Copilasi si bebelusi de martie-aprilie 2004(52)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Of, ce dor mi-a fost de voi!! eu nu mai reusesc deloc sa-mi fac timp... Vreau intii sa urez copilasilor nostri numai zile senine si pline si dulci si sa fie norocosi si iubiti.

Vad ca ati dicutat de viermisori...Ioana a avut o perioada in care se foia rau noaptea,se trezea, plingea, dormea numai pe burta, chiar ciudat, asa cu fundul in sus si piciorusele strinse, ziua n-avea pofta de mincare si facea un caca f moale si mult. Si i-am facut un copro. Si...are giardia! Parazitul ila timpit care locuieste in bila! Va dati seama ce suparata am fost...Plus ca tratamentul cu metronidazol (flagyl)e super tare, termina ficatul. Si am zis ca nu ne apucam de nimic, pina nu repetam analiza. Si-am mai dus o data. Si n-a mai iesit nimic. Si inca o data. Tot nimic. Acum , am dus a patra oara. Daca tot nu iese, nu-i mai dau nici un medicament, ca mi se pare aiurea.Plus ca in parc toate mamicile zic ca bebeii lor au giardia si dupa tratament au facut iar... Pediatra mi-a zis ca in pitesti si bucuresti cine zice ca n-are minte, ca se afla in apa de la robinet. Ca toti avem, dar se creeaza in organism o simbioza si reusim s-o dominam...dar ca bebeii n-au putere si ei sunt mai vulnerabili. Naiba s-o ia, eu nu mai inteleg nimic. Acum, ea are perioade, uneori doarme toata noaptea, asa cum facea, alteori se foieste si se scoala. Are un singur caca pe zi, dar f moale si mult (?)si ce ma oftica e ca nu maninca. Oricum, se pot lua viermii si parazitii din atitea locuri, ca n-ai cum s-o feresti. Pai ajung paranoia daca ma iau dupa tot ce zic doctorii. Iar cu pupatul...pai eu ii dau sa muste din mar dupa mine, ii gust din mincare sa vad daca arde, un pupi mic e inofensiv. Plus ca ea pune miinile peste tot afara, pe jos, prin iarba, prin masina, isi roade ghetele...ca sa nu mai zic de nesuferitii de necunoscuti care o pupa pe miini prin oras...Hai, ca v-am capiat, intru o data pe luna si atunci va vorbesc de viermi si paraziti.

Va intreb umil si invidios voi ce le mai dati de mincare, ca mitza mea ma dispera, s-a facut o mofturoasa, maninca asa: dimineata tzitzi si cu greu un biscuite. La prinz 200 de grame de supa crema de legume cu carne (sunt si zile cu 240 dar si zile cu 80 de grame si oricum, trebuie sa fac eu show ca ca deschida guritza). La o ora putin tztzi. La 5 maninca greu si indopat 100 de mar cu brinza. Seara 100 de orez cu lapte si tzitzi.

Si acum, sa va zic episod: eram acum citeva zile in parc cu ioana si asta ma alerga in toate partile, ca ea nu merge bine, dar fuge, si nu prea stie sa cada, ca uneori cade pe spate, direct cu capul si deci tre sa stau dupa ea non stop, s-o prind sa nu bubuie de asfalt, asa, hai ca ma pierd in digresiuni, deci ma freca ioana in toate partile cind vad o fetitza cuminte si mai grasutza decit fi-mea, si-i zic: uite, fetitza ce cuminte sta. Si am intrat in vorba cu bunica ei. O chema Liza pe fetitza, si desi mai voinica mult decit fi-mea, era mai mica cu o luna. Am discutat noi, am admirat-o pe micutza liza cum merge tinuta de o minutza, cum sta cuminte in carutz si se uita la lume si bunica ei mi-a zis ca e intra-devar f linistita, ca face naveta intre germania si romania si sta cuminte in avion, ca mama ei o alapteaza si ca anelisa e nascuta in aprilie. Si ne-am despartit. Si acasa mi-a picat fisa. Stiti cine era? Anelisa, fata lui Cipstyle!!! M-am tot minunat, ce chestie, sa o cunosc eu asa nearanjat si nestabilit. Dar din pacare, de atunci nu le-am mai intilnit. Or mai fi in romania?

hai, ca v-am plictisit destul, sper sa revin mai scurt.

Gabi si Ioana

Mergi la inceput

Oare s-a suparat DC-ul pe mine ca n-am mai intrat de mult, de nu-mi merge forumul?!
Gabi

Mergi la inceput

De fapt vroiam sa va intreb ce iaurt le dati voi, ca eu i-am dar prod lacta de brasov si vad ca a facut diaree. Ce iaurt primesc nazdravanii vostri? Ca eu sunt in ceata.
Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

In sfarsit ajung si eu azi la calculator Mi-a facut omu meu o mare bucurie azi M-a lasat fara hard AM intrat 2 min, cand hop apare Clau si tacticos imi ia hardu si nu l-a adus decat acum seara Oricum n-aveam timp sa stau pe net, ca am avut iar musafiri, a fost randu lu nasu sa ne viziteze I-a adus la Raul un costumas tare tare frumos
Si dupa cum ati vazut si azi la stiri suntem pana in gat in ape...de ieri ploua intruna, nu se opreste...vecinii de la 10 au venit la noi (tata e presedintele blocului) sa se planga...s-a dus tata sa vada si a zis ca nici nu are rost sa ne spuna cum e Intr-un cuvant GROAZNIC
AM fost de dimineata, cnad nu ploua fff tare, cu Raul la cabinet si surpriza avem rosu in gat Si s-a mirat si pediatra cat de umflata e gingia...a zis sa ma astept ca ii vor iesi vreo 6 odata 4 sus si 2 jos
Am fost si la posta sa ridic coletu...am auzit eu la stiri ca azi e greva generala dar am zis poate totusi am noroc...si n-am avut Si cu cata nerabdarea asteptam pachetul de la voi Adevarul e ca pe unii dintre ei ii inteleg dar pe cei care aduc pensii, somajul si alocatiile Nu, chiar le-as zice vreo 2...ca astia isi mai fac cel putin un salar pe langa si pe langa asta mai suntem si in prag de sarbatori si bietii pensionari n-au bani nici macar pentru o paine Trist, ffff trist

