Copilasi si bebelusi de martie-aprilie 2004(52)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

URA URA URA!! Am fost sa scot pachetu Abia am asteptat sa intru pe usa sa ma arunc la cutie Am primit o mingiuta si o casa de marcat cu multe accesorii...super faine cadouri, dar din pacate, si-mi cer mii de scuze nu am inteles de la cine vin Oricum eu va multumesc la toate, in special Elei pentru ca l-a pus la posta

Rayule, ai grija ce zici...16?? Vrei sa intre Clau la puscarie??? Si sa stii ca aia e freza mea si n-o dau la nimenea
Ce zici, mergi la cumparaturi?? si la sora ta Claudia ce-i cumperi??

Oana si Laura, mai pai voi asa sunteti...eu nu am voie sa stiu ca voi nu dati medicamente decat pe baza de plante?? sa va doara!!!

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Am uitat ceva
Veve, esti sigura ca n-ai fost pe la omu meu?? ca prea seamana Laur si Raul Pupa-l-as pe botic!

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Iertare dam acum raportul!

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Claudelu eu nu dau antibiotic dar nu dau nici doar naturiste adica ma infig in paracetamol ,eferalgan,bronhexim,a luat si zentel dar evit antibioticul.

Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Ura, a aparut si Clau ! Super cadouri ! Cine a depus efortul de a trimite cadou a primit ! Bravo voua !
Oana, Daria a facut rosu in gat, pana acum nu i-a prescris Ospamox pentru asa ceva, dar pentru ca ( s-a uitat in fisa Dariei ) in fiecare luna de iarna a facut rosu in gat a spus ea ca-i mai bine sa ia antibiotic. Vreo doua zile nu i-am dat dar mi s-a parut ca a inceput sa tuseasca si de ieri i-am dat. De obicei si eu ocolesc antibioticul dar acum mi-a fost frica sa nu se agraveze.

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by georgescu oana

Iertare dam acum raportul!

Martie-Aprilie

Asa te vreau Cuminte foc

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Subiect nou!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47670" target="_blank"> Martie aprilie 2004

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput