Copilasi si bebelusi de martie-aprilie 2004(52)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

LA MULTI ANI, SEBASTIAN!
Sa cresti mare si sanatos, sa ai parte numai de bine!

Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

SEBASTIAN
Sa cresti mare, sanatos, sa ai parte in viata de tot ce e mai bun!

Ela, sanatate multa Cristinutei! Saracuta de ea Sa stii ca si Raul e plin de vartejuri, dar noi l-am tuns cu masina...dar tu nu o tunde pe Cristinuta, lasa-i parutu lung ca asa le sta bine la domnisoare
Am vrut sa te intreb, cand sau daca ai trimis pachetu, ca la noi se cam fura din cutiile postale

Ma tot uit pe poze, ma mininez de numa, nu-mi vine sa cred ce copilasi mari si frumosi avem! Sa ne traiasca si sa ne bucuram de ei!

Laura, la noi vremea e acum super...e cald, dar cam innorat...mie asa imi place In schimb azi noapte m-a spart frutuna aia, zici ca cadea ceru pe noi...bbbrrrrrr

Acum va pup ca am ceva treaba!

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana76 spune:

LA MULTI ANI ROBERT, LA MULTI ANI SEsa BASTIAN!sa cresteti mari si frumosi!
Laura, mercic-pepsc! Maria are aerul meu, insa trasaturile sunt ale lui taica-sau!
Ela, sanatate Cristinutzei!
Clau, ai vazut prin ce trec eu de cand s-a nascut Maria??cam 4 ore de somn pe fiecare noapte, cel mult, pentru mine, si ziua alergatura dupa ea....in fiecare zi! Asa ca sunteti niste fericite majoritatea ca va dorm copiii noaptea. intr-un an de zile, Maria a dormit doar in 3 nopti 7 ore incontinuu......record absolut, cred! dar important e ca e sanatoasa.
va pup
diana

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, SEBASTIAN!am vrut sa spun, din nou laptopul meu imi face probleme! scuze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Doamne Diana, cum rezisti ? Ai pe mama ta care te ajuta, nu ?

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

da, Laura, iti dai seama ca fara ea n-as fi rezistat, mama inca mai lucreaza, dar oricum, mi-e de mare ajutor ca ea face tot prin casa si ma ajuta si cu Maria, d-aia nu ne-am mai dus nici la Oradea nici la Brasov, ca am nevoie de mama.

Mergi la inceput

Diana, eu mama in ritmul Mariei n-as fi rezistat, cu mama sau fara, as fii fost terminata...pentru mine somnul, in special cel de dimineata e sfant
Oricum ma consider o norocoasa ca imi doarme Raul asa de bine pai pe cine sa semene ca si mie si la Clau ne place somnu
Fetelor, de cand l-am tuns pe Raul imi dau si eu seama ce bine seamana pe tacsu...e picatura din el

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaviB spune:

La multi ani Sebastian!!!

Nedda sarut mana de sarut mana. Pe bune ca mi-ai luat o piatra de pe inima.
Da`chiar ca esti o super gospodina si plina de fantezie. Eu una.....pauza....mai ales la prajiturit.
La mancare mai ca mai da`prajiturelele nu sunt punctul meu forte.
Iti multumesc din suflet si o sa pun sigur poze sa vedeti ce mi-a iesit.

Acu fug sa cumpar ce trebuie (de smechera ce sunt ma duc la o cofa si cumpar blatul ca e super ieftin si e ca cel facut in casa- 3,45 €/blat) si....urati-mi bafta.

va pup pe toate si multa sanatate bolnaviorilor (mai ales micutzei Cristina )si in cazul in care nu mai ajung pana sapt viitoare urez de pe acu:

La multi ani!!!

Daniela
Maria-Alexandra
Stephanie (ce mai faci Pucku??? sa-ti traiasca fetitzuca)
Andrei-Alexandru

La multi ani!!!

iar tineri noastre mamici la fel La multi ani si petrecere frumoasa duminica (Ela)
paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Lavinia-mama si micutza Hanna ( 16.04.2004 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

LA MULTI ANI SEBASTIAN ! Sa fii sanatos, norocos si destept !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Mai fetelor, cei cu linistea asta?? Nu mai povestiti nimic??

Lavi, petrecere frumoasa!

Doamne fraiera am fost, Raul doarme de 2 ore jumate si eu in loc sa trag un cap la perina stau pe net, cu ochii picati pe tastatura

Rayule, web-u merge, asa ca treci la apel, ca doar spesăli for iu am luat-o

In seara asta ne-a invitat o prietena la cine Am scapat de gatit A zis ca are chef sa faca ceva special si ff bun dar iese in cantitati industriale si doar pentru ei n-are rost sa pregateasca...hihihi, m-am scos...hihihi
Raul ramane cu bunicii si noi mergem sa si sa

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput