Copilasi si bebelusi de martie-aprilie 2004(52)
Raspunsuri - Pagina 9
Veve spune:
'Seara,dragutele mele!Dac-ati sti ce dor mi-e de voooooooooi!Abia acu' am avut un moment de respiro,cat doarme croko, si-am reusit sa citesc din urma..
Bre',da' ori v-am felicitat de Paste ori nu!Nuuuu,nu-s chiar asa rau dusa cu pluta!Am scuze!Am intrat pe-un site sa tremit si eu ca omu' pe 29,sa fie proaspat de Paste;tot dadeam "send",imi dadea eroare si trebuia s-o iau de la capat...asta de vreo 4 ori,pana m-am enervat si-am trecut sa trimit din yahoo;numai ca de fericire ca-mi reuseste-n sfarsit am uitat sa schimb data.Sa va mai spun ca apoi mi-au venit e-mailuri de confirmare si de la site-ul cu eroarea?...Cu-alte cuvinte o sa mai primiti una-doua....3?!?! dubluri...Sa nu ma-njurati tare!...
Da' io tot povestesc aici o chestie si unele dintre voi habar n-au de ce-mi bat gura;asta pentru ca n-am decat cateva adrese de e-mail de la voi.Cu ocazia asta poate-mi trimiteti si mie adresele pe mp?!Pliiiiz!
Ei,nah ca facu nervosu' mic ochisori si urla (noi ne chinuim iar cu ceva dintoci)Va pupacesc dulce de tot si mai revin....
Irina,veve & croko
poze,poze si iar poze
Claudelu spune:
Veve, ai laviu beibe! Tu esti o scumpa prin definitie!!!
Na ca ma duc si io la nani!
va pupitez pe toate!
Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004
LauraFlo spune:
Neata !
Veni si ziua de luni dupa un week-end zbuciumat, dar asta-i viata, cum spuneai tu Clau nervi sa avem ca la restu facem noi fata.
Veve, vitalitatea ta imi lipsea ! Ce bine ca mai ai timp si de noi putintel !
O saptamana excelenta !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
ruprich spune:
La multi ani Stephanie!
Tot ce e mai bun in viata, iti doresc.
Claudelu:sanatate lui Raul
LauraFlo:nu ma pricep, dar am inteles ca la bebelusi orice se poate reface daca este luat din pripa.Succes.
Codritzu:nu ne-ai mai scris ce face Tudor la gradinita.Asteptam...
SimoV:si eu sunt de acceasi parere.De acum, felicit doar la 1 an, 2 ani...
katalina spune:
Bine v-am gasit(sper sanatosi si sanatoase), si imi cer scuze,dar nu am mai avut timp deloc sa mai intru sa vad ce mai faceti si bineinteles sa fac urarile cuvenite bebeilor si mamicilor.
Asa ca, cu scuzele de rigoare urez
scumpei si frumoasei mele nore
HANNA
LA MULTI ANI!
sa cresti mare, sa ai o copilarie si o viata ca-n povesti alaturi de parintii tai frumosi.Sa ai noroc in viata si sanatate.
Lavi,sa va bucurati de ea si sa fiti fericiti !!!
La multi ani
MARIA ALEXANDRA
STEFAN CATALIN
ANDREI ALEXANDRUSTEPHANIE
Sa cresteti mari si sanatosi !
LA MULTI ANI!
frumoasa mamica de Cristina
ELA, multe de la Focsani!
Revin cu muuuulte detalii despre cum am petrecut si bineinteles poze(sper ca diseara sa am timp sa fac o selectie).
Catalina, ROBERT si CATALIN
"Citi bani dai pe tine, atit dau si ceilalti"
LaviB spune:
Neatza fetele!