Stiti voi ca v-am mai povestit, Raul nu doarme decat leganat, iar de azi, de comun acord cu intreaga familie, am hotarat ca copcilu asta mic si smecher trebuie sa doamra singur singurel, cu riscul ca ne va urla in urechi...zis si facut...la amiaza, dupa vreo 20 de min de foiala si asa zis plans, Raul adoarme si inca bine, a dormit 4 ore...dar acum seara, m-am chinuit mai bine d eo ora, fara plans, doar foiala si n-a vrut sub nici o forma sa doarma, asa ca am fost nevoita sa il leagan...ce sa mai fac, ca asa nu se mai poate, e fff greu, toti suntem rupti in doua??? Ma tot gandesc ca poate atunci cand va incepe se umble singur, va cadea ca eroul si nu va mai fi nevoie de leganat...oare asa sa fie???

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Oana nici eu n-am habar cum sa da...sorry Sa aveti grija de voi! Poze de la petrecere?? Nimic??

Laura, ce multe stie Daria...braco ei...Noi ii cantam la Raul "Bate vantu frunzele..." si el face la fel ca noi, adica cum miscam noi mainile le misca si el...e mortal rau de tot

Gabi, cand citeam povestioara ta din parc, nici n-am ajuns la final ca mi-a cazut fisa si m-am gandit la Cristina si Anelisa Ce coincidenta frumoasa, pacat ca nu ti-ai dat semaa mai repede Eu din cate stiu Cristina mai e inca in tara!
TU ii dai Ioanei apa de la robinet?? Eu inca nu am avut curaj, doar apa plata ii dau...si la ceai si la orice doar apa plata (cu lamaie, )Sper sa iasa bine si al patrulea rand de analize!

Alina, doar atat??

Malina si i-a placut lui Daniel la Zoo?? Ce program super ati avut in week-end Noi am stat doar in casa

Lavi si Kata, asteptam poze si povesti (Kata) de la petrecere!

Rayule, pe unde umbli?? Iesi la apel, iubitaaaaaa!!! Ce mai face printesa mea???

Ela, de cand ai imbatranit nu mai dai pe aici??

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Si un ultim mesaj, sa nu va plicitsesc prea tare

Stephanie
sa cresti mare, sanatoasa si sa-ti bucuri parintii!!!
Corina, mai da si tu cu stiloul pe la noi, ca ne lipsesti!

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Uite ca apar si eu, cum v-am promis ,sa va povestesc despre o zi taaare importanta si frumoasa din viata familiei noastre.
Pentru a sarbatori un pui mic de om,toata familia ,de la mic la mare s-a implicat in organizarea si pregatirea celebrului "luat din mot".Toti prietenii si rudele au fost invitate sa-i ureze La multi ani si sa pape din tortuletul special pregatit pentru el cu Alba ca zapada si cei sapte pitici(care din pacate nu se vede bine,tati e de vina).
Piticul nostru a fost tare fericit cind s-a vazut in centrul atentiei;nana l-a imbracat cu hainutele noi, apoi i-a taiat motul,apoi si-a ales dintre obiecte o seriga, pixurile, si banii,asa ca mama spera ca va ajunge doctor(caci n-am avut bisturiu sa-i pun pe tava) ,dupa care a suflat in luminare(ajutat de mama lui).
A rezistat eroic pina la 2 noaptea cind am ajuns la noi acasa,plini de cadouri,jucarii si hainute frumoase(dupa care eu sunt topita)

...nu stiu cind a trecut 1 an...ma uit la poze ,si nu-mi vine sa cred...cresc prea repede.

PARTY1
si PARTY2

va pup acum
.

Catalina, ROBERT si CATALIN
"Citi bani dai pe tine, atit dau si ceilalti"

Mergi la inceput

Am pus niste poze nu tocmai noi, sunt din martie, de la intalnirea cu mamicile si fetele din Arad!

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Kata, super poze Se vede ca v-ati distrat bine, iar Roby a fost in centrul atentiei!
Iar tu arati

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Hop si io un pic,sa-mi iau doza de drog zilnic ...devenit saptamanal intre timp
Laura,Claudica
N-am nimic de povestit.Numai va pup oleac' si ne laudam cu noua frizura!

PS Katalina,superbe poze!Si puiutu' duulce-dulce de tot!Si ce de pregateala facu mami pentru baiatu' miiiiic!Eu pe mami n-o vazusem pana acum!Parca esti sora baieteilor,nu mami a lor!Ma gandeam ca si noi am sarbatorit pe 13 aprilie:6 ani de cand am dat prima oara ochii unul cu altul....Aaaa,ma gandeam sa trag o fuga in Focsani in mai si poate ne-ntalnim oleac';da' te agat eu dac-o fi cazul!...Am fugit ca mai am de vazut pozele de la party

Irina,veve & croko
poze,poze si iar poze

Mergi la inceput