Aici raspund la intrebari legate de trat.nat.!!!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns livia spune:

roua1:
am corectat trat.

Ora 6 - o lingurita rasa pulbere de napraznic sublingual, supozitor Carpicon (zi 5-19)
Ora 6:30 – 1 cana ceai napraznic(preparat cum am scris eu in trat.nat.,da?)
Ora 7:30 (cand ajung la serviciu) – Mastodynon – 30pic., tinctura zmeur -30 pic.,tinctura arin alb – 30 pic., ½ lingura – elixir din fructe de soc, 1 capsula Cat’s claw. (toate la interval de 5-10 min), 1 capsula Evening Primula cu vit.E
Ora 12 – 1 cana ceai napraznic
Ora 13 – tinctura zmeur – 30pic., tinctura arin alb – 30 pic., tinctura muguri de plop – 50 pic., 1 capsula Cat’s claw.(Luate la interval 5-10 min)
Ora 17 – o lingurita rasa pulbere de napraznic
Ora 21 - 1 cana ceai napraznic
Ora 22- o lingurita rasa pulbere de napraznic (nimic 30 min), Mastodynon – 30pic., tinctura zmeur -30 pic.,tinctura arin alb – 30 pic., ½ lingura – elixir din fructe de soc, 1 capsula Cat’s claw. (toate la interval de 5-10 min), supozitor Carpicon (zi 5-19), crema de galbenele.

Mai beau si 1-3 cani ceai cretisoara + coada soricelului.

elixir din fructe de soc:50 pic.de 3 ori pe zi,ok?-asa se adm.contra fibromului uterin.

Mergi la inceput

adimercedes:poti lua MACA

Mergi la inceput

danyella09:pt.ce ai tu trebuie sa tii trat.nat.tot-integral,nu cel simplificat,ok?De fapt asta a fost si problema mea de nu ramaneam insarcinata...

Mergi la inceput

deca:preventiv vei lua doar:muguri de zmeur,ceai de cretisoara 1 cana /zi,vit.E (din ziua 5-19-a ciclului),acid folic pana in sapt.12 de sarcina,telina tablete.

andrusha:poti repeta cura cu telina si marar daaaar pt.ultima data,bine?

mgippo:poti face un trat cu branca-ursului daca te interesesza sa-mi scrii ca sa-ti spun cum se adm,bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Livia, mii de multumiri .

Adi

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pacienta spune:

Livia
mie mi-ai recomandat: ceai de napraznic, cretisoara si nature's sunshine X care am observat ca contine (scuzati cacofonia) MACA pt sustinerea sarcinii.
Eu mi-am facut urmatoarea schema: Poti sa imi spui daca e bine?
ceai napraznic: 3 cani /zi tot CM
cretisoara1 cana /zi tot CM
coada soricelului 1 cana/zi tot CM
seminte de marar 21 zile incepind cu ziua 1 o lingurita de pulbere sub limba....dimineata (1 data /zi
Vitex 3/zi pe tot CM
Nature's sunshine (cite pe zi 3?) tot CM?
sa iau si Cat's claw?
eu deasemenea iau multivitamine: E,B6,B12, acid folic...e ok?
multumesc mult pt sfaturi si sa fie cu noroc!
pacienta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Draga Livia,

Mi-ai mai dat tu sfaturi si acum vreo 3 luni, acum sunt gravi si am 8 sapt si 2 zile, dar uite astazi am cam avut ceva intepaturi jos ca si cand m-as fi racit. PP ma duc oricum sa fac des, dar parca acum ma apasa si mai tare. Poate sa fie din cauza fibromului si chestia asta. Ce as vrea sa te intreb este daca pot sa continui sa beau ceaiurile de coada soricelului, galbenele si urzica, stiu ca coada soricelului e buna si in raceli de genul asta. De cand am aflat ca sunt gravi nu am mai baut nici un strop de ceai. T%u ce zici sunt indicate sau nu aceste ceaiuri in sarcina?
Florinini cu multe multumiri

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Draga Livia, iti multumesc, imi pare tare rau, nu am primit nici un mail de la tine (am plangeri de la mai multe persoane deci s-ar putea sa existe probleme la mine).
De Maca am inteles, nu am priceput cum se cheama celalalt. Sorry ..., daca imi mai poti zice o data

Catalina

Mergi la inceput

florinini:ceai de galbenele si urzica poti bea dar coada soricelului -nu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Servus Livia,

Dupa ani de esecuri...mai mari sau mai mici, mai fac o incercare.
Intrebare: cunosti vre-un tratament naturist ajutatot pt. mentinerea permeabilitatii trompelor dupa o laparoscopie? ( pe care o incerc la sf. lunii?)

Multumesc,

Mergi la inceput