Copilasi si bebelusi de martie-aprilie 2004(52)
Raspunsuri - Pagina 7
LauraFlo spune:
Buna dimineata !
Sunt la serviciu asa ca profit de ocazie sa va multumesc pentru urari ! Ieri a venit nasica pe la mine asa ca am tulit-o de la serviciu pe la 2 cu gand sa fac o groaza de cumparaturi din Metro. Am ajuns la Metro, lovita de inspiratie mi-am verificat contul de pe card la intrare si ....era GOL. In aceeasi situatie era si nasica, asa ca ne-am intors in oras , am verificat cardul, ajunsesera si banii dar cam tarziu, drept concolare ne-am oprit si-am mancat in oras. Ce-am vrut sa fac si ce am reusit ! Oricum ne-am distrat.
Acum ma apuc si de muncit, dar vorbim noi mai tarziu!
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
LauraFlo spune:
LA MULTI ANI ! LA MULTI ANI ! LA MULTI ANI !
DANIELA
IOANA
ANDREEA CRISTINA
STEFAN CATALIN
HANNA
Copii dragalasi sa fiti iubiti, fericit si sanatosi, destepti si norocosi !
ELA
Sa fii sanatoasa, iubita, sa ai viata plina de impliniri !
Claudelu spune:
Offf, iar a facut Raul febra Nu stiu ce sa zic, simptome de raceala sau altceva nu are, e tot timpu cu pumnu in gura, dar in gura nu se vede nici un dinte care ar dori sa iasa (da' io il las sa iasa)...aseara a facut 37,7, azi dimineata la 5 s-a trezit, avea 38, iar la 11 avea 38,9 I-am dat Panadol, supozitor in fund, si preventiv(nu stiu daca e bine) i-am dat si 2,5 ml de antibiotic
Sper sa fie de le rinichi ca ma impusc...mi-a zis pediatru care a descoperit rinichii lu Raul ca va fi febril, dar chiar asa, tot la 2 saptamani sa-mi faca febra?? El care pana acum 2 luni n-a avut absolut nimic??
Musai sa ma duc iar, dar tot ma gandesc, ca mi-a zis sa merg doar luna viitoare...ma gandesc sa nu fie prea devreme pentru un alt eco
V-am innebunit?? eu asa ma simt, nebuna
Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004
LauraFlo spune:
Clau, nu ne-ai innebunit iubito. Daca nu vorbesti cu noi cu cine ? De asta suntem aici ca sa ne impartasim si rele si bune !
Imi pare tare rau ca Raul e bolnavior. Eu stiam ca eco este o metoda de investigatie neinvaziva, adica ca n-ar dauna absolut deloc ( asa mi s-a spus cand eram insarcinata ) .
Eu nu i-am dus Dariei kk la analize pentru ca nu m-a lasat sora mea ca cica la clinica respectiva si-a facut si ea niste analize si rezultatele n-au fost cele reale, dar din pacate clinica care mi-a recomandat-o nu are program sambata si e si foarte departe de mine. Oricum sper sa o rezolv si sa nu gasesc alte motive sa nu-i fac aceste analize, ba m-am gandit ca ar trebui sa-i fac si la sange un set complet.
Sa stii ca si eu i-as fi dat antibiotic daca eram in locul tau. Imi tare rau pentru nelinistea ta si pentru suferinta bietului copilas. Sanatate multa !
Claudelu spune:
Laura, mersi fain de incurajare!
mai eu nu sunt chiar atat de disperata, sunt doar ingrijorata, ca nu mai inteleg nimic din ceea ce se petrece cu bobolino meu Eu n-am avut probleme cu el pana acum cateva luni, n-a facut febra niciodata, nu a fost nici macar racit...toate problemele au aparut odata cu dintii
Martie Aprilie 2004
LauraFlo spune:
La Daria, primii dinti ( aia de la trei luni ) nici nu i-am simtit. Nu tu febra nu tu nesomn, da' cu trecerea timpului toate au luat amploare ! Din pacate !
Si asa cum spui si tu faptul ca nu stim exact ce-i doare e cel mai naspa !
LauraFlo spune:
Poate ma ajutati si voi :http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47460
Rayuela spune:
Clau ,asa rau in pare de Raul,ca e bolnavior!!
cred ca esti cu nervii lapamint,numa noi stim ce e in sufletul nostru cind ne sint puiutii bolnaviori!.Eu zic sa mergi ottusi la nene doctoru,ei sint mai in masura sa-ti spuna care este problema.
Laura,am vazut ca ti-a raspuns sinzi-ana la intrebarea ta,din pacate nu cunosc problema ,dar raspunsul sinzianei este foarte explicit!sanatate maxima!
Daniela,am uitat sa-mi cer scuze ca te-am lasat cu ochii in soare atunci pe messenger,dar nu m-a mai lasat Bubu deloc la calculator.Ma ierti tu,nu?
Elena si pisicutza Amelie
Claudelu spune:
Am intrat sa va spun ca i-a scazut febra Acum doarme Sper sa nu mai faca, oricum de scos la aer, tot il scoatem...ca e mai cald afara ca in casa...iar a venit primavara
Laura, sorry, dar nici eu n-am idee cum te-as putea sfatui! Dar asa cum zice si Elena, raspunsul sanzienei mi s-a parut destul de bun! Sanatate maxima!
Azi am fost tratata ca o regina si asta de dimineata...la 5 cand s-a trezit Raul Clau m-a expediat in alta camera, azi a facut el curatenie in toata casa, acum e la cumparaturi...ce mai boierime Si cica ma scoate si in oras Poate are ceva pe suflet O musca
Martie Aprilie 2004
codritu spune:
Salutare la toata lumea. La multi ani tututror copilasilor care si-au sarbatorit aniversarea in perioada asta si insanatosire la cei bolnaviori. Si noi suntem bolnaviori, Tudor tuseste de foarte multa vreme, am fost cu el la medic saptamana trecuta si mi-a spus ca nu e nimic grav. Saptamana asta a facut febra asa ca am mers iar la medic si ne-a dat antibiotic, ce sa mai inteleg si eu cu medicii astia. Acum e pe antibiotic, i-a mai scazut febra, dar de tusit tuseste in continuare si nasul e plin de muci, de abia respira.
Am citit tot ce ati scris si am vazut si pozele cu copilasi frumosi, dar nu prea mai am timp de scris. Ajung acasa pe la 5.30-6 si mai stau cu Tudor pana pe la 8.30-9 cand se culca asa ca profitam te timpul asta sa ne jucam si sa ne iubim cat mai mult.
Tudorel