Bebelusi de iulie-august 2004 (59)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Laurici....asa mic cu bus-ul....este bine ca nu ti-e frica...eu sint mamoasa..dar ma educ ..! Are mama doi baietei mari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Fetele nu va faceti probleme, nu m-am suparat, doar stiu cum este cu bebe acasa(pardon cu domnisoare si domnisori, ca doar am crescut, nu).
Laurici, "I will kill my husband", ca nu mi-a spus de mesajul tau. Dar saracul de el abia astepta sa vin ca sa doarma si el un pic. Asa ca eu la ora 10 seara eram fresh ptr Adeluta. Care dormea cand am ajuns eu acasa, dar care s-a trezit cand mi-a auzit vocea, desi incercam sa vorbim in soapta. Asa ca abia pe la ora 11.30 am reusit sa o adorm. Ii era somn, dar se trezea si zambea si radea la mami, si iar o luam de la cap. dar nu ma plang, caci e dulceata mea cea mica si frumoasa. Iar tati mi-a predat-o si dus a fost ("cu guit, guit la pascut"). Era saracul frant. Hehehe, dar maine mami e acasa, asa ca e fericita.
Adevarul este ca ma bucur ca vrea sa manance macar mancarea noastra(mai nesarata, facuta special) daca pe a ei nu vrea. Luni mergem la doctor, dar banuiesc ca o sa spuna ca si data trecuta, ca au perioade mai bune si mai rele, si ca nu trebuie sa ne ingrijoram. Si partea mai proasta este ca o va incadra la 7-8 luni si nu la 9, asa ca ptr el va fi okay. dar nu si ptr mine care stiu ca fata nu a mai luat in greutate in ultimele 2 luni mai mult de 3-400g. Am sa vad maine ca vine asistenta sa ne faca ultima injectie (contra racelii- se face la copiii nascuti prematuri pe timp de iarna , lunar) si ne va masura, si cantari.
Hai ca mami iar trebuie sa intre la clasa.

Va pup dulce
Liliana si Adeluta nazdravanuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

hei , venii de la sedinta! Copilul meu e bright
Io ca io ca tata-su am crezut ca plesneste camasa pe el:)
Nu stiu de v-am zis dar cum rares fusese trimis in principal's office pentru ca vorbea intruna ,eram convinsa ca nu o sa aud prea de bine.Dar _surprise!-invatatoarea ne-a prezentat raportul detaliat si...e de bine! ioi,fetelor, ce usurare..de fapt de anul trecut la sedinte ni se spune ca e copil ok si cu toate astea mereu avem emotii..o sa vedeti voi...azi a fost si prima lui zi de bus rider si acum cand am venit de la scoala, m-am dus direct la parc sa il vedem (il luase alta mamica)...si vine la noi la masina asa mai timid un pic si zice...did I get a good report card?..noi: da..,el : so, now I can play my videogame...asta era scopul lui,dar putin ma intereseaza..important e ca s-a automotivat cupilu'...mai, trebuia sa va zic ..eram prea mandra si sotu a plecat la serviciu..
KIm, cica cu busul a fost f fain si i-a placut teribil...am curaj ,mai imi fac ,insa ideea e ca m-am superasigurat ca vafi ok si cum am zis sunt inca sase sapte care vin impreuna...trebuie sa ii acord credit desi stresu' e cat casa pana vine...gata ,va pup ca Lucasu vrea afara...si nici nu vrea sa pape..uh,,,una calda alta rece...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Ia priviti ce matinala sunt!

Asta pentru ca ne-a dat pitiku trezirea pe la 7 jumate, el a adormit la loc, dar noi nu (tati e la servici, eu am zis sa ma trezesc sa fac treaba - nu stiu ce a fost in capul meu)

Pe aici vremea e mai urata ca ieri, ploua de zici ca vine potopul, balti si noroaie pana la gat....Asa ca ne asteapta din nou o zi lunga.

