Bebelusi de iulie-august 2004 (59)
Raspunsuri - Pagina 6
philip spune:
iti multumesc mult andreea banica pt raspuns. asta era intrebarea mea, intr-adevar. mai am una, scuze. crezi ca e incomod sa car unul de aici, ar fi mai bine sa-l luam din Romania? cam ce greutate crezi ca are? unul pe care l-am vazut eu aici avea 12 kg. mai mult? mai putin?
multam inca o data
philip&andreea
mitzura spune:
Roxi, mersi de pupici si de vremea frumoasa pe care ni le-ati trimis, vremea cred ca s-a pierdut pe drum, ca la noi nu a ajuns :), dar pupicii i-am primit.
Doamne, oare ce faceam asta iarna in casa, cand nu puteam iesi, ca parca nu-mi mai aduc aminte...Ne-am invatat cu timpul frumos!
Mai copilul meu nu are stare, nu sta nici 5 secunde intr-un loc, de cand a invatat sa se ridice si sa mearga de-a busilea. Si voi alergati intr-una dupa ei???
mitzura cu bebe Tudor Codrin
ANDREEABANICA spune:
Pai,acum depinde de pret,nu stiu cat costa la voi,aici cel mai ieftin este 2.900.000(100$).Daca te gandesti la spatiu,cum ti-am mai spus nu ocupa mult loc.Noi am fost la munte si a fost cam asa:pe bancheta din spate scaunul de copil cu tot cu copil si caruciorul mare,in portbagaj doua genti imense,patutul(in gentuta binenteles),cadita si vreo 2sacosele;in conditiile in care noi avem masina normala nu break.Ti-am spus asta ca sa intelegi ca nu ocupa mult spatiu,mai ales ca tu vi cu avionul.
Daca mai e ceva intreaba.
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
http://community.webshots.com/user/andreeabanica
ANDREEABANICA spune:
Greutatea difera in functie de model.De la 10kg la 13.500kg.
polux spune:
Philip, si eu ma gandeam la acelasi lucru, adica sa iau de aici patutul, dar sincer mi se pare cam greu. Si in conditiile in care nu ai voie pe avion decat un bagaj mic de mana ptr cel mic, e cam mult 12kg. Asa este se strange frumos, dar e cam greu.
Liliana
polux spune:
Buna frumoaselor.Eu tot la scoala ca de obicei.
Dar bineinteles inainte de a pleca circ cu Adeluta. Nu poate fara mami. Vorba sotului "mami are miere". Imi amintesc ca Monica(Doamna Bibi) ma sfatuia sa incerc sa o las si cu altcineva. E la noi asta e problema, ca sta prea mult numai cu tati, si cand o vede pe mami parca ar fi aur. Nu vrea sa se mai desparta de ea.
Hai sa va spun ce "poame" a mai facut fiica mea. Ieri a mancat fasole iahnie. Fara usturoi si nu asa sarata, dar cu prajeala. La mine ca de obicei miercurea zi de chin. Sculat la 6, plecat la 6.25.Intors acasa la 3.45. Plecat la 4.15, si reintors la 10 seara.
Si in cele 30 de minute cat am fost acasa, am hranit copchilul(care bineinteles ca nu a prea vrut ) si am vrut sa mananc si eu un pic. facuse sotul o iahnie de fasole tare delicioasa(de a fost miercuri). asa ca mi-am pus pe paine si am inceput sa mananc. Nu puteam sa stau singura ca urla "fiemea"(apropo cum se scrie corect - in afara de fiica mea) dupa mine. asa ca am luat-o cu mine la bucatarie. A inceput sa plescaie din buzite si sa deschida gurita, iar eu mama iresponsabila, i-am dat un pic din paine mea cu iahnie. Pai nu m-am mai inteles cu ea. pana nu a mancat 7-8 imbucaturi bune, maricele si netocate nu s-a lasat. Stiu ca fasolea se da dupa un an, dar asta este. Probleme nu am avut, asa ca mai incercam si alta data.
Deci concluzia, "mami tu nu vezi ca eu am crescut si nu mai sunt bebe?" Apropo ieri am facut si noi 9 luni, si nimeni nu a observat, dar lasa ca nu-i nimic.Nici noi nu observam intotdeauna la ceilalti.
