Copilasi si bebelusi de martie-aprilie 2004(52)
Raspunsuri - Pagina 4
SimoV spune:
Mi-am baut si eu cafeaua acum, citindu-va.
Daniela, f. inspirata esti. O sa printez reteta, sa le fac tortul alta data poate la copii. Si eu fac crema pe aburi. Dar eu o fac si cu oua. Dar o s-o incerc si pe a ta.
Clau, distractie placuta deseara la prietenii vostri. Noi suntem niste fraieri, nu profitam deloc de ai mei, nu iesim nicaieri. Sincera sa fiu, suntem prea obositi seara dupa ce culcam copiii, nu ne mai arde de iesit. Desi, in timpul zilei planuim si dupa ce ii culcam ne razgandim. Eu am si multa treaba si ma gandesc ca decat sa iesim dupa ce ii culc, mai bine lucrez ceva. Adevarul e ca uneori nu mai am putere si foar zac pe canapea cu ochii in tv ca o drogata si de stresata ce sunt ca am atata treaba nici nu pot dormi...
(intre timp am facut pauza de schimbat chiloti, joaca, pregatit sticulte, etc si acum sa vad daca mai stiu ce am vrut sa va mai scriu.)
Lavinia, spor la treaba si distractie placuta.
Ela, sanatate Cristinei. Si Lucas are muculetzi... Azi-noapte mi-a facut si febra, azi il urmaresc, daca mai face, il duc la pediatra.
Laura, ma bucur ca azi-noapte ati dormit.
Diana, te inteleg cu oiboseala. Si eu am multe nopti in care dorm 4 ore doar, insa nu din cauza copiilor. Din cauza ca ma culc f. tarziu (1-2) ca am treaba si numai atunci mi-o pot face in liniste. Uneori simt oboseala pana in creier, sincera sa fiu, alteori am impresia ca s-a obisnuit organismul meu asa. Dar totusi oboseala isi spune cuvantul mai tot timpul.
Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)
Claudelu spune:
Ce mama denaturata sunt [:d] Am uitat sa ne laudam...avem 6 dinti
Simo, mai rezisti?? sincer eu te admir, esti cea mai tare dintre noi Gemeni si pe langa si servici
Sa va povestesc ceva Dupa ce s-a trezit Raul am vorbit cu Elena pe Ym...eu cu raul in brate, ea cu Amelie...mai fetelor, astia doi chiar se iubesc Raul stragea monitorul in brate, o mangaia pe Amelie, domnisoara la fel...si-au trimis pupicuri...au batut din palme, ce mai iubire nebuna Gata, incuscreala e pe bune! Eu de buna voie si nesilita de nimeni il dau pe Raul spre casatorie domnisoarei Radoi Amelie
Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004
SimoV spune:
Clau, ei, lasa ca nu e chiar asa. Am ajutor mult (sa le dea Dumnezeu sanatate alor nostri, ca nu stiu zau ce m-as face fara ei! - ar trebui sa ma las de cariera cu totul si zau, as face-o intr-o clipa si fara regrete daca n-as avea ajutor), dar ma incapatanez eu si vreau sa le fac pe toate si vreau sa ma joc cu ei, vreau sa stau cu ei tot timpul si pe urma platesc cu noptile nedormite. Dar de ex la bucatarie nu fac nimic de cand e mama aici! Deci nu sunt nici de compatmit si nici de admirat
De ex. acum nazdravanii dorm, mama face mancare si eu in loc sa imi fac treaba, va scriu voua si la noapte citesc si scriu si corectez, si, si, si....
M-a distrat tare faza cu Raul si Amelie! Scumpii de ei!!
georgescu oana spune:
La Multi Ani Sebastian sa cresti mare si frumos!
Mai am o raceala naspa si se pare ca mi-a pierit si inspiratia ca doar citesc.
Ar trbui sa ne pregatim de petrecere pentru sambata dam aaaaammmmm o lllleeeeeennnneeeee ,mama,mama,nu imi vibe sa ma apuc de nimic ,de abia maine o sa fac cumparaturi si sa vad cum ma organizez.Aveti idee gasim la carrefour ornamente frumoasse?
In rest am scapat de viermisori sau oricum stam mai bine pentru ca acum doarme noaptea,cred ca ne mai iese un dinte ca numa' cu destu' in gurita e,in rest aproape bune toate.
Chiar asa Simona tu si Mickyyy ce mai faceti pe eroinele ,de unde aveti putere,mai?
Diana e secret pretul
Fetelor trimiteti-mi si mie pe georgescu.oana@gmail.com poze cu noi, de la petrecere.
