Aici raspund la intrebari legate de trat.nat.!!!
Raspunsuri - Pagina 12
cornelia_laura spune:
Draga Livia,
problema mea nu tine de infertilitate ci de o problema ginecologica care deocamdata ma impiedica sa am un al doilea bebe. Am o rana pe col, destul de mare, care la Papanicolau a iesit: citotest II, TBS inflamator, frotiu adecvat hormonal, inflamatie intensa cu numeroase epitelii de regenerare spontana, absent atipii celulare. Am inteles capana nu scap de rana nu pot sa ma gandesc la o eventuala sarcina. Tratamentul cu ovule si antibiotice mi-a dat organismul peste cap si inflamatia tot asa este. Eu vreau tare mult sa ma fac bine si sa pot face un bebe cat mai repede. Daca ma poti ajuta cu un sfat eu si bebe Eduard ti-am fi recunascatori.
Cornelia_laura mamica fericita a lui bb Eduard 
CORNELIA_LAURA
iuliiuli spune:
Buna LIVIA,
Am inceput cura de 21 de zile cu ARGILA...inainte cu o sapt de ziua la care ar fi trebuit sa-mi vina ciclul...acesta n-a venit inca...deci exista posibilitatea unei sarcini...ARE ARGILA VREUN EFECT NEGATIV ASUPRA SARCINII?
Ce tratament ai urmat tu in timpul sarcinii ? Am citit mai demult pe forum ( nu gasesc acum exact unde) ca erai cu toate analizele ok, desi nici tie nu-ti venea sa crezi? Ma insel cumva?
pupici
iulia
titelu spune:
Am fost pecetluit de
cu oligosmermie 6mil/ml.Un doctor cu basca de ceferist
m-a operat de varicocel( cica vor fi asa de multi ca vor iesi singuri afara)
urmat de un tratament cu pregnyl,branca ursului,ginseng,vit.A si E,oua de prepelita dar din pacate nu a avut efect ptr burtica sotiei
,Daca te rog,poti sa-mi recomanzi un tratament eficace?multe multumiri![]()
livia spune:
titelu:de ce nu incerci trat.nat.care l-am scris pt.barbati?Se tine 3 luni ca sa ai rezultate!Il gasesti aici pe forum...Daca nu te descurci sa-mi scrii,ok?
iuliiuli:nu are efecte negative,din contra...contine vitamine si minerale +alte multe elemente necesare organismului!Asa ca nici o grija,da?
cornelia_laura:la ce ai tu trebuie sa faci cauterizare,nu merge altfel!!!Daca nu ai la cine merge sa-mi scrii ca sa-ti recomand niste dr.-i,ok?
ileana:daca faci trat.meu nat.simplificat el este si antiinflamator puternic-deci ajuta,ok?
cornelia_laura spune:
Draga Livia, din pacate doctorul in care aveam mare incredere a decedat acum 2 luni. Ar mai fi doctorul care m-a operat la nastere(cezariana), dr.Vasile Irimia de la Cantacuzino dar am unele retineri fata de persoana lui.. Asa ca daca sti un doctor bun te rog spune-mi! Orice sfat este bine venit!!!!! Multumesc pentru raspunsul tau atat de rapid!
CORNELIA_LAURA
titelu spune:
Din pacate nu am gasit tratamentele de care vorbeai ,desi am cautat in toate cele 8 pagini ale forumului.Stiu ca esti foarte solicitata, dar te-as ruga sa te ostenesti un pic ,si sa-mi dai o reteta care sa-mi fie de folos.multumiri si mult e impliniri
Catrinel_17 spune:
Draga livia, ai putea te rog, sa imi spui si mie unde gasesc tratamentul naturist pt barbati pe care i l-ai recomandat si lui titelu?
Multumesc pt tot ce faci pt noi!!!!
_
I am not insane, just emotionally unstable.
adimercedes spune:
Titelu, ai tratamentul pe mail. Catrinel, tie ti-am dat PM.
Poate va ajuta sa va uitati si aici: http://www.vindecare.go.ro/reteta/ap_genital.htm
Multa sanatate, Adi 
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
livia spune:
Tratament naturist pt. barbati cu rezultate spectaculoase daca este tinut intocmai
-vit.A(1,5-2mg sau 5000 UI)-echilibrul hormonilor sexuali
-vit.C(cat de mult)-influenteaza formarea hormonilor glandelor suprarenale,protejeaza
-Zn (15 mg/zi)-pt.trat.sterilitatii
-Tablete de telina max.cat scrie in prospect
-Spirulina tot max.
-Naprasnic(ceai,preparat special)-2 luni,3 cani pe zi
-polen(2 linguri/zi,dimineata)
-ulei de catina-are efect foarte puternic se adm.int.timp de 3 luni
-Branca ursului-de 3 ori pe zi(se face un amestec din frunze,flori si seminte-cele mai importante,se macina toate cu rasnita de cafea) cate o lingurita plina (nu cu varf)bauta cu o cana de apa-creste motilitatea si nr. -sau tinctura(mai usor de adm.)
-busuioc -macerat la rece 8 ore(4-8 lingurite intr-o cana cu apa)se strecoara si se bea dimineata.-doar 14 zile
Trat. se tine trei luni,exceptie facand produsele la care am scris in dreptul lor altceva.
IMPORTANT!!!Nu se beau: alcoolice si racoritoare,nu se fumeaza(cine poate ar fi excelent) si nu se mananca carne de porc-TIMP DE TREI LUNI"
PS:se mai poate adauga coenzima Q10-30 mg(1 tb./zi timp de 1 luna,apoi pauza 1 luna si se reia inca o luna).