Copilasi si bebelusi de martie-aprilie 2004(52)
Raspunsuri - Pagina 8
Claudelu spune:
Codruta, sanatate multa si lui tudorel! Las ca te intelegem noi daca intri mai rar!
S-a trezit gazutza mea si a avut iar temperatura..acum 39,3 ...i-am dat antitermice si a scazut, acum scrie
Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004
Nedda spune:
Clau, sanatate lui Raul! Imi pare rau sa aud ca face febra asa des. Cred ca cel mai bine e sa va duceti la medic, chiar daca "il stresati" prea des.
Codruta, sanatate lui Tudor. Uf, era de asteptat sa se aleaga cu niste mucisori de la day-care.
Elena, stai linistita, ca nici eu n-am mai avut timp de computer in ziua aceea. Poate ai vazut cat de "des" ma lasa pe mine Lara sa apar pe YM. Ne "vedem" noi altadata.
Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004
Claudelu spune:
Andreea
Ioana
Andreea Cristina
Stefan Catalin
Andrei Alexandru
HANNA
MARIA ALEXANDRA
ELA
Martie Aprilie 2004
Claudelu spune:
AM intrat doar sa felicit sarbatorii, pe cei de ieri i-am uitat, dar am avut motivare si sa va spun ca de aseara Raul nu a mai facut temperatura...am reusit intr-un final sa ma uit in gurita la el si 3 dinti se vad ...bietu pitic!
Va pup si va doresc o diminica cat mai placuta!!!
Martie Aprilie 2004
SimoV spune:
Fiindca zilele astea nu am mai intrat va doresc si la cei de ieri si alaltaieri:
La Multi Ani
Sebastian
Daniela
Hanna
Maria Alexandra
Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si sa aveti parte de tot ce e mai bun pe lume!
Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)
SimoV spune:
Clau, ma bucur ca Raul e mai bine si sper ca febra i s-a tras de la dintisori (desi era cam mare pt. dinti...eu asa stiu)
Fetelor, am o propunere, dar va rog sa nu va suparati pe mine. E doar o idee: oare sa mai continuam sa tot uram La Multi Ani copilasilor in fiecare luna? Adica dupa 1 anisor, la fiecare 1 an si 1 luna, 1 an si 2 luni, etc parca nu se mai tot fac urari. Cred ca nici fetele de la alte subiecte cu copilasi mai mari ca ai nostri nu mai practica asta. Oricum, nu conteaza ce fac celelalte, daca noi vrem sa o facem in continuare, o facem. Deci e doar o sugestie si vroiam sa vad ce parere aveti. Astept raspunsuri.
Pupici si duminia placuta in continuare.
SimoV spune:
Codruta, imi pare rau si de Tudor, scumpul de el. Si eu aici aud ca toti copiii care merg la cresa sunt tot bolnaviori. Sper sa ii treaca repede si sa se simta bine cat mai curand.
Claudelu spune:
Mama ce mult am dormit M-am bagat in pat si l-am auzit pe Raul ca se tot foieste dar nu m-am asteptat sa se trezeasca asa de repede No s-a dus si somnu meu de amiaza
Simo, si mie mi s-a parut ca e cam mare...maine merg oricum cu el la cabinet sa vad ce-mi spune pediatra Nu are febra dar e tare tare agitat, ca si cum l-ar durea ceva...
Si eu sunt de acord sa nnu ne mai felicitam copilasii zi de zi...de mult vroiam sa propun dar am tot ezitat, ma bucur ca ai preluat initiativa!
PS: Scriu mesajul asta de mai bine de jumate de ora...tot dupa curu lu raul umblu
Martie Aprilie 2004
Rayuela spune:
LA MULTI ANI MARIA ALEXANDRA!!
sa cresti mare si sa ai parte numai de impliniri!!!Pupici dulci de la Amelie ,pentru o papusica frumoasa care face azi un anishor!!
LA MULTI ANI ELA,sa ne traiesti mamico!!!Multe bucurii si cadouri frumoasa iti doresc,la implinirea frumoasrei virste de 20 de ani!
Claudico,ce mai face Raul??Tot stau cu grija lui ,ca acum am doi copii,pe Amelie si pe Raul!
Simo,si eu sint de acord cu propunerea ta!acum sarbatorim data viitoare la 2 anishori!!
Pupici
Elena si pisicutza Amelie
Claudelu spune:
Lenutzoooo, Raulica fara frica e bine acum, adeca nu are temperatura, dar nu vrea sa doarma...cred ca pentru el asta e cea mai mare pedeapsa pe care i-o pot da Iti dai seama ca a dormit 30 min -1h si pana la 21 e cale lunga Nervi sa am ca de restul ma ocup io
Amelie, ce mai face?? pe unde ai umblat aseara, ca te-am asteptat pe YM
Irinooooo, Nu mi-am dat seama ce-ti veni, dar stiu, acusica pleci si nu vrei sa raman nefelicitata sa va de-a D-zeu tot binele din lume! O calatorie cat mai usoara si un concediu asa cum vi-l doriti! Si sper sa nu cumva sa faci gresala sa pleci si sa ne lasi nepupate ca te mananc cu fulgi cu tot Sper din suflet sa mai dai din cand in cand si pe aici, ca poate o punem de o intalneala la vara!!! Ai sa-mi lipsesti, hani! La toata familia de animalute!!!
Martie Aprilie 2004