Hop si eu rapid si scurt ca si cuscra (multumim de urari; si eu sper sa am timp de povesti deseara despre party nost`)
Fetele multam de urari, da dragelor fi-mea a facut un anisor si.....cand ne-am uitat la pozele cu un an in urma ce mica si neajutorata era si cum arata acu la un an (frumoasa mance-o mama si cu personalitate in ea de numa`)nu ne venea sa credem ca e cocolina noastra.
Oricum o sa vin cu detalii si eu ca si cuscra mai "taliu" si poze "biensiur"
Am citit rapid si m-am intristat de bb-ii bolnavi insa eu am mai spus pe forum o data ca mie dr nost`ne-a spus ca 38°C la bb-i nu e febra. Hanna a avut o data 39 iar sfatul lui a fost urmarit a doua zi temp daca nu scade eventual un paracetamol si daca nici atunci doctor.
Chiar vroiam sa-ti spun Clau ca poate-s dintii (sau chiar cred ca am zis candva) ca ei ii cam incearca pe bb-ii nosti acu.(pusi lui raul cel dintoc :-)
Simo ai dreptate cu zilele cred ca toate o sa fim de acord. Pusi la ai tai scumputzi
acu fug ca tre sa ma fac gata , ca se trezeste fi-mea si fugim la grupa noastra de bb-i si mamicei. Azi o sarbatorim pe hanna si acolo (8 mamici si opt bebici) si tre sa merg sa mai cumpar praji ca cea facuta s-a duuuuuuuuuuuuuusssssssssssss si timp de alta n-am mai avut asa ca fuga la cofa si apoi la intalnire nu de alta insa noi avem cheile si nu pot sa le las pe mamici sa ma astepte.
pusiiiiiiiiiiiiiiii si....am luat micul dejun aici cu voi. taaaaaaaaaareeeeeeeeeeee bine a fost
paaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Lavinia-mama si micutza Hanna ( 16.04.2004 )
georgescu oana spune:
Buna dimineata iubitelor,va pupicim si multumim frumos pentru urarile calduroase
Ela La Multi Ani sa fii fericita si sa ai un an implinit numai de bucurii!
Claudelu,Codritu M-ati intristat ce e cu baietii nostrii sa le dam un pupic sa le treaca durerea?
Lavi sa inteleg ca faceti si voi o petrecere cu bebelusii made in Germany?
Veve ce bine sa mai auzim vesti ,te mai vezi printre cutii?
Laura ai fost haioasa cu intalnirea cu nasa ,bine ca ati avut de un suc ca altfel va ratati intalnirea.
Am avut si noi petrecerea a fost frumos,o gramada de invitati ,de fapt au mai fostsi surprize ,una dintre ele faptul ca a venit verisoara cu fetita ei care are tot un an iar Alex a avut cu cine sa alerge toata ziua prin casa.
Alex s-a dat in spectacol la greu ,se tavalea pe jos zambea tragea invitatii sa o alerge se hlizea la papusi, a fost un deliciu ,cred ca in ritmul asta o fac actrita
A ales fetelor un pahar,un inel si o foarfeca singura concluzie fiind ca se face modista
In rest suntem franti si trebuie sa facem si curat ,bleah ,ca am ajuns la concluzia ca de la 2 ani o sa inchiriez ceva sau o sa merc la M'c Donalds ca nu mai stau sa fac atat curatenia in fiecare an .
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie
georgescu oana spune:
La Multi Ani puilor sa cresteti mari si frumosi
Daniela
Hanna
Stephanie!!!!!
Martie-Aprilie
Mickyyy spune:
Hop si eu.....cu urarile de rigoare, cu ceva intarziere (ca-n week-end n-am avut timp de forum)
La multi ani care au implinit primul lor anisor
HANNA
MARIA ALEXANDRA
STEPHANIE
Si nu in ultimul rand, La multi ani Ela!!
Mickyyy (32 saptamani) si Malina Ioana (31.03.2004)
georgescu oana spune:
Fetelor aveti idee cum sa-i dau tinctura de propolis lui Alex ?Cate picaturi?
Martie-Aprilie