, dar nu am gasit nimic inca.
Multumesc anticipat pentru raspuns.

Mergi la inceput