Laura, felicitari pentru Rares, are mami doi baieti destepti!

mitzura cu bebe Tudor Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Filipescu spune:

Sa stiti ca nu am disparut!!, dar Bubu nu ma mai lasa nici un minut. Ma exploateaza la maxim.In rest suntem bine, am scapat si de raceala.Sanatate multa celor bolnaviori.
Noi cred ca ajungem duminica la Baby Expo. Imi pare rau ca nu pot veni la intalnire. Mi-ar fi facut placere sa va cunosc.
Daca inca mai traiesc dupa o zi intreaga de stat in casa cu copilul "kilaros" o sa va anunt.
Sa auzim numai de bine
Pupici
Ioana si Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Neata,
Tocmai ce scriam cu spor cand a apasat Eva intrerupatorul de la priza si m-a lasat cu okii in soare...
Ca sa reluam... vroiam sa va intreb daca ati luat carucior pt invatat bb sa mearga, habar nu am cum ii zice. Chestia aia de care impinge si invata sa mearga. Eva face pasi tinuta de maini asa ca trebuie sa luam rapid unul din asta, pana nu ma incotopenesc eu de tot de spate.
Am luat pat pliant. L-am instalat si a stat Eva in el fix 5 minute dupa care a decis ca e o noua metoda de oprimare si a inceput sa urle Multumim inca o data Nicole ca ai vrut sa ne ajuti O sa ne caram cu el la vara, daca tot l-am luat.
Cu mancarea bebeluseasca nu ne mai intlegem. Adica legume fierte+ carne fiarta... bleeeaaahhh Asa ca am trecut la diversificare. Ieri i-am facut spagetti cu carne tocata, condimente, tot tacamul. Conform cartii de retete de la asistenta, nu inventia mea. a fost super happy, nu a mai trebuit sa ma scalambai in toate felurile sa manance.
Eu invat de zor, mai nou stau noaptea ca ziua nu ma lasa Eva, imi aduc si eu aminte de studentie, eheeeey...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Inca o zi de toamna... Si noi trebuie sa umblam pe vremea asta dupa unele si altele pt apartament. Cu copilul sub brat, evident, ca bona are program pana la 5 doar. Astazi cred ca o sa o rog sa "presteze" niste ore suplimentare sa nu-l mai luam dupa noi prin ploaie.
Si mi-e un sooooomn...desi am bagat deja o cana de cafea.Vreau acasa in pat, sub plapuma, cu o carte in mana...

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Ma intreb daca si prin Bucuresti ploua ca pe aici...va mai intalniti la Baby Expo, sau v-ati intalnit deja de nu aproape nimeni pe aici?

Ina, intr-adevar urata vreme pentru iesit pe afara, mai ales cu bebe. Iar asta cu cartea sub patura si mie imi place, dar nu prea apuc, decat seara dupa ce adoarme bebe.

mitzura cu bebe Tudor Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

Va salutam si noi scurt si la obiect.
Ieri am reusit sa facem si noi vaccinul de 6 luni,a fost relativ ok,putina maraiala si chitaiala dar asta a fost. Din pacate,am constatat ca in ultima luna si jumatate nu a luat decat 300gr. in greutate,mi se pare cam putin,bine ca nu e in minus,dar tinand cont si de burtica lui bolnava si regimul pe care l-a tinut asta e...deci are 10.5kg si 75 cm!!!!!
Cred ca maine venim la Expo in jur de ora 14-15,mai devreme nu pot,mai e cineva pe acolo la ora aia? Sper doar sa nu ploua ca azi mi s-au dus toate planurile marete .Sa vad cum ma inteleg cu scandalagiul sa nu-l scot afara,cred ca-l pun in masina si dau o tura cu el prin cartier sa-l pacalesc.

...colac peste depresia mea pe Mtv e Sade si canta niste melodii de'alea de inima albastra...
Eu sunt stresata cum ma stiti cu mutatul,parca nu-mi gasesc locul...imi vine sa ma impusc .

Monica si minunea mea Bogdan zis si Bobo
http://community.webshots.com/user/monicaotelea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutaa spune:

am intrat repede ca mi-a expirat timpul liber, dar vroiam sa va rog sa scrieti cateva impresii de la babyexpo, ce ati vazut pe acolo interesant.eu cred ca am sa ajung pe duminica ca abia maine dupa-amiaza imi vine barbatul in oras
de-abia astept.
deci, asteptam descrieri detaliate si dc v-ati luat ceva frumos
pupici !

carmen si matei

http://community.webshots.com/user/carmenval

Mergi la inceput