Copilasi si bebelusi de martie-aprilie 2004(52)
Raspunsuri - Pagina 5
katalina spune:
LA MULTI ANI
DARIA-1 an si o lunisoara
DANIELA -1 anisor
Catalina, ROBERT si CATALIN
"Citi bani dai pe tine, atit dau si ceilalti"
katalina spune:
N-am chef de vorba azi,...DAR am gasit ceva taare frumos pe internet, si am printat-o color sa o pun in camera copiilor.
Copilul il intreaba pe Dumnezeu:"Ei imi spun ca tu ai sa ma trimiti pe pamant maine... dar cum am sa traiesc acolo fiind atat de mic si neajutorat?"
Dumnezeu raspunde:" Dintre ingeri am sa aleg unul pentru tine si ingerul tau te va astepta pe tine si va avea grija de tine"
Copilul catre Dumnezeu:" Dar spune-mi ...aici in rai nu am de facut nimic altceva decat sa zambesc , sa cant si sa fiu fericit in fiecare zi!!!"
Dumnezeu spune:"Ingerul tau va canta pentru tine si deasemenea va zambi pentru tine in fiecare zi. Tu vei simti dragostea ingerului tau si vei fi foarte fericit."
Din nou copilul intreaba:" Si cum voi putea eu intelege lumea care imi va vorbi daca eu nu le stiu limba?"
Dumnezeu spune:"Ingerul tau iti v-a spune cele mai frumoase cuvinte asa cum nu o sa mai auzi de la altcineva si cu foarte multa grija si rabdare ingerul tau te va invata cum sa vorbesti ."
" Si ce o sa fac cand voi vrea sa vorbesc cu tine?"
Dumnezeu spune:"Ingerul tau iti v-a impreuna mainile si te v-a invata cum sa te rogi"
"Am auzit ca pe pamant sunt oameni rai. Cine ma v-a proteja de ei?"
Dumnezeu spune:"Ingerul tau te va invata cum sa te feresti de ei si te v-a apara chiar daca asta inseamna sa-si de-a si viata pentru tine."
" Dar voi fi intotdeauna trist pentru ca nu am sa te mai pot vedea."
Dumnezeu spune:" Ingerul tau iti v-a vorbi intotdeauna despre mine si iti v-a arata cum sa ajungi din nou la mine, dar sa stii ca eu am sa fiu intotdeauna alaturi de tine."
In acel moment se facu liniste in ceruri si o voce de pe pamant se auzi si copilul in ultima clipa inainte de a parasi raiul il intreba: "Dumnezeu cred ca voi pleca acum ... te rog spune-mi numele ingerului meu."
" Numele ei nu este important. Tu ai sa o numesti simplu "MAMA!"
Catalina, ROBERT si CATALIN
"Citi bani dai pe tine, atit dau si ceilalti"
Claudelu spune:
Fetelor am avut o alta noapte dormita doar pe jumatate...ooffff nu stiu ce are Raulica saracutu de tot se trezeste noaptea Ma tot gandesc sa nu cumva sa aiba viermisori...ELa si Oana domnisoarele voastre cum s-au manifestat?? Raul e foarte agitat in somn, se intoarce pe toate partile, doarme chiar si pe burta , el care nici gand sa stea pe burta A adormit de 2 ori iar cand il asezam in patutu lui brusc se trezea, asa ca noaptea asta am dormit impreuna
Kata, chiar ca e bun de pus in camera copilului Multumim mult!
Laura, sanatate multa Dariei Auzi, ai sa rezisti sa nu o pupi?? Eu nu cred Am mai auit si eu baliverne de astea, cum sa nu saruti copilul ca vezi doamne cine stie ce boli pot lua d ela noi, ca de parca nu ar lua si asa Avem o cunostiinta care nici acum la 5 ani nu-si saruta fata ca sa o fereasca de boli
Noi am fost aseara la prietenii nostri, am mancat bine, am un vin bun A fost super bine...am mancat ciuperci umplute si clatite la cuptor cu branza si smantana
Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004
georgescu oana spune:
Claudelu ,pai se manifesta cam cum spui tu,somn agitat,foiala toata noaptea reprize de trezit si mai tarziu stari de veghe cu plans , nu se potolea decat cu laptic ,leganat si tot tacamul dupa o ora doua.Sper sa nu fie asta poate doar il chinuie dintisorii.
Alex devenea f nervoasa dupaamiaza catre seara ,nu mai avea atata rabdare ,era irascibila dar in principal te iei dup trezitul in timpul noptii fara o cauza aparenta.
Ca sa te linistesti mai bine duci o proba la analiza si ai rezolvat.
La Multi Ani Daria Daniela sa aveti parte d noroc anul asta!
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie
georgescu oana spune:
Mai ce pofat ai putu sa-mi faci ! Cum ciuperci umplute?
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie
LaviB spune:
Fug la treaba insa inaitne n-am putut sa ma abin sa nu va mai vad si azi.
Kata mi-ai "adus" lacrimi in ochi cu povestioara ta. Ffffffffff frumoasa.(sambata ne chefuim deci impreuna, hm?!;-)
Clau incearca cu un supozitor de paracetamol si vezi daca-ti doarme mai bine .La mine a functionat (doctorul dat-el spus bun pt dinti)
Laura sa-ti traiasca printzesa dulce si ..... cu pupatul eu una o gasesc o aberatie. Auzi la ei sa privezi mama de cel mau frumos lucru:pupacit puiutzul
gata am fugit ca e super tarziu....da`parca vad ca mai vin o tura pe la voi
paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Lavinia-mama si micutza Hanna ( 16.04.2004 )
Claudelu spune:
Oana, musai ma duc la analize cu kk, ca aceleasi simptome le are si raul
Hai sa-ti zic cum au fost facute ciupercile umplute...e reteta din ceva revista dar nu sunt greu de facut...chiar floare la ureche...
-se caleste putina ceapa, dupa care se pune 500g carne tocata - impreuna le lasi sa fiarba cu putina apa
- dupa ce a fiert se umplu capacele de la ciuperci si se aseaza intr-o tava in care pui 4-5 linguri bulion sau pasta de rosii
-peste ciupercile umplute se pune cate o lingurita de samanta peste care se razaleste cascaval si la cuptor
-asta e tot
Sunt super bune...am mancat cu pireu de cartofi...sa mori nu alta
Martie Aprilie 2004
Claudelu spune:
Lavi, la Raul nu se mai vede nici un dinte si asta m-a pus sa-mi fac probleme, mai ales ca le-am auzit pe Oana si Ela
Distractie placuta sambata!
Martie Aprilie 2004
ruprich spune:
Katalina:foarte frumos...Oare asa vor simtii si puii nostrii?
Oana: ti-am trimis pozele pe mail.
Pleeease nu gasesc unde ai scris simptomele pentru viermisorii.