Copilasi si bebelusi de martie-aprilie 2004(52)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Ruprich pe pagina anterioara

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Foarte frumos Kata ! Mama, mama ce responsabilitate pe umerii nostri sa fim comparate cu ingerii ! Asta ca sa nu zic ca aici se spune ca suntem ingeri !
Claudelule ce bine ca v-ati distrat ! Raul mititelul prin ce ii este dat sa treaca ! Acum am sunat si eu la o clinica si maine ii duc si eu Dariei o proba ca vad daca nu cumva are si ea viermisori. De vreo cateva nopti si ea doarme pe burtica , dar ea a mai dormit asa. Oricum nu costa aproape nimic ( 40.000) si clinica e in drum spre serviciu, deci mi-e foarte usor.
Se pare ca luna aceasta vom face toti analize; sefu ne-a platit noua , angajatilor, un set complet de analize la o clinica particulara si se pare ca eu sunt programata luna aceasta, iar Marius trebuie sa-si faca un control la genunchiul operat in vara la menisc. Tare naspa e sa fii bolnav !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Ruprich multumim pentru poze!
Miri tu ai pus pozele ca parca nu le-am vazut?

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Chiar ma gandeam la Miri! Vrem poze de la tine

Raul e de coma, acum rontaie pe incarcatoru meu...mama ce nebuna sunt...acum mi-am dat seama ca e in priza Doamne nebuna mai sunt!

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Ce-i cu linistea asta??
Am culcat copilul A fost rupt de somn si a adormit instantaneu
No, daca sunt singura, atunci ma duc si eu sa bag cvea la stomac

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alona spune:

Clau, ai terminat de papat? Ia treci aici, ca acu sint eu singura! Si eu am exact aceeasi problema cu Thea, se trezeste de vreo 3 ori pe noapte, se tot foieste si plinge, insa io ma gindesc ca o fi de la dinti ca e pe vine unul.Oricum nu avem zi de doctor decit pe 25 aprilie asa ca trebe sa mai asteptam si o sa-i zic si de treaba asta ca m-ati speriat cu viermisorii.
Simo, tu cum ai reusit sa-i scoti cerceii aia care i-a pus cu pistolul? Nu reusesc nicicum,tot invirt de surubelu ala si nu se intimpla nimic, tot acolo sta, plus ca Thea isi misca capul in toate partile, nu ma lasa.Mor de ciuda, am zis ca ma duc la tipa aia de la biju care i-a pus sa-i si scoata ,ca io nu reusesc.
Kata, foarte fain ce ai scris tu acolo.Petrecere frumoasa miine!

La multi ani Daniela!
La multi ani Daria!
Sa aveti o viata frumoasa alaturi de cei dragi!

Anca, mamica de Thea si Vlad

"Un cerc de prieteni nu se face cu compasul... "

Mergi la inceput

Alinoo, am si dormit intre timp Acum ne-am pus toate pe jar cu viermisorii Mama ce lude suntem

Ela, nu am primit inca nimic Offf,ce ciuda imi e...curiozitatea ma omoara pe mine

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Uf, urez sanatate puilor care au probleme cu viermisorii! Sa le treaca repede si sa nu se mai chinuie.

Dragele mele, ieri n-am mai avut timp de computer. Am stat afara toata ziua!! Ma bucur tare ca a venit primavara si cand iesim din casa uitam sa mai intram pana se intuneca.
Tot ieri am primit rezultatul ananlizelor de sange facute luni Larei. Toate sunt bune si sunt fericita ca puiul meu e sanatos tun.
Ca fapt divers, i-au analizat si nivelul de plumb din sange (aici e mare chestie cu casele zugravite cu vopsele care contin plumb). Binenteles ca rezultatul e bun.

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Kata, asteptam sa-ti revina cheful de vorba si sa ne povestesti cum l-ati sarbatorit pe Robi. Distractie placuta sambata si asteptam poze!

Simo, apropo de crema aia, sa stii ca eu o mai fac si direct pe aragaz la temperatura mica si nu pe baie de abur. Fierb cateva minute smantanta, adaug ciocolata si las sa se raceasca. N-am observat nici-o diferenta.

Lavi, succes la pregatiri si sa aveti o petrecere reusita! Asteptam poze.

Oana, tot am vrut sa-ti zic ca ti-am admirat printesa in poze! E tare dulce. Sa-ti traiasca!

Clau, eu sunt Gigi-contra: clatitele sunt "otrava" la cura de slabire! ...Nu te supara pe mine fiindca glumesc!

Mergi la inceput

Ela, nu mai stiu daca ti-am zis ca am primit emailul de la tine cu cartea lui Brown. Multumesc!

Mergi la inceput