Copilasi si bebelusi de martie-aprilie 2004(52)
Raspunsuri - Pagina 12
ruprich spune:
La multi ani Andrei Alexandru!
Oana:spune-ne si noua cum se da tinctura
Malinamircu:nu este obligatoriu sa aiba aceleasi reactii.Cu toate ca al meu la nici un vaccin nu a reactionat asa.
Felicitari pentru progresele lui Danutz
Gabivalceanu:si al meu bb doarme cu funduletul in sus si piciorusele stranse, asta este un semn ca are giardia?
Mancarea este o problema si pentru noi.Dimineata mananca mar sau banana cu biscuite (dar in fiecare zi incepe sa manance tot mai putin).La pranz ciorbita sau mancarica (din mancarea noastra, dar bineinteles o fac fara condimente, carne de porc sau prajeli) cu care nu se omoara, ceea ce ma dispera ca nu stiu ce sa mai inventez si apoi un iaurtel.Seara o felie de paine unsa cu unt si pun putin cascaval, sau sunca de pui, apoi iaurt cu fructe (iaurturi simple nu vrea)sau puding de vanilie.Bea un biberon cu lapte 180 ml inainte de culcare, iar peste noapte mai bea unul, si dimineata la 6,30 mai bea unul.
Veve:super frizura.Gata... e barbatzel.
LauraFlo spune:
Buna dimineata ! Cu ceva intarziere, e drept; fiica mea iubita mi-a facut curat in poseta si m-a lasat fara chei, asa ca am intrat si eu in birou dupa ce veni sefu ( noroc ca dublura era la el ).
Ok, am vazut pozele, toate chiar.
Kata, esti superba mama, de ce ai stat ascunsa pana acum ? Si chiar ca parca esti sora baietilor tai superbi ! Super petrecere, iar lui Robert nu i-a lipsit zambetul de pe buze ! Pantofii tai m-au dat gata ! ( si casa in care s-a petrecut evenimentul )
Clau, am deschis toate linkurile cu poze si ma tot uitam eu la pozele tale crezand ca sunt ale Katalinei si imi spuneam: ce seamana tipa asta cu Clau, o fi ea ? n-o fi ea ....Da' ce seama BB-ul asta cu Raul. Pana m-am prins a durat ceva ! Sorry ar fi trebuit sa-mi dau seama din prima, ca doar TU ESTI UNICA .
Veve, Laur e gata de plecat in armata nu ? Bag de seama ca asta-i viitorul pe care il pregatiti !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
malina_mircu spune:
la multi ani si sanatate
Stephanie
Andrei-Alexandru
veve ce freza are laur, ii sta super bine il schimmba f mult, il face mai 'barbat'. multi ani inainte si plini de impliniri.
si mi-ai luat vorba din gura. pe bune Kata asta am vrut spun si eu. zici ca esti sora lor, nu mamica. felicitari si sa va traiasca sanatosii amandoi. Super totrurile!!!!
laura mia-ma adus aminte. dr noastra ne-a zis ca o data ce apuca sa afac rosu in gat face mereu, deci nu e vina voastra ca se imbolnaveste mereu. mai stiu un baietel cam de aceesi varsta care face tot asa mereu desi l-au tinut in casa toata iarna.
ruprich pai bagati lapte al greu noaptea. noi nu mai mancam noaptea de mult, poate ar mai ciuguili cate putin, in nici un caz 180.
claudelu succes cu dintzii. Da super weekend sper sa revina vreme asa ca sa ne mai plimbam si noi. I-a super placut al zoo, a fost putin dezorientat, dar o sa mai mergem ca sa se obisnuiasca.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46476&whichpage=1" target="_blank"> Mihaitza are nevoie de noi
pupici
Malina siDanutz (5 aprilie 2004) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35266" target="_blank"> povestea nasterii
malina_mircu spune:
sa va spun de ce am linkul acela atasat. intr-o zi am primit un mail forward (de obicei nu le citesc sau le sterg, dar acesta a fost altfel) era persoanl scris de niste parinti disperati. un om dintr-un alt colt al tarii avea nevoie de ajutor. un copil de varsta bb nostri sufera si are nevoie de ajutor, nu este doar inca o poveste trista, este o persoana.
daca imi dati adresele de mail pe PM va trimiti mailul ca sa continue sa circule, este si asta un ajutor.
Miri daca citesti poate poti sa faci poveseta lui publica si in alate medii.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46476&whichpage=1" target="_blank"> Mihaitza are nevoie de noi
pupici
Malina siDanutz (5 aprilie 2004) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35266" target="_blank"> povestea nasterii
georgescu oana spune:
Buna dimineata!
Claudelu o sa pun poze dar e lene mare gata astazi ma urnesc,am vazut ce ploi sunt la voi ,nasol a, si uitam mai bateti recordul 6 o data?Bafta cred ca nu mai e cazul sa-ti faci griji de viermisori!
Ruprich mi-a spus asa 10 pic e standard /zi dar a zis ca pot sa-i dau si 10 pic de 2 ori pe zi.(asta pntru copii 1 an)
Laura multe stie fata ta ,sunt geloasa!
Gabi super coincidenta !Iaurt ii dau MILI simplu.
Veve ce mare s-a facut dintr-o data ,flacau ce mai!
Kata ce poze frumoase! Copii frumosi si mamica fumoasa!
Rayuela nimic?
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie
georgescu oana spune:
Kata o poza cu rochia ta nu ai ca pare tare interesanta?
Martie-Aprilie
georgescu oana spune:
Kata mii de scuze te-am confundat cu cealalta persoana in rochie albastra ,l-am vazut pe robert in bratele ei,apoi aducea tortul si....
Martie-Aprilie
georgescu oana spune:
Gata m-am dat cu capul de pereti Kata dar semana tot tanara tot bruneta par lung..
Auziti am citit c nu e bine sa dam copiilor mai mult de 2 jucarii bdar Alex are cativa ursi mai mari care stau la vedere o papusa care canta ,stie unde e sacu cu jucarii si se duce si le scoate ,masinuta e langa pat ,nu am unde sa le depozitez decat in camera ei ,voi cum faceti si...evident are o mie de jucarii pe langa ea in fiecare zi.
Martie-Aprilie
georgescu oana spune:
Mia ce liniste e iar pe aici!Hai ca acum sigur nu ati iesit la plimbare.
Martie-Aprilie
gabivalceanu spune:
Clau, eu nu-i dau apa de la robinet ioanei, dar...isi ia singura la baie, ca e tare zbanghita si bea cu pumnul sau baga capul sub apa si inghite, n-am cum s-o tin, s-a si prins ca nu-mi convine si parca face inadins.
Ruprich, nu stiu daca pozitia e semn de giardia , pediatra a zis ca e semn ca o doare burtica (si printre altele la giardia doare si burta), dar stiu si eu...si tac-so doarme pe burta, e drept nu cu fundul in sus :-).
Oana, ia sa incerc si eu cu mili...
gabi si Ioana