Copilasi si bebelusi de martie-aprilie 2004(52)
Raspunsuri - Pagina 13
malina_mircu spune:
hai sa sunt si eu pe aici. si danutz are acces al jucarii simai mult de 2.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46476&whichpage=1" target="_blank"> Mihaitza are nevoie de noi
pupici
Malina siDanutz (5 aprilie 2004) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35266" target="_blank"> povestea nasterii
LauraFlo spune:
Oana, si la Daria e aceeasi situatie. Inca noi avand doua camere jucariile sunt si-n dormitor si in sufragerie. Dar ea isi alege jucariile cu care se joaca; daca are o jucarie noua evident ca e preferata mai ales ca ne "jucam" si noi cu ea , adica o invatam ce face si pe butoane sa apese, iar in rest si le alege singura, stie unde e locul fiecareia. Daria , seara cand venim noi acasa, prefera sa stea cu noi si astfel "domeniul " ei de jucarii e foarte largit: o iau cu mine in bucatarie si daca eu folosesc razatoarea are si ea una cu care se joaca, am cumparat special vase din plastic ca sa le poata manevra.
Nu cred ca numarul jucariilor sa creeze probleme foarte mari mai ales ca iubitii nostri copilasi sunt foarte precoce ( sper ca e corect gramatical, daca nu invatati-ma ca sa numai gresesc alta data ) si nu-i mai satisface o singura jucarie
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
LauraFlo spune:
Am vorbit cu sora mea ( este in Bucuresti pentru niste analize ) si spunea ca a plouat-o, ca a dat o groaza de bani pe taxi ( ca de' nu stie cum si pe unde se aflau diversele locatii pe unde trebuia sa-si lase secretiile ) ca n-ar putea trai niciodata in " acest oras murdar " . M-a distrat la culme disperarea ei !
Sunt rea nu ?
Rayuela spune:
buna ziua!!
intru repejor sa spun ca am vizionat pozele,si bineinteles am comentarii
Catalina,esti o frumoasa!!!Ti-am admirat pantofii(boala mea)Robert e un adevarat baietel azi,am ris la poza cu Flamingo boys!!mai ,aia sint niste uriti pe linga baietii tai,eu zic sa schimbi numele pozei in Chipendales(parca asa ii cheama pe aia americani)
Claudico,mai dar tu parca ai 16 ani!!Mi-au placut coditzele tale de scolaritza!!Iar Raul,nici nu stiu ce sa mai zic,ca deja ma repet,e asa de scump si frumos,ca n-am cuvinte!
veverico,Croko tuns soldatel e superb!!Are de mutrisoara de bandit adevarat!!
Oana,sint si eu prin zona dar mai arunc un chi din cind in cind pe forum,de scris mai greu!
Laura ,imi pare rau ca surioara ta a patit atitea in bucuresti!E orasul meu natal si eu il ador,asa jegos cum e,mi-e un dor de mor de Piata Universitatii,de Herastrau,de Ateneu,de Teatrul National!
Pupici tuturor!
eu fug in oras ,ca e o vreme superba si trebe sa-mi achizitionez o toaleta pentru ziua lu Boubou ,ca o sarbatorim simbata cu tamtam!!
parca vad ca nu-mi iau nimic si tot bubulinei ii iau ceva!
Elena si pisicutza Amelie
LauraFlo spune:
Elena , spor la cumparaturi ! Bucurestiul te asteapta sa stii !
ruprich spune:
malina mircu:stiu ca nu e normal sa manance noaptea, dar nu-l pot dezvata.Am incercat, diverse variante, dar se trezeste plange si nu mai doarme, daca nu bea lapte.
Oana: hai ca te innebunesc cu intrebarile, cat timp se dau picaturile, sau scrie in prospect?Legat de jucarii: Robert are multe multe, dar este mai incantat de albumul de poze, de aspirator, firele din casa, sticle, borcane, rotile de la carucior sau masina, deci are cu totul alte gusturi.I-am luat un calut si un topogan de la Baby Expo, dar nu este incantat, poate putin de topogan.
Clau:nici eu nu-i dau apa de la robinet, ci doar apa plata.
Gabivalceanu:si eu dorm pe burta, dar nu cu fundul in sus...ca fi-miu.Oricum o sa spun data viitoare pediatrei, poate facem niste analize.Noi am mai facut, dar nu a iesit nimic.
georgescu oana spune:
Ruprich eu ii dau 10 zile helmiflores si 3 saptamani tinctura apoi iar helmiflores si tot asa timp de 3 luni.Am vazut ca alte fete dau tinctura si 6 luni pe ani cate 3 spat pe luna impotriva racelilor in sezonul rece.
Stai linistita imi face placere sa raspund nu de asta ne-am strans aici??
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie
LauraFlo spune:
Cu toate ca pentru noi am folosit doar tratamente naturiste pentru Daria nu le-am folosit niciodata. Mi s-a parut prea mica, dar vad ca voi le folositi. Spuneti-mi si mie ce folositi si pentru ce, ca sa le aplic si eu pentru ca am mare incredere in remediile naturiste.
georgescu oana spune:
Laura pentru viermisori helmiflores si tinctura de propolis
pentru raceala oscilococcinum,sirop de muguri de brad si o sa fol si tinctura de propolis
Cam atat pentru ea,voi?
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie
LauraFlo spune:
Da si eu pentru tuse sirop de muguri de pin si Plantusin ( are mai multe in el).
Noroc cu tine Oana de mi-am adus si eu aminte ! Tare busita imi e memoria !