Copilasi si bebelusi de martie-aprilie 2004(52)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Oana pentru ce ii dai tinctura Alexandrei? Imi pare rau eu nu stiu cum se da .

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malina_mircu spune:

haideti ca mai apar si eu pe aici. in primul rand la multi ani tuturor copilasilor care au implinit un an. mai avem un pic si trecem toti la statutul de copilasi nu de bebelusi. si chair asa au inceput sa arate.

diana sigur tinem legatura si aflii cand venim la sinaina. sa aiba si Danutz cu cine sa-si faca lipeala. :-)))

cristina bafta al examene, daca nu le-ai termiant paana am scris eu. ami esti prin pitestui, ca nu am reusit sa ne intalnim.
am vazut pozele de la un an ce mare este anelisa, pare mult mai mare la varsta. si ce coafura de domnisoara are.
daca vreti sa vedeti pozele crsitinei stergeti puncut de dupa user, d-aia nu merge.

lavi inca nici nu a eliberat apartamentul vechiul proprietar. iar noi avem terment de leiberare max 1 iunie. ne-am insirat asa de mult cu mutatul asta ca mi s-a luat inainte sa incepem sa-l amenajam pe cel nou.

claudelu felicitari pt kilogramele date jos, tine-o tot asa. claudelu cred ca de la auer doarme raul asa.
iar cu sora ta si gura lumii exac acelasi lucru l-am vazut la cumnata mea care nu paoet sa faca copii (si e a afacut al investigatii chair si operatie). si toata lume ase gasea sa-i intrebe acelasi lucru.
sa speram ca-si vor implini dorintzele si sa ne daruiasca nepotzei.

simo felicitari pt dintzisori. cred ca si lui danutz i-au dat maselutzele de sus ( ca a fost obrazaul rosu si nu a mai vrut sa manance aproape de loc) dar nua ma stat sa ma uit.

nedda succes cu casa. si desi nu am vazut pozele de la petrecere sunt sigura ca a fost super.

katalina nu te lua dupa lume. e mai bine lapte de mama decat de altceva. imi spuena soacra mea ca a supt pana la 2 ani. isi lua scunelul si ii zicea ca vrea tizti. oar nasa noasta a zis ca l-a lapatat pe baietzel pana la un an si 3 luni. si eu as fi vrut sa ai manace lapte de san.
si eu m-am uitat de casuzte. mi se par f amuzante. daca este de carton nu stiu daca rezista mult. parca am vazut la diverta un cort din ala de interior sigur tine mai mult. si noi vrem sa-i construim la vara casutza de lemn .

nally super petrecere. sa va traiasca printzishorul.

fetelor super intalnirea. vreaaaaaauuuu si eeeeeeeeeeuuuuuuuuuu.

pana sa raspund la toata lumea de la origini am pierdut sirul

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46476&whichpage=1" target="_blank"> Mihaitza are nevoie de noi

pupici
Malina siDanutz (5 aprilie 2004) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35266" target="_blank"> povestea nasterii

Mergi la inceput

nedda nici danuzt nu vrea sa se joace cu ceilalti copii. am crezut ca trebuie sa incepem programul de socializeare. probabiul de pinde de si de fire.
ela incerca aklvol psu sa desfunde nasul noaptea mi s-a facut ca afce minuni si parca i-a dat somn.
diana da chair cum rezisti? danuzt face mofturi la mancare dar de dormit doarme excelent. de ex duminica a dormit de al 21 la 8 fara sa-si schimbe pozitia. sper sa incepa si maria sa te lase sa dormi
ruprich nu ne speria cu vaccinul ca noi inca nu l-am facut.
laura sanatate Dariei. se pare ca tot umbla bolesnitze, nu mai
vine o data vara asta .... et are inselatoare vremea.
katalina f frumos mesajul.
claudelu multa sanatate si sa nu va mai imbolnavizti asa de des.
oana inca o data la multi ani, sanatate si nuami fericire alexandrei.

promit ca de acum scriu la timp ca mi-a luat o juam de zi sa citestc si sa vad pozele.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46476&whichpage=1" target="_blank"> Mihaitza are nevoie de noi

pupici
Malina siDanutz (5 aprilie 2004) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35266" target="_blank"> povestea nasterii

Mergi la inceput

si acum sa va fac rezumatul cu ce mai facem noi.
sap tracuta am fost cam indispusi, nu manca, facea kk cam moale si des, obrajorii putin rosii, nasucul infundat, putin vomitat. se apre ca am avut nasul infundat si i-au iesit si dintii in acelasi timp. acum i-a trecut cu totul. pt nas i-am pus karvol si paracetamol supozitor si pt nas si pt dintzisori.
pe lapte de vaca nu ml-am trecut ca iar i-a aparut un pic de alergie de la ceva.
in weekend am fost o garamda pe afara la zoo si in parc la leagane,au fost experiente palcute pt el. a impins carucirul intr-o veselie.

Ati vazut cate stiu copilasii nostri la varsta asta? m-a lasat masca, are poze cu animale facute de moasa in Africa de sud. si culemea este ca recunaoste animalele (elefantul, girafa, pinguinii, maimutzica, pasarea).

cuvinte spune :mama, tata, papa, apa, pa, da. mai nou da din cap DA/ Nu in functie deca vrea sau nu vrea ceva.

mai vb ca astazi vad ca vb singura. :-)))

pupici

Mergi la inceput

Malina nu vorbesti singurica, ai uitat ca eu sunt mereu pe aici ? Asteptam continuarea povestirii tale.
Avem noroc de copii destepti, si Daria recunoaste ( i-am cumparat un pliant cu animale domestice ) toate animalutele si stie sa le si imite. Acum invatam sa impingem carutul papusilor si ( deja a invatat ) sa-mi spuna unde o doare, unde se loveste. E super haioasa cum vine sa o pupi ca s-a lovit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Laura propolis dam pentru oxiuri ca tratamenr complementar.

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Da ? Habar n-aveam Oana ca propolisul e bun la asa ceva !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Laura am citit pe prospect ca e bun la o graoza de chestii ,colite ,raceli,paraziti,redresare hormonala,etc

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

L-ai luat de la plafar sau de la farmacie ?.... de fapt nu conteaza, am sa cumpar si eu , chiar daca am sa mi-l administrez mie , dar m-ai facut curioasa.
Multumesc de raspunsuri Oana !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alona spune:

La multi ani Stephanie!
Sa cresti mare, sanatoasa si sa ai o viata frumoasa.

La multi ani Ela!
Sa fii fericita si iubita!

Anca, mamica de Thea si Vlad

"Un cerc de prieteni nu se face cu compasul... "

Mergi la inceput