Va pup dulce pe toate
Liliana si Adeluta nazdravanuta
kim222 spune:
Adeluta! Vad ca deja ai crescut mare....daca-i ajuns la fasolica...Lasa Liliana nu fii suparata...si eu le-am spus la fete cind a fost ziua lui Luca...:)
Emanuela eu i-am dat ficat de vitel...m-am gindit ca-i mai bun decit vaca...
Iar nu mai stiu ce ati scris...dar am o scuza....Aseara am dormit cu bb si pe tati l-am expediat in celalat dormitor...Luca a facut un pic de febra , NA! Ca tot am dat raportul ala frumos ieri! L-am trecut pe paracetamol supozitoare si apoi suspensie orala si nu a mai facut pina la ora asta. Ser fiziologic in nasuc si am atit....a si ceai cu un pic de zahar si lamiie. Problema lui este nasucul...se aude ca nu prea poate respira...Dar tot la daycare este ...nu era de tinut acasa...
Nu am vazut inca pozele voastre...
ANDREEABANICA spune:
Hai mai,Liliana,nu te supara pe noi.si pentru Adeluta cea frumoasa.
mitzura spune:
Pupici multi tizei mele pentru cele 9 lunisoare si o rugam sa nu o mai necajeasca pe mami. . Liliana, ca sa observam trebui sa ne uitam in fiecare zi pe lista din fata, dar eu cel putin si cred ca si celelalte fete, intram direct pe pagina cea mai noua. cat despre fasolica, daca i-a placut si nu a durut-o burtica dupa, foarte bine, are mama fata mare!
Mai, dar pe unde sunteti restul? Pe afara? Pe la voi n-a plouat?
mitzura cu bebe Tudor Codrin
Laura _Oprescu spune:
mey adeluta grisinuta ,ca acus vazand ca ai papat fasole ca un grown-up, pot sa ma adresez tie personal..spune-i mamei tale cea ocupata ca eu te-am urat ieri pe yahoo dar nu ai raspuns:)
pup pe toata lumea...noi nu avem vesti noi decat ca dormim la fel de prost noaptea...adica ne trezim de vreo trei ori ne asiguram ca suntem in locatia corespunzatoare ,patul lui mami, ne uitam cu dispret la patutul de bebe si ne culcam linistit la loc.De azi insa, in loc sa ii dau titi noaptea ii dau apa sau altceva...sigur nu o sa mearga dar asa mi-am propus..cred ca as fi mai eficienta daca as avea un ajutor si as putea sa ma odihnesc ziua...insa cum nu am, sunt ca pastilina...cedez numa' sa mai prind o tara de somn...
Lucas e ca teleghidat seara la baie ...ii destept de numa" cum ii dau body jos , aude apa , il vede pe Rares zburdand catre cada ...directia acolo e! si cu ce viteza...cand ii vad funduletul rostogolindu-se ma topesc...si daca cumva intra altcineva in baie si da drumul la apa simte ca ceva nu e ok si e foarte vigilent sa nu ii fie furata clipa de balaceala cu frate-sau..bineinteles ca nu ii poti lasa nici o secunda, ba hai sa zic asa vreo trei merge, ca altfel Lucas este ajutat sa inoate ca o broscuta...toat ziua striga:babae...cuvant bine infipt in minte si mostenit de la Raresu..
azi am sedinta cu parintii intr-o ora si tot de azi am decis ca Rares e destul de mare ca sa vina acasa cu busul.Asa ca avem un bus rider acasa for his entire life ca sa il citam. Il las pentru ca sunt cam sapte copii din complex si inca chiar din bloc unul,asa ca am prins curaj...am scapat de cursa de la trei ..poate chiar apuc sa dorm cu Lucas..noi avem doi dintisori..unul mare altul abia rasarit...mancarea acelasi stil ,azi i-am dat putin galbenus pe limba, pentru c amanca Rares si el asista...nu a zis nu,dar nici nu mi-a cerut sa bisez:) asa ca o sa ii pun in papa cat de curand...fetelor, primul copil e cum e,dar al doilea iese rasfatat ,va zic! eu am zis ca Rares e rasfatat, dar Lucasu e total...cred ca m-am babatit si sunt sentimentala stiind ca altul nu mai vine.Si prelungesc momentele si nu fac reguli si uite asa ...gata va pup ca ma striga :babaie:) pana si tu,Brutus!