Bebelusi de iulie-august 2004 (59)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Cred ca-s prea extenuate de bb-ei si de expozitie:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

hallo...daca nu ma recunoasteti is depresata care nu mai pridideste cu aranjatu`casei:D
ma turba catrina cu mofturile la halit...daca se poate sa fie numai lapte ce bine ar fi. dar cred ca e greseala mea pt ca intai ii dau ei sa manince si apoi pun pt noi. pur si simplu refuza mincarea ei si ne asteapta pe noi sa ciuguleasca de prin farfuriile noastre. azi i-am bagat sfecla rosie si am pacalit-o sa manince. cred ca daca ii dau mereu cite ceva nou o sa mearga (ca mai am pina asezam masa sa stam cu totii la masa:D) cred ca in 2 saptamini ajungem la tiramisu pt ca in materie de legume maninca cam tot ce se poate minca :-))) oricum are o perioada naspa cind da peste lingura cu mincare si am inceput s-o prind de maini si sa incerc sa nimeresc gura ca atare cand ii e cu adevarat foame sau pofta vine si intinde mainile s-o tin si p-orma deschide gura:) in rest, dupa masä arata ca un purcelush scaldat in noroi:-) au dupa sfecla rosie e ca "picata" din Dracula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

pupici!

adevaru' e ca sint cam extenuata, am ametit la baby expo uitandu-ma in toate partile, dupa tot felul de minuni, concluzia este: bani sa ai, ca sint o multime de chestii misto!
azi am cheltuit mult, dar nu ma intrebati ce am luat ...ca nu stiu sa va raspund, tot ce e mai "vizibil" sint o palarie si o bandana, sint super misto, o sa le vedeti in poze!
ne-am intilnit si cu cateva mamici, dar toata lumea a fost pe fuga, afara ploua, dupa atata alergatura eu cu Adina si "mascotele" am fost la o pizza, asa ca motii au mancat si pizza astazi ...dupa aceea pana la masina ne-a plouat, sper sa nu raceasca!
cam atat pe ziua de azi ...maine sintem tot pe acolo in jur de ora 14, asa ca cine vine maine ...ne putem vedea!

pupacim!

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Si noi asteptam pozele.Feteleeeeeeeeeeeeee,unde sunteti, ca vrem poze.
Laura felicitari ptr Raresul cel destept si cuminte. Si ana la urma l-ai lasat la video game?
Olivia,vazut si placut pozele din weekend. Ce mai face Luca? Asteapta noua nana?

Pupicuri dulci la voi toate
Liliana

Mergi la inceput

Liliana merci de intrebare...asteapta saracutul..nu de alta dar nu mai trebuie sa se scoale cind suna ceasul...Daca copilul asta o sa stea si cu noua bona fara probleme...eu il declar cel mai sociabil copill...desi rideam cu tati aseara...copilul nu ne recunoaste de parinti...ca vad ca Adeluta nu te scapa din priviri:) Nici o urmare de la fasolica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

fetele, astazi n-am facut poze la baby expo...la ce inghesuiala era acolo, poate facem maine!
in schimb i-am facut acum moatei cu palarioara si bandana pe care i le-am cumparat astazi ...sa nu va mirati ca e in cosul de rufe, dar am pus rufe la spalat si venea dupa mine, asa ca am bagat-o in cos
http://community.webshots.com/photo/322863608/322863608PKJSFK

astazi am cantarit-o la baby expo ...are 8.6 kg dupa cantarul celor de la help net, da era imbracata!

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Nicol...ce draguta este Moata....si ce mi-a placut cind ai povestit cum isi pune capul pe papucul tau...Cum se tine dupa tine? Tiris?

Mergi la inceput

Ina eu acum am vazut pozele lui Raducu..ce frumos este si ce mindru de el...mai ales pe trotineta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Buna seara si de la noi

pentru Stefan(Catinca) si pentru Alexandra Lia.....sa cresteti mari si sanatosi!

Catinca eu sunt cu ochii pe ea ca pe butelie...nu mi-a cazut decat o singura data din pat...de atunci sunt foaaarte atenta.Pe mine ma inebuneste si gresia asta din toata casa.
Eli am vazut pozicele noi....ce sapca smecgera are si ce frumos le doarme in scaunelul de masina.Maine Stefan face 8 lunisare.Multi pupici de la noi si ii uram un mare LA MULTI ANI!
Nicole eu n-am mai vazut copil atat de zambaret ca pitica ta...e atat de scumpa...Asteptam poze de la expozitie.
Olivia asa de mult ma bucur ca totul merge bine acum la voi...imi aduc aminte cat de stresata si obosita erai atunci cand erau rudele la tine.Pupici lui Luca cel care doarme toata noapte si mananca bine.

Acum sa ne laudam si noi.
Azi a fost prima oara cand Andreea a spus ma-ma....bineinteles ca nu constient, dar mi-a placut s-o aud...a spus de trei ori.Si tot azi, in seara asta s-a ridicat in fundulet din pozitia culcat pe burta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Aaaa....si am facut si 2 gafe...
1-faceam in fata ei acrobatii cu un mar(o amuza tare mult)si i-am dat cu marul in cap.A stat cateva secunde seroasa ...si pe urma s-a pus pe un plaaaans.Da mai, asa fac si ai vostrii? Cand se loveste de ceva, nu plange imediat...sta 3-4 secunde timp in care eu astept si cand sa zic ca e bine, nu o sa planga.....maaaamaaaa se pune pe un plans.
2-ii place sa roada lingurita cu care mananca.In timp ce era cu codita ei in gura eu am vrut s-o intorc de pe spate pe burta .....in momentul cand am rostogolit-o i-am impins(fara sa-mi dau seama)lingurita pe gat....i se infipsese acolo...noroc ca am fost pe faza si i-am tras-o repede .A plans rau....la 10 minute i-am dat lapte ca sa vad daca poate sau nu inghiti.Se pare ca e ok....nu am ranit-o.

Cu cat trecem cu bine peste o problema sau o sperietura cu atat simt ca o iubesc si o pretuiesc si mai mult.

pupici

Felicia si Andreea

Mergi la inceput