Bebelusi de iulie-august 2004 (59)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

Ia priviti si voi ce "presteaza" bobocul meu...

http://community.webshots.com/scripts/editPhotos.fcgi?action=showMyPhoto&albumID=310486174&photoID=322720546&security=rnnbEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Cred ca in Bucuresti e primavara de e asa liniste pe aici. Doar la Brasov si Sibiu se pare ca e toamna.
Mitzura-sfatul meu e sa citesti acum cat mai poti ca dupa ce incepi munca...e un capitol inchis. Cel putin la mine asa e. Cand vin de la munca stau cu Raducu iar dupa ce l-am culcat mai apuc sa strang, dus si somn. Si inca am noroc de o super tanti care ma ajuta la curatenie o data pe saptamana, plus ca noua bona s-a oferit sa ne mai gateasca cand are timp. De filme...nici vorba. Ori eu nu stiu sa gestionez cum trebuie timpul ori asa e cu copil mic...Inca n-am gasit raspuns la chestiunea asta

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Dna Bibi-nu merge linkul.

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catinca spune:

si noi suntem toata ziua pe afara de cind cu vremea mai calda.
a zis cineva aici de papucii Robeez, sunt extraordinari si noi ii avem si ne incaltam numai cu ei, ii spal si la masina si ii usuc tot la masina chiar daca sunt din piele.
copiii vostri mai cad vreunul din pat, al meu a cazut de 2 ori pina acum, noroc ca patul e jos si e mocheta.
Cu alergatul dupa el de cind merge de-a busilea e ceva teroare, nu pot sa-l las 2 secunde singur.
I-am facut un tarc dar si acolo nu sta mai mult de 20 min, vrea liber sa poata explora.

Pupici la toti bebeii frumosi,

Catinca si Stefanel 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Of,Ina,si in Bucuresti ploua,eu personal nu am apucat sa intru azi pt ca m-am apucat de curatenie si stiti cum e mai faci ceva mai ii dai sa suga,mai mananca,etc...;sper sa apuc sa termin pana diseara.
La Baby-expo,noi ajungem maine pe la 13-14,sper sa mai poata veni cineva pe la aceea ora.
Daca mai apuc mai intru pe seara.
Va pup!

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
http://community.webshots.com/user/andreeabanica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melanie spune:

buna ziua si de la noi!!

fetili in Bucuresti nu este soare, nici urma de primavara, pana acum a plouat, dar asta nu inseamna ca nu era lume la Baby Expo ( s-au si intalnit cateva mamici...am vazut-o pe Andreea_s din fuga). La expozitie, lume destula pentru ora la care am ajuns - 11.00, standuri destule...mie personal mi-a placut incaltamintea, am si cumparat doua perechi de sandalute pentru pitica: de la o firma din Oradea si de la Andy Kids - super modele

In rest rochite dragute dar de la 2, 3 ani in sus, pentru un an nu m-a incantat nimic, un stand interesant cu paturici si pernute si bineinteles jucarii de firma scumputzesi nu ma interesa nimic in mod special...are Daria destule A! si niste papusele dragute cu par lung ca sa scap eu

in rest noi suntem bine, incercam sa mergem in 4 labe, incercam sa ne ridicam la patut, dar este fundul greu. Avem in dintisor jos si iese unul sus.

avem si noi poze noi!!
pupici

Oana si Daria Andreea (17.07.2004)
http://community.webshots.com/user/dariaandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Buna! Avem si noi noi: Poze si Pozici

De aprox o sapt Stef vb foarte mult: da, baba, itee, nobea, hai, raspunde da sau eee cand il strig. Stie sa imi ia manutele cand imi acopar fata ca sa ma vada, daca ma ascund dupa un castel de cuburi, se apleaca in dreapta sau in stanga si incearca sa vada in spatele lui sa o gaseasca pe mami. Stie sa se aseze din fund in genunchi, isi ridica fulduletul de la sol, dar inca nu a reusit singur sa se ridice. E foarte sociabil, ii plac mai ales copiii, vrea sa ii mangaie, sa se joace cu ei, se sprijina de cei din jurul lui ca sa se ridice in picioare, mai le ia jucariile, azi il tineam de manute si vroia sa se duca dupa un baietel, cand l-a ajuns, l-a "batut" pe umar.

Abia astept sa vad poze de la Baby-Expo.
Distractie placuta si zilele urmatoare si un weekend placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Cam liniste azi pe aici....ocupate?
Oana am vazut-o pe Daria -fotomodel...mey dar voi aveti o intreaga colectie de palarii! Deja? Sa-ti traisca scumpa!
Laurici felicitari pentru Rares...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

L-am vazut si pe Stefan....ce frumos s-a facut! (nu ca nu ar fii fost:))...Si am vazut si pe mamica lui cea frumoasa....mey citi ciresi aveti voi pe acolo....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Da, a fost chiar liniste azi pe aici...Eu tot astept sa vina si restul fetelor sa ne spuna cum a fost la baby expo, sa vedem poze eventual...

mitzura cu bebe Tudor Codrin

Mergi la inceput