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie
katalina spune:
Am intrat doar sa va pup fetelor, si sa va multumim pentru urari si ginduri.Sunteti prietenele mele si trebuia sa intru sa va scriu 3 rinduri si sa va dau si cite o pentru fiecare.
Sunt obosita, ne-am distrat de minune,...si vom continua si simbata cu motul,cu musafiri,etc,stiti voi.Am multe de facut pina atunci, trebuie sa trag si-o fuga miine la coafor, sa-l plasez pe Roby la mama, avem si concurs de dans simbata(Cata),si cumparaturi,etc...
Pozele -luni(din pacate)!
Va pup acum.
La multyi ani SEBASTIAN! Sa cresti mare si norocos.
Catalina, ROBERT si CATALIN
"Citi bani dai pe tine, atit dau si ceilalti"
SimoV spune:
La Multi Ani, Sebastian !!!
Sa cresti mare, si sanatos si sa aduci parinitolor tai numai bucurii!!
Claudelu spune:
Hai ma Simo, lasa modestia Nu zau esti de admirat, vrei nu vrei
Sanatate multa lui Lucas
Oana, revino-ti ca ai de lucru!
Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004
SimoV spune:
Oana, eu nu fac pe eroina.... De rezistat trebuie sa rezist ca nu am incotro si oricum imi trece somnul cand ii vad si ii aud, ca si voua, ca doar si voi cele cu un copil sunteti obosite, nu numai noi. Ce sa fac, sa le zic la copii cand plang dupa mine si se intind sa ii iau in brate, ca azi mama vrea sa doarma toata ziua si nu are energie pt. ei? Nu se poate asa ceva...
ruprich spune:
La multi ani Daria!
La multi ani Daniela!
Avem si noi 5 dintzishori si cred ca mai vrea unul sa-si faca loc.
Vaccinul de 1 an: am facut ieri vaccinul, a fost groaznic.Robert nu a avut nimic la celelalte intepaturi, dar la asta a fost cumplit.A facut febra, 39, iar toata noaptea nu a inchis ochii, a plans aproape tot timpul. Astazi vad ca e la fel.Sper ca pana maine sa-si revina.
Ai vostrii cum au reactionat la vaccinul de la 1 an?
LauraFlo spune:
Ufa! Am avut probleme cu site-ul de dimineata, dar l-am pacalit si am reusit sa va citesc.
Cata dreptate ai tu Simona ! Cateodata sunt franta si nu-mi vine decat sa zac in cada fierbinte, dar Daria cand intru in casa e deja langa usa cu brate intinse. Si uit, de fapt de oboseala nu-mi aduc aminte decat la serviciu si seara in drum spre perna cand ea si celalalt copil ( sotulache de la un timp sufera de boala somnului cum se aseaza pe undeva cum adoarme) deja dorm.
Ieri am fost la doctor : avem rosu in gat. Ne-am ales cu o morala pe cinste : ca suntem parinti denaturati ca imbolnavim copilul in fiecare luna, i-am spus ca Daria isi mai baga boticul prin paharele noastre uitate pe noptiere si m-am ales numai cu exemple macabre de boli "imprumutate " de copii de la parinti, ni s-a interzis s-o mai pupacim ( chiar daca fatalia ei numai la pupat imbie ) ca se transmit astfel o multime de boli de adulti care pot fi chiar grave la varsta ei ( un ex macabru de nu stiu ce boala macabra a unei fetite "mostenita" de la un unchi care facuse o vizita pe la o alta "matusica " decat cea de acasa ). Oricum ne-a speriat binisor, casa ne relaxam ne-am plimbat putin si ne-a prins o ploaie torentiala. Bineinteles ca nu aveam umbrele ( era soare cand am plecat de acasa ) iar bagajul pt "urgente " era acasa ; in el era si husa de ploaie a carutului si pelerina de ploaie a Dariei. In cele din urma am intrat intr-un magazin si ne-am consolat cu : un cocos cantator, un cub cu incastre, o palariuta rosie si un fes roz de arlechin, iar tati cu un telefon nou.
Pana la urma ne-am si distrat ( se pare ca nu ne-am imbolnavit nici unul ) dar azi noapte ( in alta criza de insomnie ) imi treceau prin cap tot felul de scenarii macabre care bineinteles iar m-au tinut treaza pana la cinci.
Copii nostri au crescut si evoluat foarte mult dar tot BEBEI sunt si se pare ca eu una am c-am uitat.
Gata m-am plans destul ma duc la o tigara ca sa ma remontez. Cine vine ?
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004